Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Φήμες ότι το δημοφιλέστερο mod του Warcraft III θα έχει και συνέχεια.
Η Valve, δημιουργός των Portal, Left 4 Dead, Half-Life και της υπηρεσίας Steam, φημολογείται ότι θα αποκαλύψει το Dota 2 στην φετινή έκθεση Gamescom, που θα διεξαχθεί 17-21 Αυγούστου στη Γερμανία.
Το Defense of the Ancients, όπως είναι το πλήρες όνομά του (κατά κόσμον Dota), είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα mods για το Warcraft III, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες προτιμήσεις των φίλων των strategy. Στο περίπτερό της στην Gamescom, η Valve αναμένεται να παρουσιάσει την συνέχεια, πάντα με βάση το επίσημο site της έκθεσης.
Ο Abdul Ismail, δημιουργός του Dota, είχε διαβεβαιώσει πέρυσι ότι το συγκεκριμένο sequel δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει το πρώτο Dota, τουλάχιστον όχι σύντομα. Θα λειτουργήσει δηλαδή ως ξεχωριστό mod. Ανάλογο Dota mod είχε ανακοινώσει πέρυσι και η Blizzard για το StarCraft II, το οποίο όμως δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει.
To sequel του DotA (Defence of the Ancients), του πασίγνωστου αυτού mod για το Warcraft III, αναμένεται εντός του έτους, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα η Valve.
Στην Gamescom, 17-21 Αυγούστου στην Κολωνία της Γερμανίας, οι 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου θα αναμετρηθούν σε τουρνουά που θα φέρει τον τίτλο "The International". Η νικήτρια ομάδα θα μοιραστεί το χρηματικό έπαθλο του ενός εκατομμυρίου δολλαρίων. Δηλαδή 200.000 δολάρια έκαστος (138.000 ευρώ). Καθόλου άσχημα.
Κατά τις ημέρες της Gamescom, θα μπορέσουμε να παίξουμε από κοντά το DotA 2 και να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.
Το DotA 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Παράλληλα, η Blizzard δουλεύει πάνω σε ένα δικό της επίσημο DotA mod, χρησιμοποιώντας την engine του StarCraft II.
"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Πρίν από λίγες ώρες ανέβηκε στο YouTube το τρέιλερ του Dota 2 που περιμέναμε από την Valve στην Gamescom. Στο νέο mod του Warcraft III που υπόσχεται μια μοναδική μείξη Real-Time Strategy και Action RPG θα συναντήσουμε αγαπημένους ήρωες όπως τους Pudge, Traxex και Lina.
[youtube:1dgziuut][/youtube:1dgziuut]
Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για PC και Mac από την Valve στα τέλη της χρονιάς και θα είναι Free 2 play.
Οσοι θελουν να συμμετεχουν στην Beta του Dota 2, ας δοκιμασουν να μπουν στο παρακατω λινκ (απαιτει Steam account, αν δεν εχετε μπορειτε να κανετε
εδω
):
Κανετε κλικ αφου κανετε login στο κουμπι που λεει GET ON THE LIST και μπαινετε στην λιστα των υποψηφιων για την Beta. Προσωπικα τωρα που δοκιμασα δεν μου ειχε το κουμπι για να μπω στην λιστα, αν δοκιμασει καποιος πιο μετα μπορει να ειναι πιο τυχερος