Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Summer Game Fest 2023

11 Jun 2022 11:11 #264889 by Μάνος Γρυπάρης
Το Summer Game Fest 2023 θα έχει φυσική παρουσία κόσμου. Για την ακρίβεια θα αποτελεί μείξη φυσικής παρουσίας κόσμου και online event.

Την είδηση αυτή ανέφερε ο Geoff Keighley.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Jun 2022 16:40 #264895 by Nikos Georgopoulos
Summer Game Fest 2023
Θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία κόσμου.

Το Summer Game Fest 2023 θα έχει φυσική παρουσία κόσμου. Για την ακρίβεια θα αποτελεί μείξη φυσικής παρουσίας κόσμου και online event.

Την είδηση αυτή ανέφερε ο Geoff Keighley , ενώ μελλοντικά θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Κατά βάση, ο Geoff Keighley θα έχει απέναντί του κοινό, όπως και στα The Game Awards, αλλά και έναν χώρο προβολής για τα gaming sites και τους fans, ώστε να μπορούν να παίξουν τα demos των νέων games και να μιλήσουν με τους developers .

Κατά τα άλλα, η E3 2023 αναμένουμε να έχει επίσης φυσική παρουσία κόσμου, αν και τα τελευταία χρόνια έχουμε ακούσει πολλές υποσχέσεις από την διοργανώτρια ESA, οι οποίες αναιρούνται λόγω κορωνοϊού, ενώ φτάσαμε στο σημείο να μην έχουμε καν online E3. Αντίθετα, ο Geoff Keighley είναι τουλάχιστον πιστός στο ραντεβού του.

Δείτε το πρόγραμμα της...Not E3 2022 και τις παρουσιάσεις εταιρειών που ακολουθούν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Dec 2022 10:30 - 05 Dec 2022 10:31 #267881 by Στυλιανός Αλμπανίδης
To Summer Game Fest 2023 θα βρίσκεται κοντά μας τον Ιούνιo 

Γνωρίζαμε ήδη πως το Summer Game Fest του Geoff Keighley είχε προγραμματιστεί για τον επόμενο χρόνο, αλλά πλέον οι διοργανωτές έχουν ημερομηνία και  η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ζωντανά  στις 8 Ιουνίου το 2023. Τα πράγματα θα είναι λίγο διαφορετικά φέτος μιας και θα είναι η πρώτη φορά που η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

Η εκδήλωση- που υπόσχεται μια σειρά από διάφορες πρεμιέρες, ζωντανά gameplay βίντεο και ανακοινώσεις- θα πραγματοποιηθεί στο Youtube Theater, στην California, με παρουσία κοινού και fans. Οι πωλήσεις των εισιτηρίων έχουν ήδη ξεκινήσει για το Summer Game Fest που θα πραγματοποιηθεί και σε livestream μετάδοση για όσους από εσάς δεν ενδιαφέρεστε να παρεβρεθείτε αυτοπροσώπως.
Το Summer Game Fest 2023 σηματοδοτεί την τέταρτη χρονιά αυτού του εγχειρήματος και όπως είναι σύνηθες, η συγκεκριμένη εκδήλωση θα αποτελέσει αφορμή για μια σειρά από μικρότερες εκδηλώσεις και showcases με την συμμετοχή διαφόρων developers και publishers. Αναμένουμε πληροφορίες μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ίσως, στην τελετή έναρξης του Summer Game Fest θα ακούσουμε ανακοινώσεις για την  ανανεωμένη Ε3  του νέου έτους. H αναμενόμενη εκδήλωση της E3 είναι ή πρώτη που θα πραγματοποιηθεί ζωντανά από το 2019 μέχρι σήμερα και θα πραγματοποιηθεί ζωντανά από τις 13 έως τις 16 Ιουνίου.
Λίγο καιρό πριν, ο Geoff Keighley είπε πως το Summer Game Fest που αναμένουμε δεν θα περιλαμβάνει μόνο  δημόσια εκδήλωση αλλά και digital  μέσω livestream, όπου με τον τρόπο αυτό πολλοί θεώρησαν πως θα πραγματοποιηθεί την ίδια ακριβώς περίοδο με την ημερομηνία της Ε3. Παρόλα αυτά , οι σημερινές ανακοινώσεις για το Summer Game Fest προτείνουν τον κόσμο να προμηθευτεί έγκαιρα τα εισιτήρια του. Όλα τα παραπάνω μπορούν να οδηγήσουν σε μια μεγάλη εκδήλωση όπου περαιτέρω πληροφορίες θα λάβουμε στα  The Game Awards  στις 8 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα για το  Summer Game Fest 2023  και για περαιτέρω συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.
 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Dec 2022 11:55 #267889 by Nikos Georgopoulos
Η ημερομηνία προβολήςΓνωρίζαμε ήδη πως το Summer Game Fest του Geoff Keighley είχε προγραμματιστεί για τον επόμενο χρόνο, αλλά πλέον οι διοργανωτές έχουν ημερομηνία και η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ζωντανά στις 8 Ιουνίου το 2023. Τα πράγματα θα είναι λίγο διαφορετικά φέτος μιας και θα είναι η πρώτη φορά που η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για το κοινό.Η εκδήλωση- που υπόσχεται μια σειρά από διάφορες πρεμιέρες, live gameplay βίντεο και ανακοινώσεις- θα πραγματοποιηθεί στο Youtube Theater, στην California, με παρουσία κοινού και fans. Οι πωλήσεις των εισιτηρίων έχουν ήδη ξεκινήσει για το Summer Game Fest που θα πραγματοποιηθεί και σε livestream μετάδοση για όσους από εσάς δεν ενδιαφέρεστε να παρεβρεθείτε αυτοπροσώπως.Το Summer Game Fest 2023 σηματοδοτεί την τέταρτη χρονιά αυτού του εγχειρήματος και όπως είναι σύνηθες, η συγκεκριμένη εκδήλωση θα αποτελέσει αφορμή για μια σειρά από μικρότερες εκδηλώσεις και showcases με την συμμετοχή διαφόρων developers και publishers. Αναμένουμε πληροφορίες μέσα στις επόμενες ημέρες.Ίσως, στην τελετή έναρξης του Summer Game Fest θα ακούσουμε ανακοινώσεις για την ανανεωμένη Ε3 του νέου έτους. H αναμενόμενη εκδήλωση της E3 είναι ή πρώτη που θα πραγματοποιηθεί ζωντανά από το 2019 μέχρι σήμερα και συγκεκριμένα από τις 13 έως τις 16 Ιουνίου.Λίγο καιρό πριν, ο Geoff Keighley είπε πως το Summer Game Fest που αναμένουμε δεν θα περιλαμβάνει μόνο δημόσια εκδήλωση αλλά και digital μέσω livestream, όπου με τον τρόπο αυτό πολλοί θεώρησαν πως θα πραγματοποιηθεί την ίδια ακριβώς περίοδο με την ημερομηνία της Ε3. Παρόλα αυτά, οι σημερινές ανακοινώσεις για το Summer Game Fest προτείνουν τον κόσμο να προμηθευτεί έγκαιρα τα εισιτήρια του. Όλα τα παραπάνω μπορούν να οδηγήσουν σε μια μεγάλη εκδήλωση όπου περαιτέρω πληροφορίες θα λάβουμε στα The Game Awards στις 8 Δεκεμβρίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification