Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Songs of Conquest

  • Manos
  • Manos's Avatar Topic Author
  • Away
  • Αρχισυντάκτης
  • Αρχισυντάκτης
  • Για ανταλλαγή απόψεων το ιδανικό μέρος είναι το forum του GameWorld.gr!
More
13 Jun 2019 00:28 #225494 by Manos
Manos created the topic: Songs of Conquest
Το Songs of Conquest είναι ένα νέο Strategy/RPG από τον game designer Carl Toftfelt, ο οποίος έχει εμπνευστεί από τα Heroes of Might and Magic και Total War.

Στο παιχνίδι θα έχετε διοικητές και θα ελέγχετε το βασίλειό σας, θα κάνετε level up μονάδες και κτίρια, ενώ θα επιλέγετε ποια στρατηγική θα ακολουθήσετε για να εξοντώσετε τους εχθρούς σας. Όλα αυτά σε ένα περιβάλλον με χαριτωμένα pixel art γραφικά.

Παίζοντας θα πρέπει να συλλέξετε το μαγικό συστατικό "The Essence" που θα σας χρειαστεί μέσα στη μάχη. Ταυτόχρονα, θα συνδυάσετε τα skills των διοικητών σας με το essence των troops που έχετε στη μάχη και έτσι θα αποκτήσετε πρόσβαση σε ισχυρά spells. Αν για παράδειγμα θέλετε να δημιουργήσετε εμπόδια στο πεδίο της μάχης τότε θα χρειαστεί να φέρετε μονάδες μηχανικών και να χρησιμοποιήσετε το essence τους μαζί με τους διοικητές σας.Μελλοντικά ίσως υπάρξει εναλλαγή ημέρας/νύχτας και αυτό ίσως έχει επίδραση σε ορισμένα spells και γεγονότα που θα δρουν διαφορετικά την νύχτα. Θα υπάρχουν τέσσερα factions στο παιχνίδι, όπως μπορείτε να δείτε στο τρέιλερ. Οι Arleon είναι οι γενναίοι ιππότες και οι ικανοί τοξότες, οι Rana δρουν ως καταπιεσμένοι, οι Doneria έμποροι που ως ευγενείς αγαπούν τον χρυσό και οι Barony of Loth προέρχονται από τους undead και ζωντανεύουν υπάρξεις του κάτω κόσμου."Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Parouakiszax
Time to create page: 0.560 seconds
Notification