Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

PlayStation VR 2

15 Feb 2020 16:11 #231637 by Giorgos Tsolaridis
PlayStation VR 2
Φήμες για λανσάρισμα μετά το PS5.


Το τρέχον μοντέλο του PlayStation VR έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι θα δουλεύει με το PS5.

Ωστόσο, ένα πιο καινούργιο μοντέλο που θα εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του PS5 δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, και παρόλο που δεν θα αποκαλυφτεί σύντομα, είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στα σχέδια της Sony. Σύμφωνα με το Bloomberg, η Sony σχεδιάζει ένα καινούργιο headset. "Ξεχωριστά από αυτό, η Sony ετοιμάζει ένα καινούργιο μοντέλο του PlayStation VR headset, το οποίο είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία μετά το λανσάρισμα του PS5.“

Σίγουρα βγάζει νόημα η κυκλοφορία ενός καινούργιου, καλύτερου PS VR Headset. Ακόμα, η ταυτόχρονη κυκλοφορία του μαζί με την καινούργια κονσόλα θα ήταν μια καλή ιδέα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 May 2020 02:04 #233705 by Giorgos Tsolaridis
Το PlayStation VR θα αποκτήσει controller με ανίχνευση κίνησης δαχτύλων
Στο PSVR ή στο PSVR 2.



Η Sony διερευνά το ενδεχόμενο να υλοποιήσει τεχνολογία finger tracking στο PlayStation VR ή στο PlayStation VR 2.

Σύμφωνα με το UploadVR, η Sony δημοσίευσε ένα άρθρο για μια νέα τεχνολογία controller με ανίχνευση της κίνησης των δαχτύλων. Τα ειδικά αυτά χειριστήρια θα έχουν σένσορες που θα ενιχνεύουν ποια δάχτυλά σας εφάπτονται στη λαβή και ποια όχι, άρα θα εκτιμούν τι κίνηση θα κάνετε κάθε φορά με το χέρι σας. Δουλεύει με τρόπο παρόμοιο με τα Valve Index controllers και επιτρέπει πιο επιδέξιες κινήσεις σε VR games.


Η έρευνα αυτή αφορά μια πατέντα που ανακαλύφθηκε φέτος και που περιγράφει τα finger-tracking controllers. Το πιθανότερο είναι τα controllers αυτά να εμφανιστούν στο PSVR 2 ή ακόμα και στο αρχικό PlayStation VR κι αυτό διότι τα χειριστήρια PlayStation Move δεν έχουν τόσο υψηλή ακρίβεια.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 May 2020 09:56 #233710 by Ηλιας
Το PSVR, ειναι value for money για οποιον ενδιαφερεται να παιζει τετοια παιχνιδια, αλλα δεν μπορει να διαθεσει τα υπερογκα ποσα που ζητουν τα VR για τους υπολογιστες.

Ποιοτικα καμια σχεση βεβαια, αλλα το PS VR 2, θα κλεισει αρκετα την ψαλιδα.

Για να παιξεις με VR στις καλυτερες δυνατες συνθηκες πρεπει να σκασεις ενα διχιλιαρο για pc, vr, controls, καμερες, σενσορες κλπ. Στο PS, ακομα και day-one, το κοστος θα ειναι κατω απο το μισο. Αν περιμενεις και καμια προσφορα θα σου παει στο ενα τριτο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification