Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο
που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
TheReaper wrote: Τέλος, εγώ πάω να φύγω από εδώ και μετά κάψτε το μέρος. Όλοι οι άλλοι μαλάκες είναι και θα λιώνουν τα παντελόνια τους στα θρανία και οι γύφτοι θα μπαίνουν έτσι σε ΤΕΙ, μόνο και μόνο επειδή έχουν απολυτήριο Λυκείου!
Ύστερα μου λένε ότι δεν έχω δικαίωμα να σχολιάζω επειδή δεν πάω να ψηφίσω... Βλέπω και όλους τους άλλους που πάνε και ψηφίζουν τι καταφέρνουν!
Shikabane_Hime7 wrote:
TheReaper wrote: Τέλος, εγώ πάω να φύγω από εδώ και μετά κάψτε το μέρος. Όλοι οι άλλοι μαλάκες είναι και θα λιώνουν τα παντελόνια τους στα θρανία και οι γύφτοι θα μπαίνουν έτσι σε ΤΕΙ, μόνο και μόνο επειδή έχουν απολυτήριο Λυκείου!
Ύστερα μου λένε ότι δεν έχω δικαίωμα να σχολιάζω επειδή δεν πάω να ψηφίσω... Βλέπω και όλους τους άλλους που πάνε και ψηφίζουν τι καταφέρνουν!
Πρόκειται για απόφαση ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Αυτοί οι...άνθρωποι είναι πραγματικά εκτός τόπου και χρόνου, δεν θέλουν να ζήσουν κανονικά και από επιλογή ζούνε έτσι. Μόνο προβλήματα προκαλούν και τα παραδείγματα δεκάδες. Κερατσίνι μένω, αν κάτσω και γράφω το τι γίνεται με αυτούς δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Φαντάσου σε άλλες περιοχές όπως Μενίδι(βλέπουμε τι γίνεται) και Ασπρόπυργο.