Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Eiyuden Chronicle

24 Jul 2020 21:35 - 25 Jul 2020 13:15 #236919 by Μανώλης Σαρικλόγλου
Έρχεται ο πνευματικός διάδοχος του Suikoden

Οι δημιουργοί του θα ξεκινήσουν καμπάνια στο KickStarter ζητώντας 500,000 δολάρια.
Μερικοί από τους βασικούς δημιουργούς του αγαπημένου RPG Suikoden της δεκαετίας του 90 ξεκινούν καμπάνια στο KickStarter για την ανάπτυξη του πνευματικού διαδόχου του παιχνιδιού.
Οι Yoshitaka Murayama, Junko Kawano, Osamu Komuta και Junichi Murakami συνεργάζονται για ένα νέο RPG με ονομασία Eiyuden Chronicle. Η καμπάνια στο KickStarter θα ξεκινήσει στις 27 Ιουλίου 2020 ζητώντας 500.000 δολάρια.

Το Eiyuden Chronicle περιγράφεται ως ωδή στο κλασικό είδος JRPG από την εποχή του PlayStation και θα περιλαμβάνει την κλασική εξερεύνηση των JRPG παιχνιδιών με μάχες σε 2.5D γραφικά, χαρακτήρες φτιαγμένους από pixel, μια ιστορία πολέμου και φιλίας, ένα διαφορετικό cast από 100 μοναδικούς ήρωες για να συμμετάσχουν στην προσπάθεια του πρωταγωνιστή και ένα σύστημα οικοδόμησης φρουρίων με σκοπό να αναπτύξουν το στρατό τους.

Το παιχνίδι θα διαθέτει επίσης ένα σύστημα guild που επιτρέπει στους παίκτες να αλλάζουν τα χαρακτηριστικά του φρουρίου τους με βάση το guild στο οποίο συμμετέχουν. Οι μάχες θα είναι turn-based με parties έως έξι ατόμων και θα είναι δυναμικές εναντίων των Boss που αλλάζουν τη γωνία της κάμερας και περιστρέφονται ανάλογα με το περιβάλλον.

Την ιστορία του Eiyuden Chronicle θα χειριστεί ο βετεράνος σεναριογράφος Murayama των Suikoden 1 και 2, ο σχεδιασμός χαρακτήρων θα γίνει από τον Kawano (Suikoden 1, 4, Arca Last), ο σχεδιασμός και η διεύθυνση του συστήματος θα πραγματοποιηθεί από την Komuta (Suikoden Tierkreis, Suikoden Tactics, Arca Last) και τέλος η σκηνοθεσία και παραγωγή θα πραγματοποιηθεί από τον Murakami (Castlevania: Aria of Sorrow, OZ). Το soundtrack του παιχνιδιού θα περιλαμβάνει συνθέσεις από διάσημους συνθέτες RPG όπως είναι οι Michiko Naruke (σειρά Wild Arms), Motoi Sakuraba (σειρά Tales) και άλλοι.

Οι Murayama και συνεργάτες έχουν ιδρύσει μια νέα εταιρεία ανάπτυξης, που ονομάζεται Rabbit & Bear Studios, το οποίο εδρεύει στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Ο Murayama δήλωσε: "Το πρώτο πράγμα που αποφασίσαμε όταν τα μέλη μας ενώθηκαν ήταν ότι έφτασε επιτέλους ο καιρός να φτιάξουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που εμείς οι ίδιοι θέλουμε. Επιλέξαμε το Kickstarter για να κάνουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με γνώμονα τους παίκτες, διατηρώντας τα δικαιώματα στον σχεδιασμό, τον κόσμο και την ιστορία του παιχνιδιού, διατηρώντας παράλληλα τη διασκέδαση στο όλο εγχείρημα . Δώστε μας την υποστήριξή σας σε αυτήν τη νέα πρόκληση για εμάς! Υποσχόμαστε να δημιουργήσουμε κάτι που θα σας εξιτάρει"

Το Eiyuden Chronicle αναμένεται να κυκλοφορήσει αν όλα πάνε καλά το χειμώνα του 2022. Οι πλατφόρμες στις οποίες θα κυκλοφορήσει δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα αλλά μάλλον θα έχει να κάνει με το ποσό στο οποίο θα μαζευτεί στην καμπάνια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Jul 2020 18:02 #237022 by Giorgos Tsolaridis
Eiyuden Chronicle: Ο πνευματικός διάδοχος του Suikoden
Έπιασε τον στόχο του. 700.000 δολάρια και συνεχίζει.


Το Eiyuden Chronicle έπιασε τον στόχο του στο Kickstarter μέσα σε λίγες ώρες. Έχει συγκεντρώσει 700.000 δολάρια κι απομένει ένας μήνας πριν να κλείσει η καμπάνια.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την καμπάνια του Eiyuden Chronicle.

Δείτε επίσης το σχετικό Kickstarter βίντεο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Sep 2020 23:52 #238078 by Giorgos Tsolaridis
Το Eiyuden Chronicle συγκέντρωσε 4.5 εκατομμύρια δολάρια στο Kickstarter
Έπιασε όλους τους στόχους του.


Το Eiyuden Chronicle δέχθηκε στο Kickstarter τεράστια υποστήριξη από backers και καθώς συγκέντρωσε 4,571 εκατομμύρια δολάρια! Το Pillars of Eternity 2 θυμίζουμε ότι είχε συγκεντρώσει 4,7 εκατομμύρια δολάρια στο Fig.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την καμπάνια του Eiyuden Chronicle.

Τα 4,5 εκατομμύρια δολάρια ήταν και ο τελικός στόχος των developers, που αναφέρει ότι θα φτιαχτεί μέχρι και ξεχωριστό companion game από άλλη εταιρεία.

Η εταιρεία ανάπτυξης Rabbit & Bear Studios Co.,Ltd. αναμένεται να κυκλοφορήσει το Eiyuden Chronicle τον Οκτώβριο του 2022 για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2021 17:02 #252924 by Giorgos Tsolaridis
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes gameplay trailer Ανακοινώθηκε και η περίοδος κυκλοφορίας.
 Τα Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes και Eiyuden Chronicle: Rising, όπως ανακοινώθηκε από τη Microsoft στην Ε3 2021, θα είναι διαθέσιμα στο Xbox Game Pass στην κυκλοφορία τους.

 Το Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes αποτελεί πνευματικό διάδοχο της σειράς Suikoden και ξεκίνησε μία καμπάνια στο Kickstarter το 2020 όπου και μάζεψε 4.5 εκατομμύρια δολάρια για την ανάπτυξή του. Αρκετοί  developers  που δούλεψαν στη σειρά Suikoden, επιστρέφουν για το Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes. Για το Eiyuden Chronicle: Rising δεν αποκαλύφθηκαν πολλές πληροφορίες πέρα από το ότι είναι ένα  Side-scrolling  Action Game.
 Το Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes θα κυκλοφορήσει το 2023 για PC, Xbox Series X και Xbox One και το Eiyuden Chronicle: Rising το 2022 στα ίδια format, ενώ θα είναι και οι δύο τίτλοι διαθέσιμοι στο Xbox Game Pass από τις ημέρες κυκλοφορίας τους.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Feb 2024 02:48 #275051 by Nikos Georgopoulos
Ο Yoshitaka Murayama, δημιουργός των Suikoden και Eiyuden Chronicle, έφυγε από την ζωή
Σε ηλικία 54 ετών.

Ο Yoshitaka Murayama, δημιουργός της RPG σειράς Suikoden της Konami και διευθύνων σύμβουλος της Rabbit & Bear Studios πέθανε στις 6 Φεβρουαρίου σε ηλικία 54 ετών.

Ο θάνατος ανακοινώθηκε στο website της εταιρείας ανάπτυξης Rabbit & Bear Studios, επιβεβαιώνοντας ότι το αίτιο του θανάτου ήταν μακροχρόνια ασθένεια. Ο Yoshitaka Murayama ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Rabbit & Bear Studios, την οποία ίδρυσε στις 26 Μαρτίου του 2020 με χρηματοδότηση μέσω Kickstarter. Ο Murayama ήταν επιπροσθέτως ο writer για το Τurn-Based RPG της Rabbit & Bear με ονομασία Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2024.

Η Rabbit & Bear ανακοίνωσε ότι “η εργασία του στο Eiyuden Chronicle είχε ολοκληρωθεί, αλλά μας λυπεί που δεν θα μπορέσει να δει τις αντιδράσεις των fans. Ωστόσο, ακόμα και με αυτά τα αισθήματα πρέπει να αποδεχτούμε την πραγματικότητα ότι δεν είναι πλέον μαζί μας και να συνεχίσουμε το όραμα του και να δώσουμε το Eiyuden Chronicle στον κόσμο.” Η ιαπωνική εταιρεία ανάπτυξης ευχαρίστησε τούς φίλους εκ μέρους της οικογενείας για τις ευχές και την υποστήριξη και δήλωσε ότι θα υπάρξουν οργανωτικές αλλαγές στο άμεσο μέλλον.

Ο Murayama ξεκίνησε την καριέρα του στη βιομηχανία των video games το 1992, όταν τον προσέλαβε η Konami στον τομέα του ποιοτικού ελέγχου. Κατέληξε να είναι producer, writer, και director των τριών πρώτων Suikoden και δύο spin-off . Αφού έφυγε από την Konami το 2002, δούλεψε στο Third-Person Shooter 10,000 Bullets της Taito που κυκλοφόρησε μόνο στην Ιαπωνία και στην Ευρώπη, όπως επίσης και στο RPG The Alliance Alive της Atlus. Το τελευταίο του video game Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes θα κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου 2024 για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One και Nintendo Switch.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification