Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Cyprus Influencers & Creators Festival

12 Jun 2024 10:52 #276227 by Μάνος Γρυπάρης
Το Cyprus Influencers & Creators Festival στις 8-10 Νοεμβρίου στο Cap St Georges Hotel & Resort στην Πάφο στοχεύει να διοργανώσει μια σημαντική εκδήλωση που αναδεικνύει τη μεταμορφωτική πολιτιστική επίδραση των Influencers και Creators, που προσπαθούν να γίνουν σημείο αναφοράς στον κλάδο.

Πρωταρχικός στόχος είναι να προωθήσουν την ανάπτυξη και την πρόοδο στη νησιωτική κοινότητα της Κύπρου, πρωτοστατώντας σε πολιτιστικές πρωτοβουλίες που ενώνουν διαφορετικές κοινότητες. Το όραμά τους είναι να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον για Influencers και Creators για να συνδεθούν, να πάρουν ιδέες και να συμμετάσχουν σε συνομιλίες και ένα περιβάλλον με κοινά σημεία αναφοράς.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2024 08:44 #276234 by Nikos Georgopoulos
Cyprus Influencers & Creators Festival
Οι influencers έρχονται κοντά.

Το Cyprus Influencers & Creators Festival στις 8-10 Νοεμβρίου στο Cap St Georges Hotel & Resort στην Πάφο της Κύπρου στοχεύει να διοργανώσει μια σημαντική εκδήλωση που αναδεικνύει τη μεταμορφωτική πολιτιστική επίδραση των Influencers και Creators, που προσπαθούν να γίνουν σημείο αναφοράς στον κλάδο.

Πρωταρχικός στόχος είναι να προωθήσουν την ανάπτυξη και την πρόοδο στη νησιωτική κοινότητα της Κύπρου, πρωτοστατώντας σε πολιτιστικές πρωτοβουλίες που ενώνουν διαφορετικές κοινότητες. Το όραμά τους είναι να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον για Influencers και Creators για να συνδεθούν, να πάρουν ιδέες και να συμμετάσχουν σε συνομιλίες και ένα περιβάλλον με κοινά σημεία αναφοράς.Το φεστιβάλ εκτιμά την καινοτομία, την ποικιλομορφία και την αυθεντικότητα, προωθώντας την απρόσκοπτη έκφραση και τον ανοιχτό διάλογο, παρέχοντας παράλληλα μια πλατφόρμα για συνεργασία και αλληλεπίδραση. Με επίκεντρο τον εορτασμό της δημιουργικότητας και της καινοτομίας στην ποπ κουλτούρα, το φεστιβάλ στοχεύει στη συμμετοχή σπουδαστών, ατόμων από διαφορετικά υπόβαθρα και τοπικών επιχειρήσεων, αντιμετωπίζοντας πιεστικά κοινωνικά ζητήματα και προσφέροντας γνώσεις για το σύγχρονο εικονικό τοπίο.

Οι διοργανωτές δήλωσαν: "Προσπαθούμε να προσφέρουμε μια ελκυστική και διαφωτιστική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες, εξασφαλίζοντας ενεργό συμμετοχή και απόλαυση σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ως μέρος της αποστολής μας, επιδιώκουμε να προωθήσουμε τη συμπόνια και την υποστήριξη στην κοινότητά μας, με ένα μέρος των εσόδων του φεστιβάλ να αφιερωθεί στην υποστήριξη του Ιδρύματος Rainbow in Cyprus", ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που στηρίζει τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Jul 2024 00:48 #276617 by Nikos Georgopoulos
Οι εγγραφές άνοιξανΟι εγγραφές για το CIC Festival (Cyprus Influencers & Creators Festival) έχουν ανοίξει.
Κάντε κλικ εδώ .

Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα (4MB) και στη συνέχεια να κάνετε login για την εγγραφή σας .

Το event θα διεξαχθεί 8-10 Νοεμβρίου στο Cap St Georges Hotel & Resort στην Πάφο της Κύπρου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification