Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Threads

26 Jun 2023 20:29 - 09 Jul 2023 04:37 #271788 by Nikos Georgopoulos
Threads was created by Nikos Georgopoulos
Ο Zuckerberg ετοιμάζει το Threads, ανταγωνιστή του Twitter, θα παλέψει σε κλουβί με τον Musk
Το Banhammer να πάρει μαζί του.

Ο Mark Zuckerberg ετοιμάζει τον ανταγωνιστή του Twitter , ο οποίος θα ονομάζεται Threads, σύμφωνα με φήμες. Έχει προσωρινό όνομα Project 92 και άρχισε να αναπτύσσεται 3 μήνες μετά την εξαγορά του Twitter από τον Elon Musk. Για όσους...γουστάρουν λογοκρισία και να τρως ban για μέρες ή και για πάντα, έτσι χωρίς λόγο.

Ο Chris Cox, Chief Product Officer στη Meta, δήλωσε ότι "Το Project 92 θα είναι μια απάντηση στο Twitter" και θα επιτρέψει μάλιστα στους χρήστες του Instagram να μεταφέρουν αυτόματα τους followers τους και στο νέο app.


META to Release "Twitter Rival" Called THREADS
(not making this up!)

META, the same company that copied Snapchat, TikTok, StumbleUpon, Foursquare, BeReal and Clubhouse, began coding 'Project 92’ three months after Elon acquired Twitter.

Rumors have been circulating about the… pic.twitter.com/luNOPDMIik

— Mario Nawfal (@MarioNawfal) June 20, 2023

Εν τω μεταξύ η Wall Street Journal εντόπισε περιστατικά παιδικής πορνογραφίας στο Instagram και το Facebook πριν από μερικές εβδομάδες.Μάχη σε κλουβί
Ο 52χρονος Elon Musk
I’m%20up%20for%20a%20cage%20match%20if%20he%20is%20lol
—%20Elon%20Musk%20(@elonmusk)%20June%2021,%202023%20" target="_blank" rel="noopener">κάλεσε τον 39χρονο Mark Zuckerberg στο να...παλέψουν σε κλουβί και ο Zuckerberg φέρεται να την αποδέχτηκε . Μάλλον για πλάκα βέβαια γιατί δεν νομίζω να περιμένει κανείς δισεκατομμυριούχους να παίξουν ξύλο σε αγώνα τύπου WWE, έτσι;


 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jul 2023 03:54 - 09 Jul 2023 04:38 #271952 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Threads
To Threads της Meta (ανταγωνιστής του Twitter) κυκλοφορεί σύντομα
Θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με το Instagram.

Η Meta κυκλοφορεί το Threads ένα νέο app με σκοπό να ανταγωνιστεί το Twitter.

Το Threads θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με το Instagram και θα κυκλοφορήσει επίσημα την Πέμπτη 6 Ιουλίου. Προς το παρόν είναι διαθέσιμο δωρεάν για προπαραγγελία.


Η Meta το περιγράφει ως ένα app βασισμένο σε συζητήσεις με μηνύματα, όπου μαζεύονται οι κοινότητες και το user interface δείχνει παρόμοιο με το Twitter. Επιπλέον θα μπορείτε να κρατήσετε το ίδιο username που έχετε στο Instagram και θα υπάρχει η πρόταση να κάνετε follow τους ίδιους χρήστες.Το Threads θα ωθεί τους ανθρώπους να συνδεθούν μέσω συζητήσεων και να ανταλλάζουν απόψεις. Όπως και στο Twitter θα υπάρχουν κουμπιά καρδιάς, για reply, reshare και η δυνατότητα να κάνετε forward ένα post μέσω μηνυμάτων.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Dec 2023 18:21 #273737 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Threads
Η Meta δέχθηκε μήνυση επειδή γνώριζε το πόσο εθιστικά είναι τα Facebook και Instagram σε ανηλίκους
Από εισαγγελείς 33 Πολιτειών της Αμερικής.

Η Meta δέχθηκε μήνυση από εισαγγελείς 33 Πολιτειών της Αμερικής με την κατηγορία ότι γνώριζε το πόσο εθιστικά είναι τα Facebook και Instagram στους νέους

Η γενική εισαγγελέας της Νέας Υόρκης, Letitia James, δήλωσε : "Τα παιδιά και οι έφηβοι υποφέρουν από πολύ χαμηλά επίπεδα ψυχικής υγείας και το φταίξιμο ανήκει σε εταιρίες social media, όπως η Meta. Η Meta έχει κερδοσκοπήσει από τον πόνο των παιδιών με το να σχεδιάζει επίτηδες τις πλατφόρμες της με παραπλανητικές λειτουργίες που κάνουν τα παιδιά να εθιστούν και ρίχνουν την αυτοεκτίμησή τους. Οι εταιρείες social media, συμπεριλαμβανομένης και της Meta, έχουν συνεισφέρει στην εθνική κρίση ψυχικής υγείας των νέων και πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους."

Σύμφωνα με την μήνυση η Meta έλαβε, μέσα στο 2021, αναφορές για περισσότερους από 402.000 νέους ηλικίας κάτω των 13, αλλά ανταποκρίθηκε μόνο στις 164.000. Επιπλέον έκανε προσπάθειες για να μην ανταποκριθεί σε παράπονα για ανήλικους χρήστες. Σε μία σειρά εσωτερικών emails, η εταιρεία φαίνεται ότι προσπαθεί να πείσει γονείς να αφήνουν τα παιδιά τους να παραμένουν στην πλατφόρμα. Σε μία άλλη περίπτωση η Meta δεν διέγραφε τον λογαριασμό ενός 12χρονου κοριτσιού, παρά τα παράπονα της μητέρας της, επειδή δεν μπορούσε να σιγουρευτεί ότι είναι ανήλικη.

Η μήνυση επίσης λέει ότι το επιχειρηματικό σχέδιο της Meta βασίζεται στο να αυξάνει τον χρόνο που νέοι βρίσκονται στις πλατφόρμες της και για αυτό σχεδίασε και εφάρμοσε ψυχολογικά χειριστικές λειτουργίες. Την ίδια στιγμή παρουσίαζε αυτές τις λειτουργίες ως μη χειριστικές και παρουσίαζε παραπλανητικές αναφορές για τις ελάχιστες αρνητικές και επιβλαβείς επιπτώσεις τους. Επίσης συνέχισε να κρύβει τις έρευνες για το εύρος των αρνητικών επιπτώσεων, ακόμα και των δικών της εσωτερικών ερευνών, οι οποίες αποκαλύπτουν ότι η Meta γνωρίζει για χρόνια για τις σοβαρές συνέπιες στους νέους χρήστες.

Επιπλέον υπάρχουν κατηγορίες για παραβίαση της Προστασίας της Online Ιδιωτικότητας των Παιδιών (COPPA): Η Meta έχει διαφημίσει και στρέψει τις Social Media Πλατφόρμες της σε παιδιά κάτω των 13 και γνωρίζει για την ύπαρξη των παιδιών στις πλατφόρμες της, αλλά έχει αρνηθεί να δεχθεί την συναίνεση των γονιών τους πριν συλλέξει και εμπορευματοποιήσει τα προσωπικά τους δεδομένα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification