Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

E3 2021

05 May 2021 15:46 #250449 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic E3 2021
E3 2021 Η Konami δεν θα συμμετάσχει φέτος λόγω όγκου εργασίας.

 Η Konami δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στην E3 2021, ωστόσο αναπτύσσει ορισμένα projects.

 Η Ιαπωνική εταιρεία είναι ιδιαίτερα πολυάσχολη αυτή την περίοδο, καθώς αναπτύσσει διάφορα games τα οποία θα ανακοινώσει τους επόμενους μήνες. Η ανακοίνωση αναφέρει: "Παρότι δεν θα συμμετάσχουμε φέτος, σεβόμαστε την eSA και γνωρίζουμε ότι η E3 2021 θα στεφθεί από επιτυχία. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την ESA και ευχόμαστε τα καλύτερα σε όλους τους συμμετέχοντες του φετινού show.

 Τον Απρίλιο θυμίζουμε ότι η Konami είχε ανακοινωθεί ως μία εκ των οκτώ εταιρειών που θα συμμετείχαν στην E3 2021.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 May 2021 19:29 #250773 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic E3 2021
E3 2021 Η ESA ανακοίνωσε 10 νέες συμμετοχές μεταξύ των οποίων οι Square Enix, Sega και Bandai Namco.

 Η λίστα των μεγάλων εταιρειών που θα δώσουν το παρόν στην E3 2021 αυξάνεται. Η ESA είναι η διοργανώτρια εταιρεία της E3 κάθε χρόνο και εχθές ανακοίνωσε ότι στην διοργάνωση θα συμμετάσχουν ακόμα 10 εταιρείες συμπεριλαμβανομένων των Square Enix, Sega, Bandai Namco, Gearbox, Turtle Beach και Verizon.

 Μερικές ακόμα αξιόλογες συμμετοχές που ανακοινώθηκαν από την ESA είναι αυτές των Xseed Games/Marvelous USA, Freedom Games, Devious Eye Entertainment και Binge.com. Οι εν λόγω εταιρείες θα έχουν να κάνουν μεγάλες ανακοινώσεις κατά την διάρκεια της E3 η οποία θα διεξαχθεί το διάστημα μεταξύ 12 και 15 Ιουνίου 2021, ως ψηφιακή διοργάνωση. Ο διευθύνων σύμβουλος της ESA, Stanley Pierre-Louis, δήλωσε: "Η Ε3 2021 θα συνεχίσει την κληρονομιά ως ένα από τα κύρια events της βιομηχανίας των video games προσθέτοντας νέες εκδότριες εταιρείες, επενδυτές και συνεργάτες. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το ψηφιακό event που θα γίνει για τους ανθρώπους όλου του κόσμου. Για περισσότερες από δύο δεκαετίες η E3 αποτελεί βασική διοργάνωση για την παρουσίαση όσων έχει να προσφέρει η βιομηχανία του gaming καθώς ταυτόχρονα ενώνουμε τον κόσμο μέσω των games. Φέτος εξελίσσουμε την E3 σε πιο περιεκτικό event, όμως θέλουμε να ενθουσιάσουμε το community με μεγάλες αποκαλύψεις και διάφορες ευκαιρίες οι οποίες κάνουν την διοργάνωση ουσιώδη για τα video games".

 Η ανακοίνωση των 10 νέων συμμετεχόντων στην διοργάνωση έρχεται μερικές μέρες μετά την ανακοίνωση της Konami η οποία δήλωσε ότι δεν θα λάβει μέρος στην Ε3 2021. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ολόκληρη την λίστα με τις εταιρείες που έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους.

 Nintendo
Xbox
Capcom
Ubisoft
Take-Two
Warner Bros. Games
Square Enix
Koch Media
Sega
Bandai Namco
Gearbox
Turtle Beach
Verizon
Binge.com
Devious Eye Entertainment
Freedom Games
Xseed/Marvelous USA

 H E3 2021 θα διεξαχθεί από τις 13 έως τις 15 Ιουλίου 2021 ως ψηφιακή διοργάνωση.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 May 2021 12:50 #251118 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic E3 2021
E3 2021  Θα συνοδεύεται από μια εφαρμογή και ένα online portal.

 Η Ε3 2021 θα διεξαχθεί online και εκτός από το κλασικό τετραήμερο livestream, το event θα το συνοδεύει ένα online portal και μια εφαρμογή η οποία θα “θέσει τα θεμέλια για μια διαδραστική Ε3”. Το online portal και η εφαρμογή της E3 2021  θα κυκλοφορήσουν  την ίδια ημέρα που θα ξεκινήσει το event, δηλαδή στις 12 Ιουνίου. Μέσω του portal και της εφαρμογής οι θεατές θα μπορούν -ψηφιακά- να έχουν πρόσβαση σε “booths”, “lounges” και forums.

 Τα booths, όπως γινόταν και στην μη-ψηφιακή E3, θα έχουν special events, VODs και διάφορες πληροφορίες για το κάθε game. Ακόμα, θα υπάρχουν τα Leaderboards που θα επιτρέπουν στους θεατές να συλλέγουν στοιχεία από τις παρουσιάσεις σαν να ήταν ένα παιχνίδι. Επιπλέον, το livestream στο portal και την εφαρμογή θα έχουν διαδραστικά overlays όπως polls και tweets. Φαίνεται πως η ESA θέλει να δημιουργήσει ένα προσωρινό social media hub για τους θεατές.
 H E3 2021 θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 15 Ιουνίου 2021 ως ψηφιακή διοργάνωση.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 May 2021 22:53 #251327 by Γιώργος Τσάκωνας
Η διοργανώτρια ESA ανακοίνωσε ποιες πλατφόρμες θα αναμεταδώσουν την E3 2021.

Η αναμετάδοση της έκθεσης θα γίνει αποκλειστικά ψηφιακά φέτος. Η λίστα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες πλατφόρμες όπως το YouTube, το Twitch, το Twitter, το Reddit και το Facebook Gaming. Αυτές οι πλατφόρμες θα αναμεταδώσουν ζωντανά όλα τα events και τις δραστηριότητες της E3 2021, ενώ όσες από αυτές είναι social media θα διοργανώσουν και ειδικές καμπάνιες για τους χρήστες τους. Η λίστα περιλαμβάνει τις εξής πλατφόρμες:
 • Twitch
 • YouTube Gaming
 • Twitter
 • Facebook Gaming
 • TikTok
 • Venn
 • Steam
 • Reddit
 • Entertainment Weekly
 • Webedia
 • WeChat
 • BiliBili
 • AfreecaTV
 • LiveXLive
 • Bkohtakte
 • GameStar
 • GamePro
 • Max: Monsters and Explosions
 • Meinmmo
 • 3D Juegos
 • Vida Extra
 • Jeux Video
 • Lestream
 • ES1
 • IGN Brasil
 • MGG
Ο διευθύνων σύμβουλος της ESA Stanley Pierre-Louis δήλωσε: “Το να δουλεύουμε μαζί με αυτές τις εταιρείες πρωτοπόρους επιβεβαιώνει πως η φετινή πλήρως ψηφιακή E3 θα φτάσει στο κοινό ολόκληρου του κόσμου. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην οποία η E3 θα είναι διαθέσιμη δωρεάν σε όλες αυτές τις μεγάλες υπηρεσίες, επιτρέποντάς μας να προσεγγίσουμε τους fans των games σε όλα τα σημεία του πλανήτη”. Το πλήρες πρόγραμμα της E3 2021 δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί, αλλά η ESA αναφέρει πως οι θεατές μπορούν να περιμένουν “μεγάλες αποκαλύψεις, συνεντεύξεις τύπου, παρουσιάσεις από την gaming βιομηχανία και άλλα, εντελώς δωρεάν".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 May 2021 17:18 #251424 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic E3 2021
Η Microsoft και η Bethesda θα δώσουν κοινή συνέντευξη τύπου στην E3 2021 Θα αποκαλύψουν αρκετά νέα games.

 Η Bethesda και η Microsoft θα διοργανώσουν μια κοινή συνέντευξη τύπου στην E3 2021.

 Η είδηση αυτή ανακοινώθηκε από τον Matt Booty, επικεφαλής των Xbox Games Studios, σε συνέντευξή του στο Γαλλικό μέσο Le Figaro. Η συνέντευξη ειπώθηκε ότι θα γίνει "σε μερικές εβδομάδες", άρα υπονοείται η E3.

 Το πιθανότερο είναι να δούμε νεότερα από τα νέα games της Bethesda, κατά προτίμηση από τα Starfield και The Elder Scrolls VI, τα οποία ωστόσο θα αργήσουν να κυκλοφορήσουν, συνεπώς ακόμα και ένα gameplay trailer θα ήταν ευχής έργο. Φυσικά η Microsoft θα έχει αντίστοιχα μια μεγάλη γκάμα τίτλων.

 Πέρα από την Microsoft, οι άλλες εταιρείες που θα συμμετάσχουν στην E3 2021 είναι οι Capcom, Nintendo, Take-Two, Ubisoft, Bandai Namco, Gearbox, Sega, Square Enix και Xseed Games.

 Η E3 2021 θα διεξαχθεί online το διάστημα 12-15 Ιουνίου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 May 2021 10:09 #251539 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic E3 2021
Εγγραφές στην E3 2021 Ανακοινώθηκε η ημερομηνία.
 Η ESA αποκαλύπτει τις ημερομηνίες για τις εγγραφές για τον τύπο, τους  content  creators, τους industry professionals και τους fans.Τα ΜΜΕ μπορούν να ξεκινήσουν την εγγραφή για πιστοποιητικά της E3 από τώρα μέσω του επίσημου  site της E3  και η εγγραφή για τους fans θα ξεκινήσει στις 3 Ιουνίου. Από την επόμενη Δευτέρα, 31 Μαΐου, οι εγγραφές θα ξεκινήσουν για τους industry professionals και content creators. Η εγγραφή για τους fans ξεκινά την επόμενη Πέμπτη.Οι εγγεγραμμένοι θα αποκτήσουν πρόσβαση σε μια διαδικτυακή πύλη και εφαρμογή της E3 2021 που θα περιλαμβάνει φιλοξενούμενες εκδηλώσεις, τηλεδιάσκεψη, εικονικά "περίπτερα", δημιουργία  avatar  και διαδικτυακά forums. Όσοι έχουν πιστοποιητικά τύπου θα έχουν πρόσβαση στην διαδικτυακή πύλη από τις 7 Ιουνίου, επόμενοι θα είναι οι fans, industry professionals και content creators στις 12 Ιουνίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 12 με 15 Ιουνίου.

 Μέσα στους επιβεβαιωμένους exhibitors της E3 υπάρχουν μεγάλα ονόματα όπως οι Nintendo,Microsoft-Bethesda, Ubisoft και Square Enix. Η φετινή εκδήλωση είναι ψηφιακή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 May 2021 20:06 #251758 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic E3 2021
Η Microsoft και η Bethesda θα δώσουν κοινή συνέντευξη τύπου στην E3 2021 Αποκαλύφθηκε η ημέρα και η διάρκειά της.

 Η Microsoft θα δείξει το Starfield στην παρουσίαση της Bethesda στις 13/6. Η είδηση αυτή προκύπτει από το παρακάτω teaser που παρουσιάστηκε.  Η E3 2021 θα διεξαχθεί online το διάστημα 12-15 Ιουνίου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 May 2021 20:55 #251771 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic E3 2021
E3 2021 Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα. 

 Η περσινή Ε3 πρακτικά είχε ακυρωθεί λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο είχαμε δει κάποια livestreams με παρουσιάσεις από διάφορες εταιρείες. Φέτος, η διοργανώτρια της Ε3, η ESA, αποφάσισε να πραγματοποιήσει την Ε3 2021 ψηφιακά.

 Η Ε3 2021, όπως ανακοίνωσε η ESA, θα ξεκινήσεις στις 12 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 15 Ιουνίου. Ακόμα, η ESA ανακοίνωσε ότι οι Greg Miller, Jacki Jing και Alex “Goldenboy” Mendez, θα είναι οι παρουσιαστές της φετινής Ε3 2021. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της E3 2021:

 Επίσημα livestreams της Ε3 από τις 12 έως τις 15 Ιουνίου.
Ubisoft Forward, επίσημο stream της E3 – 12 Ιουνίου ώρα 22:00.
Το PC Gaming Show θα γίνει τον Ιούνιο.
Το Future Games Show θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις τον Ιούνιο και τον Αύγουστο.
Η ESA ανακοίνωσε ότι οι παρακάτω εταιρείες θα συμμετάσχουν στην φετινή E3: Square Enix, Sega, Bandai Namco, XSEED, Gearbox Entertainment, Freedom Games, και Devious Eye Entertainment.

 Εκτός από τα επίσημα livestreams της Ε3, μέσα στο καλοκαίρι θα γίνουν τα παρακάτω events:
 The Guerilla Collective – Σάββατο 5 Ιουνίου και Σάββατο 12 Ιουνίου
Indie Live Expo – 5 Ιουνίου
Παρουσίαση από την Bethesda και το Xbox – 13 Ιουνίου
Summer Game Fest – 10 Ιουνίου
EA Play – 22 Ιουλίου
GDC 2021 – 19 έως 23 Ιουλίου

 H E3 2021 θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 15 Ιουνίου 2021 ως ψηφιακή διοργάνωση.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jun 2021 09:53 #252018 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic E3 2021
E3 2021  Στο show θα συμμετάσχουν διασημότητες.

 Η Nintendo ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει τα games της στην E3 στις 15 Ιουνίου και ώρα 19:00, συνεπώς θα είναι τελευταία στη σειρά των παρουσιάσεων.H E3 2021 θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 15 Ιουνίου 2021 ως ψηφιακή διοργάνωση.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jun 2021 12:26 #252052 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic E3 2021
E3 2021: Το πρόγραμμα Οι επιβεβαιωμένες ημέρες και ώρες.

 Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των παρουσιάσεων της E3 2021

 Guerrilla Collective Part 1 - 5/6/21 – Ώρα Ελλάδος: 16:00
Αποκάλυψη Battlefield 6 (Electronic Arts) - 9/6/21 - Ώρα Ελλάδος: 15:00
Summer Game Fest Kickoff Live! - 10/6/21 - Ώρα Ελλάδος: 19:00
Koch Primetime - 11/6/21 - Ώρα Ελλάδος: 20:00
Guerrilla Collective Part 2 - 12/6/21 - Ώρα Ελλάδος: 16:00
Ubisoft E3 2021 - 12/6/21 - Ώρα Ελλάδος: 20:00
Gearbox 12/6/21 (Η ώρα δεν έχει οριστεί ακόμη)
Devolver Digital - 12/6/21 - Ώρα Ελλάδος: 21:30
Xbox and Bethesda Showcase - 13/6/21 - Ώρα Ελλάδος: 18:00
Square Enix Presents - 13/6/21 - Ώρα Ελλάδος: 20:15
24 Entertainment, Back 4 Blood - 13/6/21 (Η ώρα δεν έχει οριστεί ακόμη)
PC Gaming Show 2021 - 13/6/21 (Η ώρα δεν έχει οριστεί ακόμη)
Future Games Show - 13/6/21 (Η ώρα δεν έχει οριστεί ακόμη)
Take-Two, Mythical Games, Freedom Games, Razer, Capcom, Intellivision - 14/6/21 (Η ώρα δεν έχει οριστεί ακόμη)
Nintendo Direct E3 2021 - 15/6/21 - Ώρα Ελλάδος: 18:00
Bandai Namco, Yooreka Games, E3 2021 Awards Show – 15/6/21 (Η ώρα δεν έχει οριστεί ακόμη)
EA Play 2021 - 22/7/21 (Η ώρα δεν έχει οριστεί ακόμη)

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification