Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Last Epoch

26 Apr 2018 18:56 - 26 Apr 2018 19:03 #214767 by Γιώργος Τζίτζιφας
Το Last Epoch της ανεξάρτητης Αμερικανικής εταιρείας ανάπτυξης Eleventh Hour Games είναι ένα Action RPG βασισμένο στο crafting και την κατανομή skills των χαρακτήρων συνδυάζοντας συστήματα από την σειρά Diablo και το Path of Exile. Οι χαρακτήρες ξεκινούν ανήκοντας σε ένα βασικό class (Mage, Rogue, Knight) και αργότερα ειδικεύονται σε “master classes” όπως Paladin, Bladedancer και Sorcerer. Αντίστοιχα, το σχετικά μικρό hotbar των skills μεταβάλλεται ανάλογα με το πως διαμορφώνετε το skill tree σας και είναι πιθανόν έτσι να έχουν διαφορετικό στιλ gameplay χαρακτήρες που κατέχουν τα ίδια skills, ακόμα και αν ανήκουν στο ίδιο class.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Jan 2024 10:15 #274850 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Last Epoch
Last Epoch
Νέο Fantasy Action RPG

Η Eleventh Hour Games ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το Action RPG Last Epoch , μαζί με πληροφορίες για τα pre-orders και για τις Deluxe και Ultimate Editions.

Μαζί με την ανακοίνωση είδαμε και το launch trailer, που μας δείχνει με περισσότερες λεπτομέρειες τον κόσμο της Eterra αλλά και τις character classes και το σύστημα μάχης. Η εταιρία ανάπτυξης είναι η Eleventh Hour Games, μία indie ομάδα ανάπτυξης που δημιουργήθηκε μέσω μίας δημοσίευσης στο Reddit. Το Last Epoch είχε κυκλοφορήσει σε μορφή Early Access το 2019 στο Steam. Το game έχει πουλήσει 1 εκατομμύριο αντίτυπα και έχει δεχθεί δεκάδες θετικά reviews στο Steam.Το Last Epoch συνδυάζει το ταξίδι στο χρόνο, το dungeon crawling, και το character customization και έχει υψηλό replayabillity. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας στον κόσμο της Eterra θα τεθείτε αντιμέτωποι με σκοτεινές δυνάμεις καθώς θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε οργισμένους θεούς. Καθώς επίσης θα πρέπει να διαφυλάξετε τον χωροχρόνο από το Void.

Μπορείτε να διαλέξετε από πέντε διαφορετικά classes και να ξεκλειδώσετε ικανότητες μέσα από 15 Mastery Classes. Υπάρχουν πάνω από 100 διαφορετικά skill trees και επίσης είναι διαθέσιμα πολλά διαφορετικά αντικείμενα για να εξοπλίσετε τον χαρακτήρα σας. Στο game επίσης δεν θα υπάρχουν microtransactions . Για το game έχουμε τρείς διαφορετικές εκδόσεις. Ξεκινώντας από την Standard Edition στην τιμή των 34.99 ευρώ.

Η Deluxe Edition στην τιμή των 49.99 ευρώ και θα συμπεριλαμβάνει το soundtrack σε ψηφιακή μορφή, το κατοικίδιο Golden Puppy και 50 Epoch Points. Τέλος θα γίνει διαθέσιμη η Ultimate edition στην τιμή των 64.99 ευρώ που θα συμπεριλαμβάνει όλα αυτά που έχει η Deluxe edition αλλά και 100 Epoch Points. Αν έχετε ήδη στην κατοχή σας το Last Epoch μπορείτε να το αναβαθμίσετε στην Deluxe ή στην Ultimate edition.Επίσης από τις 22 Φεβρουαρίου μπορείτε να πάρετε free loot μέσω των Twitch Drops.

Η αναλυτική λίστα με τα drops είναι:
Εβδομάδα - 22-25 Φεβρουαρίου
• Ημέρα 1(Φεβ. 22) - Mantle of the Prophesier cosmetic back slot item.
• Ημέρα 2 (Φεβ. 23) - Green Dire-Guana pet cosmetic item.
• Ημέρα 3 (Φεβ. 24) - Merchant’s Mantle cosmetic back slot item.
• Ημέρα 4 (Φεβ. 25) - Blue Seer’s Orb pet cosmetic item.

 Εβδομάδα 2 - 29 Φεβρουαρίου - 3 Μαρτίου
• Ημέρα 1 (Φεβ. 29) - Mantle of the Prophesier cosmetic back slot item.
• Ημέρα 2 (Μαρ. 1) - Green Dire-Guana pet cosmetic item.
• Ημέρα 3 (Μαρ. 2) - Merchant’s Mantle cosmetic back slot item.
• Ημέρα 4 (Μαρ. 3) - Blue Seer’s Orb pet cosmetic item.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification