Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

ΤΕΙ Πληροφορικής

03 May 2018 16:30 - 03 May 2018 23:10 #214895 by Alexandr0s
Γεια σας.Θα ήθελα να ρωτήσω εάν αξίζει κάποιος να σπουδάσει σε ένα τει με σχέση την πληροφορική και αν ναι ποιο θα ήταν το κατάλληλο.(ενδιαφέρομαι κυρίως να ασχοληθώ με προγραμματισμό,game development,ανάπτυξη εφαρμογών και τα σχετικά).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 May 2018 23:10 #214900 by Μάνος Γρυπάρης
Αν θες να ασχοληθείς με προγραμματισμό τότε κατά σειρά επιλέγεις ΑΕΙ Πληροφορικής και μετά ΤΕΙ, άρα βάλε τα δυνατά σου και πέρασε σε όσο το δυνατόν καλύτερη σχολή. Επίσης για δημόσιο/ιδιωτικό ΙΕΚ Πληροφορικής σου λέω εκ πείρας ότι δεν θα μάθεις ούτε τα μισά σε δύο χρόνια και η κατάσταση είναι πολύ χαλαρή. Στη χειρότερη αν δεν τα καταφέρεις υπάρχουν και σχολές game development, όπως η SAE.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Georgios Manolis

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 May 2018 14:00 #214909 by Alexandr0s
Σε ευχαριστώ πολύ Μάνο!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Oct 2020 12:49 #240272 by Blood Prince
Τα ΤΕΙ μια χαρά υψηλή εκπαίδευση προσέφεραν και επειδή είχαν και πολλά εργαστήρια σε συνδυασμό με πρακτική άσκηση αρκετές φορές οι σπουδαστές ήταν πιο έτοιμοι για την αγορά εργασίας σε σχέση με αυτούς των Πανεπιστημίων οι οποίοι είχαν περισσότερο θεωρητική εκπαίδευση.

Τουλάχιστον από Λογιστική που γνωρίζω υπάρχουν απόφοιτοι Οικονομικών σχολών Πανεπιστημίων που δεν ήξεραν για Φορολογική Λογιστική και Μηχανογράφηση που κάναμε στα εργαστήρια στα ΤΕΙ.

Οσον αφορά τα ΙΕΚ θα συμφωνήσω,η εκπαίδευση εκεί είναι χαμηλού επιπέδου εκτός εαν πάει κάποιος να γίνει Κομμωτής ή Σέφ κλπ.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification