Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Fallout 76

24 Oct 2020 17:10 #240417 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Fallout 76
Fallout 76: Δωρεάν δοκιμαστική περίοδος
Η δοκιμή συμπεριλαμβάνει και το Wastelanders expansion.


Η Bethesda ανακοίνωσε αρκετές δωρεάν δοκιμές και εκπτώσεις για το Fallout 76.

Επίσης θα διατίθεται για δοκιμή το αρκετά γελοιοποιημένο 1st subscription του Fallout 76, το οποίο κοστίζει 99 δολάρια το χρόνο και περιλαμβάνει ιδιωτικούς servers απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και δωρεάν χρήματα εντός του game.

Το Fallout 76 είναι διαθέσιμο για download από το Steam, το Playstation Store και το Microsoft Store. Για την δοκιμή του Fallout 1st θα πρέπει να το ψάξετε από το Atomic Shop μέσα στο game, αλλά δεν θα είναι διαθέσιμα όλα τα χαρακτηριστικά του μέσα στην δοκιμαστική περίοδο.



Στο Fallout 76, στην ίδια χρονική περίοδο, εκτός από τα παραπάνω, αναμένονται και τρία events για double Score, double Exp, και έκπτωση 25% στα όπλα και στα armors Purveyor. Τέλος αν αποφασίσετε να αγοράσετε Atoms θα βρείτε αρκετά πακέτα εκπτώσεων και σε αυτά.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Mar 2021 18:04 #247769 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Fallout 76
Ο Todd Howard είχε καλέσει τον Phil Spencer του Xbox μετά το κακό λανσάρισμα του Fallout 76 "Σε πολύ λίγα πράγματα δεν τα σκατώσαμε".Ο Todd Howard της Bethesda, director των Fallout και The Elder Scrolls, είχε καλέσει τον Phil Spencer μετά το κακό λανσάρισμα του Fallout 76, για να τον βοηθήσει.Την είδηση αυτή αποκάλυψε ο ίδιος στο σημερινό Bethesda-Microsoft briefing. Ο Spencer πρότεινε στον Howard κάποια στελέχη του Xbox που μπορούσαν να του δώσουν συμβουλές για να μπει το παιχνίδι και πάλι στο σωστό δρόμο. Οι fans έκαναν παράπονα εξ αρχής ότι δεν ήταν ότι καλύτερο λόγω της online φύσης του, αλλά κυρίως απογοητεύτηκαν όταν το έπαιξαν και είδαν ότι απουσίαζαν οι  NPC  και μια ουσιαστική αφήγηση.Ο Howard δήλωσε μάλιστα: "Σε πολύ λίγα πράγματα δεν τα σκατώσαμε, ειλικρινά. Ένας από τους ανθρώπους που κάλεσα ήταν ο Phil και τον ρώτησα τι συμβουλή έχει να μου δώσει. Οπότε με παρέπεμψε με συναδέλφους του στο Xbox, που μπόρεσαν να δουν σε όλα τα games στην κονσόλα τι ήταν σημαντικό και τι όχι για games που κατάφεραν να επιβιώσουν μακροπρόθεσμα. Αυτή η συμβουλή μας βοήθησε και τώρα βλέπουμε ότι το Fallout 76 παίζεται πολύ στο Xbox με κάνει να αισθάνομαι ευτυχώς που είμαι εκεί.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Jul 2021 12:04 #253607 by Γιώργος Σκένδρος
Οι τίτλοι τέλους για το Nuclear Winter του Fallout 76 έρχονται τον Σεπτέμβριο.
  Η εταιρεία δήλωσε ότι διαπίστωσε ότι με την πάροδο του χρόνου, η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών προτίμησε να εξερευνήσει άλλες πτυχές του παιχνιδιού. Τα λόμπι του Nuclear Winter ήταν δύσκολο να συγκροτηθούν χωρίς να γίνουν θυσίες στους χρόνους αναμονής των matches. Πρόκληση ήταν επίσης για την ομάδα να παρέχει "ουσιαστικά updates" για το Nuclear Winter, ενώ παράλληλα ανέπτυσσε και υποστήριζε περιεχόμενο για το Adventure Mode.H ανάρτηση στο blog αναφέρει: "Γνωρίζουμε ότι κάποιοι από εσάς είστε απίστευτα παθιασμένοι με το Nuclear Winter και ότι μπορεί να βρείτε αυτά τα νέα απογοητευτικά. Ο τερματισμός της υποστήριξης για τη λειτουργία ήταν μια δύσκολη απόφαση και δεν την πήραμε ελαφρά τη καρδία. Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε για να παρέχουμε μεθόδους μάχης PvP για όσους απολαμβάνουν να αναμετρώνται με άλλους πρώην Vault Dwellers και λίγο αργότερα μέσα στη χρονιά, θα δημοσιεύσουμε λεπτομέρειες για το πώς σκοπεύουμε να προσφέρουμε στους παίκτες ακόμα περισσότερους τρόπους να παίξουν το Fallout 76. Παρόλο που αποφασίσαμε να απενεργοποιήσουμε αυτή τη λειτουργία, το μέλλον του Fallout 76 παραμένει πολύ λαμπρό. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες για όλα τα νέα χαρακτηριστικά και τις περιπέτειες που σχεδιάζουμε να φέρουμε στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια του 2021 και για τα επόμενα χρόνια".
 

 Η Bethesda σχεδιάζει να αποζημιώσει τους παίκτες που συμμετείχαν στο Nuclear Winter προσφέροντας στους παίκτες Perk Coins, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναβάθμιση των Legendary Perks στο Adventure Mode. Κάθε χαρακτήρας θα λαμβάνει έξι Perk Coins ανά Overseer Rank μέχρι το μέγιστο των 600, καθώς και ένα Perk Coin για κάθε Overseer Ticket που κερδίζει, μέχρι το μέγιστο των 200.Όλοι οι παίκτες που ολοκλήρωσαν τουλάχιστον ένα Nuclear Winter match θα λάβουν επίσης ένα Pennant με θέμα το Nuclear Winter για τα C.A.M.P.s τους. Η λειτουργία προσφέρει επίσης μια ποικιλία από Overseer rank-up rewards και θα εξακολουθείτε να μπορείτε να τα ξεκλειδώσετε με άλλους τρόπους. Ορισμένα αντικείμενα θα παραμείνουν αποκλειστικά για όσους τα κέρδισαν, ενώ άλλα θα απονέμονται με την ολοκλήρωση events.Το Nuclear Winter, που ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της E3 τον Ιούνιο του 2019, φέρνει 52 παίκτες αντιμέτωπους μεταξύ τους για τον έλεγχο του Vault 51, ώστε να γίνουν οι Overseer του. 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Aug 2021 11:49 #254941 by Γιώργος Σκένδρος
Ο Jeff Gardiner, επικεφαλής του project Fallout 76, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Bethesda Game Studios μετά από 15 χρόνια εργασίας στη σειρά.
  Ο επικεφαλής του Fallout 76 μπήκε στο στούντιο το 2005 και έχει πολλά credits, κυρίως για τη σειρά Fallout αλλά και για το The Elder Scrolls. O Jeff Gardiner έγραψε στο Twitter: "Ο χρόνος μου στην BGS έφτασε στο τέλος του. Ήταν μια καταπληκτική διαδρομή, από την παραγωγή των σχεδιαστών στα Oblivion, Fallout 3 και Skyrim, στον επικεφαλής παραγωγό του Fallout 4 και τέλος στον επικεφαλής του έργου Fallout 76. Θα μου λείψουν οι συνεργάτες μου και θέλω να ευχαριστήσω τους καταπληκτικούς οπαδούς. Μείνετε συντονισμένοι".Ο πρώτος ρόλος του Gardiner στην Bethesda Game Studios ήταν ως επικεφαλής παραγωγός στα δέκα πακέτα DLC του Oblivion, συμπεριλαμβανομένου του διαβόητου Horse Armor DLC. O Jeff Gardiner ήταν επίσης ο senior producer στο Skyrim, ο lead producer στο Fallout 4, Fallout 3 και πιο πρόσφατα εργάστηκε ως project lead στο Fallout 76.Tο Fallout 76 ξεκίνησε σε κακή κατάσταση ωστόσο ο Gardiner και η ομάδα κατάφεραν να το κατευθύνουν προς τη σωστή κατεύθυνση, με τακτικές ενημερώσεις περιεχομένου που προσθέτουν μερικά ωραία πράγματα. Οι πραγματικοί χαρακτήρες στους οποίους μπορείτε να μιλήσετε, για παράδειγμα, ήταν μια πολύ αναγκαία και καλοδεχούμενη προσθήκη στην επέκταση Wastelanders. Ο Jeff Gardiner σε απάντηση ενός χρήστη στο Twitter δήλωσε: "Δεν έχω άμεσα σχέδια αυτή τη στιγμή. Παίρνω λίγο χρόνο για να σκεφτώ". 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Oct 2021 14:09 #256628 by Stathis Moose Stathopoulos
Δωρεάν δοκιμαστική περίοδος που θα διαρκέσει από τις 20 ως τις 26 Οκτωβρίου

Η Bethesda ανακοίνωσε αρκετές δωρεάν δοκιμές και εκπτώσεις για το Fallout 76.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jun 2022 00:54 #264814 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Fallout 76
Fallout 76: Developers καταγγέλουν ότι επί μήνες δούλευαν 10ωρο, 6 ημέρες την εβδομάδα




Δυνατό crunch μέχρι την κυκλοφορία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Kotaku , οι developers που δούλεψαν για το Fallout 76, δούλευαν 10 ώρες την ημέρα, έξι ώρες την εβδομάδα. Πολλοί αναγκάστηκαν να φύγουν από την Bethesda επειδή εξαντλήθηκαν από δυνάμεις.

Ένας developer είπε στο Kotaku: «Κανείς δεν ήθελε να είναι σε αυτό το project γιατί κατέστρεψε ανθρώπους. Ο αριθμός των ανθρώπων που δούλεψαν για το Fallout 76 και μετά έφυγαν από την Bethesda είναι αρκετά υψηλός».

Το Kotaku μίλησε με 10 πρώην υπαλλήλους της Bethesda και της μητρικής της εταιρείας ZeniMax Media, οι οποίοι ήταν εξοικειωμένοι με την ανάπτυξη του Fallout 76. Μίλησαν ανώνυμα γιατί όλοι τους είχαν υπογράψει NDA .

Quality Assurance
Καταρχήν οι QA testers που εργάστηκαν κατά τους μήνες πριν από την αρχική κυκλοφορία δήλωσαν ότι δούλευαν 10 ωρες την ημέρα για έξι ημέρες την εβδομάδα, μέχρι και τον Νοέμβριο του 2018.

Ορισμένοι δοκιμαστές θα έβρισκαν ανάπαυλα μόνο όταν τελικά αποχωρούσαν από την ομάδα του Fallout 76. Δύο πρώην testers διηγήθηκαν ότι ένας από τους συναδέλφους τους είπε σε μια ομαδική συνομιλία του τμήματος QA μετά την αποχώρησή του από το project: «Δεν έκλαψα χθες το βράδυ όταν έκανα ντους». Ένας άλλος είπε στην ίδια συνομιλία: «Τράβηξα στη δουλειά σήμερα και κάθισα στο αυτοκίνητό μου για ένα δευτερόλεπτο και το στήθος μου δεν ήταν βαρύ όπως συνήθως».

Η διοίκηση της Zenimax, όπως καταγγέλουν εργαζόμενοι του τμήματος QA, απαιτούσε υπερωρίες από το τμήμα, ακόμη και όταν αυτή η υπερωρία δεν συνέβαλε στην επιδιόρθωση ενός bug . Ένας πρώην δοκιμαστής που δούλευε στο DLC του παιχνιδιού θυμήθηκε ότι τον εξανάγκασαν να μπει το Σαββατοκύριακο επειδή η τελευταία έκδοση του παιχνιδιού χρειαζόταν μια διόρθωση. Τελικά ο tester ανακάλυψε το Σαββατοκύριακο ότι η ομάδα ανάπτυξης δεν είχε εφαρμόσει το patch και ότι όποια δουλειά έκαναν στη μη διορθωμένη έκδοση θα ήταν άσκοπη. Σύμφωνα με τον πρώην δοκιμαστή: "Θυμάμαι ότι είδα έναν από τους συναδέλφους μου να σηκώνεται, να κοιτάζει το άτομο που ήταν υπεύθυνος εκείνη την ημέρα και να ουρλιάζει σε όλη την αίθουσα: «Γιατί είμαστε εδώ; Αφήσαμε τη μέρα μας για αυτό. Το patch που έφτιαξαν οι developers δεν είναι αυτό που χρειαζόμαστε. Αυτό είναι άχρηστο. Είναι χάσιμο του χρόνου μας.»



Οι QA testers λάμβαναν χαμηλούς μισθούς. Λένε επίσης ότι παρότι πληρώθηκαν υπερωρίες και τα Σαββατοκύριακα είχαν δωρεάν πίτσα, κανένα οικονομικό κίνητρο δεν θα μπορούσε να διαγράψει τη σωματική και ψυχική εξάντληση που βίωσαν από τη συνεχή επίθεση των αδιάκοπων, υποχρεωτικών υπερωριών. Ένας παραλίγο να σπάσει κόκκαλο όταν έπεσε από τις σκάλες απ' την εξάντληση και ορισμένοι συνάδελφοί του σκέφτηκαν να τραυματιστούν για να βρουν δικαιολογία να μην πάνε στη δουλειά. Επίσης, οι εργαζόμενοι QA λένε ότι μερικές φορές τους ακολουθούσαν στις τουαλέτες υπάλληλοι που δεν ήταν διευθυντικά στελέχη και τους περιγράφουν ως «επί σειρά ετών τσαμπουκάδες». Αυτοί είχαν τον ρόλο moderators και ήθελαν να δουν αν οι νέοι θα "λουφάρουν". Καταγγέλουν ότι χρονομετρούσαν το πόση ώρα πήγαιναν στην τουαλέτα.

Οι δυσαρεστημένοι παίκτες
Το Fallout 76 κυκλοφόρησε με πολλά bugs και δυσαρεστημένους παίκτες. Κάποιοι εργαζόμενοι δέχθηκαν θανατικές απειλές. Τελικά όλοι οι developers αναγκάστηκαν να συνεχίσουν να δουλεύουν πολύ για να διορθώσουν τα bugs, για ένα παιχνίδι που είχε ήδη αρνητικά reviews. Μάλιστα ένας εργαζόμενος θυμάται το σχόλιο ενός παίκτη που έλεγε: «Θα πάρω ένα όπλο και θα πάω στο τμήμα QA και θα τους πυροβολήσω όλους».Το τμήμα QA έχανε συνεχώς τον αριθμό των εργαζομένων, αλλά δεν ήταν το μόνο. Άλλα τμήματα έχασαν επίσης ταλαντούχους προγραμματιστές λόγω των απαίσιων συνθηκών εργασίας.

Υποστελέχωση
Συν τις άλλοις, ο παραγωγός Todd Howard, ξόδευε ήδη από τότε πολύ χρόνο για το Starfield, παρά για το Fallout 76, το οποίο είχε αφήσει κάπως...στο έλεός του. Το τμήμα QA καταγγέλει επίσης ότι όσο το παιχνίδι μεγάλωνε σε όγκο, δεν είχανε αρκετό χρόνο για να το τεστάρουν. Επίσης, οι servers είχαν προβλήματα ή υπήρχαν bugs ακόμα και για το save με την ολοκλήρωση μιας αποστολής. Αρκετοί καταγγέλουν υποστελέχωση, φέρνοντας ως παράδειγμα το ότι η Ubisoft Montreal έχει περισσότερους από 3.500 υπαλλήλους και η Bethesda Game Studios μόνο περίπου 400 υπαλλήλους. Και αν σκεφτεί κανείς ότι το Fallout 4 και το Skyrim, αμφότερα τα δύο παιχνίδια που έχουν πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα, δημιουργήθηκαν με μόνο περίπου 100 άτομα ταυτόχρονα.

Παλιοί εργαζόμενοι έλεγαν ότι στο Fallout 4 υπήρχαν άτομα που κοιμόντουσαν στο γραφείο τους και ότι θέλουν το κάθε άτομο να δουλεύει όσο για δέκα άτομα. Πρόσθεσαν μάλιστα ότι η Bethesda έχει "νοοτροπία μικρής εταιρείας ανάπτυξης, ενώ θα έπρεπε να προσλαμβάνει περισσότερα άτομα και να λειτουργεί ως ένας μεγάλος publisher ".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Oct 2022 03:33 #266954 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Fallout 76
Δωρεάν δοκιμαστική περίοδος που θα διαρκέσει από τις 20 ως τις 26 Οκτωβρίου



Η Bethesda ανακοίνωσε αρκετές δωρεάν δοκιμές και εκπτώσεις για το Fallout 76.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Apr 2024 08:37 #275612 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Fallout 76
Δωρεάν δοκιμαστική περίοδος που θα διαρκέσει από τις 20 ως τις 26 Οκτωβρίου



Η Bethesda ανακοίνωσε αρκετές δωρεάν δοκιμές και εκπτώσεις για το Fallout 76.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification