Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Project Artemis

15 Jan 2020 20:34 #230872 by BigGreekGamer
Project Artemis: Η Microsoft κατά της παιδικής πορνογραφίας
Χρησιμοποιείται στο Xbox Live εδώ και χρόνια.


Η Microsoft έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια ένα εργαλείο που δίνει την δυνατότητα εύρεσης ατόμων που έχουν ως στόχο να αποπλανήσουν ανήλικους.

Το Project Artemis έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί συζητήσεις στο internet και μέσω μίας βάσης δεδομένων να καθορίζει αν πρόκειται για απόπειρα αποπλάνησης ανηλίκου. Αυτή επιτυγχάνεται με το χτίσιμο εμπιστοσύνης από τον ενήλικα προς το παιδί με απώτερο σκοπό την κακοποίηση ή την εκμετάλλευσή τους. Οι εταιρίες chat που χρησιμοποιούν την τεχνολογία της Artemis θα μπορούν να εντοπίζουν και να αναφέρουν κάθε ύποπτη δραστηριότητα.

Η Microsoft χρησιμοποιεί το Project Artemis στο Xbox Live για χρόνια και σχεδιάζει να το εφαρμόσει και στο Skype. Διαμέσου μίας πατέντας της και σε συνεργασία με τις εταιρίες Meet Group, Roblox και Thorn, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μέσω Thorn. Η μη κυβερνητική οργάνωση Thorn αναπτύσσει τεχνολογία κατά της παιδικής κακοποίησης. Το project ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2018 στην "360 Cross Industry Hackathlon", της Microsoft.

Στον αγώνα κατά της παιδικής κακοποίησης συμμετέχουν ενεργά πολλές εταιρίες. Το YouTube πρόσφατα έκλεισε κανάλια και απενεργοποίησε σχόλια σε δεκάδες βίντεο που φέρεται να συνδέονταν με παιδεραστές, ενώ το Tumblr αφαίρεσε προσωρινά την εφαρμογή του από το App Store μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών παιδικής πορνογραφίας.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification