Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Call of Duty: Warzone

11 Feb 2022 23:51 - 13 Feb 2023 17:50 #261345 by Nikos Georgopoulos
Φήμη: Το Call of Duty: Warzone 2 ίσως ανακοινωθεί σήμερα




Θα κυκλοφορήσει μαζί με το Call of Duty: Modern Warfare 2.

Σύμφωνα με τον leaker Tom Henderson, το Call of Duty: Warzone 2 θα ανακοινωθεί σήμερα 11 Φεβρουαρίου, όμως θα κυκλοφορήσει μαζί με το Call of Duty: Modern Warfare 2.

Η δηλώσεις του Henderson συμπίπτουν με αντίστοιχες του Bloomberg , σύμφωνα με το οποίο η Activision Blizzard δουλεύει αυτή τη στιγμή πάνω σε τρία Call of Duty: Η Infinity Ward αναπτύσσει τη συνέχεια του Modern Warfare, Η Treyarch κάτι εντελώς καινούργιο, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και η συνέχεια του Warzone.


The embargo for Warzone 2 releases tomorrow.

But basically, if you follow me, you've known of this information for weeks as I've already reported on it all. pic.twitter.com/JHeNbU2YVc

— Tom Henderson (@_Tom_Henderson_) February 10, 2022


"Warzone 2 will come with Modern Warfare 2"

But it's unclear if that means day 1 as it wasn't specified. pic.twitter.com/ddjebnbPt1

— Tom Henderson (@_Tom_Henderson_) February 10, 2022

Σύμφωνα με τον Henderson, η Infinity Ward θα χρησιμοποιήσει όσα έμαθε από το αρχικό Call of Duty: Warzone στην ανάπτυξη της συνέχειας του. Ο Henderson δήλωσε ότι οι developers εντόπισαν προβλήματα όταν η Infinity Ward προσπάθησε να ενώσει το Warzone με το Call of Duty: Black Ops – Cold War. Μετά τις δηλώσεις του Henderson, η Infinity Ward ανέβασε ένα tweet όπου υπονοεί ότι χάλασε η έκπληξη.


pic.twitter.com/FAcOp2vwQZ

— Infinity Ward (@InfinityWard) February 10, 2022

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Aug 2022 00:36 #266181 by Nikos Georgopoulos
Φήμη για ημερομηνία κυκλοφορίας



Μία νέα φήμη έρχεται στο προσκήνιο για το Call of Duty: Warzone 2. Ο Twitter CharlieIntel αναφέρει ότι έχει πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες το Call of Duty: Warzone 2 θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου, δηλαδή σε ημερομηνία κοντά στο Call of Duty: Modern Warfare 2 (το οποίο θα έρθει στις 28/10).


Breaking: An internal document image has leaked revealing Warzone 2 launch date as November 16th

Image shared on r/classicwow Reddit pic.twitter.com/JUe3fx1G0M

— CharlieIntel (@charlieINTEL) August 16, 2022

Η φήμη αυτή βασίζεται σε εσωτερικό έγγραφο της Activision.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Nov 2022 11:05 #267522 by Nikos Georgopoulos
Call of Duty: Warzone 2: Το πρώτο Warzone offline για 12 ημέρες και οι παίκτες θα χάσετε ότι αγοράσατε!




Έρχεται στις 28/11, εν μέσω αντιδράσεων.

Το Call of Duty: Warzone θα κυκλοφορήσει στις 28/11 και αντί για Warzone 2 θα λάβει την ονομασία Warzone Caldera, ενώ θα χάσει αρκετά χαρακτηριστικά από όσα γνωρίζαμε, συμπεριλαμβανομένων και των cosmetics που έχετε αγοράσει.

Με το Call of Duty: Warzone 2.0 να κυκλοφορεί στις 16 Νοεμβρίου, οι fans του αρχικού Warzone μπορεί να αναρωτιούνται τι θα συμβεί με αυτόν τον τίτλο στο μέλλον. Η Activision αποκάλυψε τώρα τις λεπτομέρειες, επιβεβαιώνοντας σε ένα blog post ότι το FPS θα μετονομαστεί στο Call of Duty: Warzone Caldera και ότι το παιχνίδι χάνει μια σειρά από χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα. Η Activision επιβεβαίωσε επίσης ότι τυχόν cosmetics που μπορεί να έχετε αγοράσει για το αρχικό Warzone δεν θα μεταφερθούν στον νέο τίτλο.

Στις 16 Νοεμβρίου, την ημέρα που κυκλοφορεί το Warzone 2.0, το αρχικό Warzone θα βγει offline στις 18:00. Το Warzone 2.0 θα κυκλοφορήσει εκείνη την ημέρα στις 20:00 και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι developers θα επικεντρωθούν στην έναρξη και την λειτουργία του νέου παιχνιδιού. Αν τα πράγματα πάνε καλά και το Warzone 2.0 αποδειχθεί σταθερό και χωρίς bugs , τότε μετά από ένα "μικρό διάλειμμα ανάπτυξης για την Ημέρα των Ευχαριστιών" στις ΗΠΑ, το Warzone θα κυκλοφορήσει ξανά ως Warzone Caldera στις 28 Νοεμβρίου. Συνολικά, το παιχνίδι θα είναι εκτός σύνδεσης για περίπου 12 ημέρες, με την προϋπόθεση ότι όλα θα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο.

Ότι αγοράσατε θα χαθεί
Η Activision ανακοίνωσε ότι δυστυχώς ότι cosmetics αγοράσατε στο αρχικό Call of Duty Warzone δεν θα μεταφερθούν στο Warzone 2.0. Η Αμερικάνικη εταιρεία είπε ότι αυτό συμβαίνει "λόγω ενός συνδυασμού σχολίων από την κοινότητα, τεχνικών περιορισμών και ανάγκης να απλοποιηθεί η επόμενη και νεότερη Warzone για να δημιουργηθεί μια απρόσκοπτη εμπειρία". Αναρωτιόμαστε, που είναι αυτά τα γκάλοπ όπου οι gamers θα 

Η Activision δίνει σε όλους τους παίκτες του αρχικού Warzone "μερικά αντικείμενα" για χρήση στο Warzone 2.0 ως ευχαριστώ για την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια. Δεν διευκρίνισε όμως σε τι θα αντιστοιχούν τα αντικείμενα αυτά σε σχέση με τα χρήματα που έχετε δαπανήσει.

Στην Warzone Caldera, όλο το περιεχόμενο προόδου και μάχης, καθώς και οι αγορές, θα είναι διαθέσιμα μόνο σε αυτό το παιχνίδι. Τίποτα από αυτά που έρχονται στο Warzone 2.0 δεν θα υποστηρίζονται στο αρχικό παιχνίδι. Επιπλέον, τυχόν διπλά κουπόνια XP που είχατε για το αρχικό Warzone δεν θα μεταφέρουν, ούτε θα μεταφέρουν Battle Passes ή ή store bundles. Επιπλέον, η Activision επιβεβαίωσε ότι το Warzone Caldera δεν θα έχει shop εντός παιχνιδιού, αλλά τα Call of Duty Points που έχετε θα μεταφερθούν στο Warzone 2.0.

Όσον αφορά το gameplay, η Activision είπε ότι θα υπάρξει μια "κανονική Battle Royale playlist", αλλά το Rebirth Island και το Fortune's Keep καταργούνται. Η Activision είπε ότι οι λάτρεις των χαρτών Battle Royale μικρότερης κλίμακας θα πρέπει να αναμένουν για μελλοντικό update στο Warzone 2.0.

Η Activision φαίνεται ότι κάνει όλες αυτές τις αλλαγές στο Warzone για να ενθαρρύνει τους gamers να παίξουν το Warzone 2.0, αλλά έχοντας χάσει τα cosmetics που αγόρασαν, πραγματικά θα υπάρξουν πολλοί που ίσως αποχωρήσουν.

Το Call of Duty: Warzone 2.0 θα κυκλοφορήσει στις 28 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Nov 2022 11:03 #267602 by Nikos Georgopoulos
Call of Duty: Modern Warfare 2: Το M13B rifle ξεκλειδώνει μόνο αν παίξετε το Warzone 2




Η Activision θέλει παίκτες με κάθε τρόπο.

Το Call of Duty: Warzone 2 κυκλοφόρησε σήμερα και η Activision βρήκε έναν παράδοξο τρόπο να σας..."αναγκάσει" να το παίξετε.

Για να ξεκλειδώσετε το πανίσχυρο assault rifle M13B στο Call of Duty: Modern Warfare 2, το οποίο έχει υψηλό fire rate και χαμηλό recoil, η Activision σας αναγκάζει να παίξετε το Call of Duty: Warzone 2 για να το ξεκλειδώσετε! Αποτελεί ένα από τα όπλα της Season 1 και βρίσκεται κλειδωμένο σε ένα challenge που πρέπει να ολοκληρώσετε.

Δείτε εδώ τι πρέπει να κάνετε .

Το όπλο μπορεί να ξεκλειδωθεί για χρήση σε Battle Royale mode και multiplayer modes. Θα πρέπει να πάτε αρκετές βόλτες στο DMZ mode για να ξεκλειδώσετε το M13B. Το ξεκλειδώνετε νικώντας τον Chemist στο radiation zone του DMZ και κάνοντας extract το όπλο που του έπεσε. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να κυνηγήσετε έναν αντίπαλο παίκτη που έχει ήδη σκοτώσει τον Chemist και να του πάρετε το M13B.



Όσο για τους παίκτες του Modern Warfare 2 που προτιμούν να παραμείνουν στο κανονικό multiplayer 6v6, δεν υπάρχει προς το παρόν τρόπος για να ξεκλειδώσετε το M13B. Αυτό μπορεί να αλλάξει στο μέλλον, αλλά αυτό φαίνεται να είναι μια σκόπιμη επιλογή της Activision για την προώθηση της κυκλοφορίας του Warzone 2. Τα άλλα δύο όπλα που προστέθηκαν σήμερα, είναι τα sniper rifles BAS-P SMG και Victus XMR, μπορούν να ξεκλειδωθούν μέσω του Warzone 2 Battle Pass (ανοίγει σε νέα καρτέλα).

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το Call of Duty: Warzone 2.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Nov 2022 21:37 #267606 by Nikos Georgopoulos
Παίκτες του Call of Duty: Warzone 2.0 πεθαίνουν απευθείας λόγω bug




Δεν τους δίνεται η ευκαιρία να τους κάνουν revive οι συμπαίκτες.

Ορισμένοι παίκτες του Call of Duty: Warzone 2.0 πεθαίνουν απευθείας λόγω bug και οι συμπαίκτες τους δεν μπορούν να τους κάνουν revive.

Την ανακοίνωση έκανε ο λογαριασμός ModernWarzone στο Twitter, που δημοσιεύει καθημερινά πληροφορίες για τη σειρά και δήλωσε: Ξέρει κανείς τι προκαλεί απευθείας θάνατο στο Warzone 2 αντί να πέφτουμε ως συνήθως. Δεν φαίνεται να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που συμβαίνει.


Does anyone know what causes you to instant die in Warzone 2 instead of going down like normal?? Doesn't seem to be a rhyme or reason to it right now.

— ModernWarzone 2.0 (@ModernWarzone) November 16, 2022

Η εταιρεία ανάπτυξης Ravem Software δήλωσε ότι γνωρίζει το πρόβλημα και το έρευνα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Nov 2022 11:44 #267638 by Nikos Georgopoulos
Call of Duty: Warzone 2 bugs: Προβλήματα στο λανσάρισμα




Άλλο ένα κακό λανσάρισμα από την Activision Blizzard.

Η Activision Blizzard έκανε φέτος πολλά άσχημα λανσαρίσματα, με την κορύφωση να έρχεται το φθινόπωρο. Σαν να μην έφτασε το Overwatch 2, τώρα σειρά έχει το Call of Duty: Modern Warfare 2, με άφθονα bugs και θέματα συνδεσιμότητας.

Οι gamers αντιμετωπίζουν μια σειρά από θέματα, όπως το crash στους clients ή το να μην μπορούν να κάνουν καθόλου το παιχνίδι download. Χθες στο Battle.net τα Downloads ήταν απενεργοποιημένα για κάποιες ώρες, σε Ευρώπη και Αμερική.

Στο Steam ή κατάσταση ήταν καλύτερη, ωστόσο στο Battle.net υπήρχε θέμα καθώς πολλοί gamers δεν μπορούσαν χθες να κάνουν updates τα games που είχαν στην υπηρεσία την Activision Blizzard. Μάλιστα κάποια από αυτά, όπως το Modern Warfare 2, τα είχαν ήδη αγοράσει. Επίσης, το πιο πρόσφατο patch απλά χάλασε το Social Tab που αφορά τα parties στο cross-platform. Οι developers μας ενημέρωσαν ότι αυτό..."παρακάμπτεται μέσω των Voice Channels, τα οποία εξομοιώνουν την λειτουργία του Discord". Κάθε αρχή και δύσκολη.



Στα PC αρκετοί gamers έχουν βρει άφθονα bugs σε τυχαία διαστήματα όταν παίζουν. Το update των drivers της κάρτας γραφικών μπορεί να σας βοηθήσει με αυτό.
Τέλος, ένα μάλλον τρομερό σφάλμα εμφανίστηκε σε έναν από τους νέους χάρτες του Modern Warfare 2 που έφτασε με την πρώτη σεζόν. Στο Shoot House, υπάρχουν αόρατοι τοίχοι οι οποίοι εμποδίζουν τη διέλευση όλων των σφαιρών και των ρουκετών!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Nov 2022 11:44 #267640 by Nikos Georgopoulos
Gamer παίζει ως οδηγός...Uber στο Call of Duty: Warzone 2




Μεταφέρει παίκτες και ζητάει χρήματα.

Ένας gamer παίζει ως οδηγός Uber στο Call of Duty: Warzone 2!

Το proximity chat επιτρέπει στους παίκτες να συνομιλούν μεταξύ τους και έτσι ένας gamer το εκμεταλλεύτηκε αυτό και έκανε τον...οδηγό uber! Μεταφέρει τους παίκτες σε ασφαλείς ζώνες και στο τέλος τους ζητάει χρήματα!

@ziccs PROXIMITY CHAT TROLLING #mw2 #Wz2 #warzoneclips #warzone2 #warzoneproxychat #cod #fyp #gaming ♬ Chichiquetere - HCTM

Φυσικά αυτό δεν εμποδίζει οποιονδήποτε να του φυτέψει μια σφαίρα, έτσι;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Nov 2022 11:45 #267643 by Nikos Georgopoulos
YouTuber έφτασε στο max level (55) του Call of Duty: Modern Warfare 2 χωρίς ούτε ένα kill




Pacifist και με τη βούλα.

Ο YouTuber ThatFriendlyGuy (σ.σ. κυριολεκτικά όμως) κατάφερε να φτάσει στο μέγιστο level του Call of Duty: Modern Warfare 2, δηλαδή το level 55, χωρίς να κάνει ούτε ένα kill.

Ξόδεψε 23,5 ώρες gameplay, με αναλογία νίκης/ήττας 1,4 και 2678 θανάτους. Στο Level 55 είχε έναν εκπληκτικό αριθμό μη θανατηφόρου εξοπλισμού. Διέθετε Riot Shield, Decoy Grenade (το οποίο είναι gamechanger για να κερδίζετε XP) και το Inflatable Decoy.

Όσον αφορά τα perks , ο Pacifist YouTuber επέλεξε Extra Tactical, Double Time, Cold-blooded και Overclock. Αυτός ο συνδυασμός perks και εξοπλισμού τον έκανε απίστευτα γρήγορο και ευέλικτο για την αποφυγή των εχθρών.



Σε συνδυασμό με τα objective-based game modes, όπως το Hardpoint, ο ThatFriendlyGuy μπόρεσε να ανέβει στα ranks απίστευτα γρήγορα. Οι περισσότεροι παίκτες δυστυχώς δεν μπαίνουν στον κόπο να ολοκληρώνουν παίζουν ένα objective ούτως ή άλλως.

Παλιότερα ο ThatFriendlyGuy είχε τερματίσει το Resident Evil Village χωρίς να σκοτώνει ζόμπι, αλλά μόνο bosses.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Nov 2022 16:40 #267647 by Nikos Georgopoulos
Call of Duty: Modern Warfare 2: Η Activision αύξησε τον ήχο στις πατημασιές των παικτών κατά 75%




Για να τις ακούτε καλύτερα!

Η Activision αύξησε το volume στις πατημασιές των παικτών στο Call of Duty: Modern Warfare 2 κατά 75%.

Η αλλαγή αυτή έγινε στα πλαίσια της updated έκδοσης της Season One.  Μεταξύ των πολλών άλλων σημαντικών αλλαγών που έγιναν στο gameplay στο Modern Warfare 2, είναι και το sound design, που υπέστη διάφορες αλλαγές, μιας και ορισμένοι παίκτες δεν ήταν ευχαριστημένοι.

Στην beta τα βήματα ήταν απίστευτα δυνατά, σε σημείο που ήταν δύσκολο να ακούσετε άλλα πράγματα. Αυτό έκανε δύσκολο το έργο της μετακίνησης, αφού όσοι κινούνταν ακούγονταν. Στη συνέχεια, το volume του ήχου στα βήματα άλλαξε προς τα κάτω με την κυκλοφορία του παιχνιδιού, αλλά φαίνεται ότι συνέβη το ακριβώς αντίθετο, καθώς πλέον κάποιοι χρήστες έκαναν παράπονα ότι δεν μπορούσαν να ακούσουν τους εχθρούς τους! Αυτό δήλωσε και ο YouTuber TheXclusiveAce.

Πλέον το volume αυξήθηκε κατά 75% και ελπίζουμε ο ήχος πλέον να...ανταποκρίνεται όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα. Η αλλαγή φημολογείται ότι έγινε εν όψει τις κυκλοφορίας του Call of Duty: Warzone 2.

Εν τω μεταξύ, το Call of Duty Modern Warfare 2 είναι ανάμεσα στα υποψήφια games των The Game Awards για το καλύτερο sound design.

Δείτε τον YouTuber που έφτασε στο max level του Call of Duty: Modern Warfare χωρίς να σκοτώσει κάποιον.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Nov 2022 16:41 #267648 by Nikos Georgopoulos
Η Activision κλείδωνε εκτός gamers του Call of Duty: Warzone 2 ζητώντας τους να αγοράσουν το Modern Warfare 2




Μετά από κάποια matches.

Το Warzone 2 κλειδώνει τους παίκτες και τους ζητά να αγοράσουν το Modern Warfare 2.

Το Call of Duty: Warzone 2 έχει ένα bug που κλειδώνει τους παίκτες ζητώντας τους να αγοράσουν το Call of Duty: Modern Warfare II. Κανονικά οι παίκτες θα πρέπει να μπορούν να κάνουν download του Warzone 2 και να το παίξουν χωρίς να έχουν αγοράσει το Modern Warfare 2..

Το bug φαίνεται να είναι ευρέως διαδεδομένο και στις περισσότερες περιπτώσεις φαίνεται να εμφανίζεται αφού οι παίκτες έχουν παίξει κάποια matches και προσπαθούν να ξεκινήσουν έναν άλλο από τα μενού. Σε αυτό το σημείο εμφανίζεται ένα παράθυρο που λέει "Αγοράστε το Modern Warfare 2 για να έχετε πρόσβαση σε όλα" και το παιχνίδι δεν μπορεί να ξεκινήσει. Αυτό φαίνεται να συμβαίνει σε πολλές playlists και δεν λύνεται ούτε με restart.

«Από χθες έπαιξα πιθανώς περίπου 6 αγώνες Warzone 2.0 χωρίς πρόβλημα (τελείωσα τον τελευταίο μου αγώνα πριν από λίγα λεπτά),» έγραψε το Unf0cused. "Τώρα όταν προσπαθώ να το παίξω, όταν κάνω κλικ στο Battle Royale Solos, εμφανίζεται το παράθυρο "Αγοράστε το Modern Warfare II για να έχετε πρόσβαση σε όλα" (έχω δοκιμάσει και τις άλλες παραλλαγές Battle Royale με το ίδιο αποτέλεσμα)."

Δείτε τι παίζει με τον ήχο στις πατημασιές παικτών του Modern Warfare 2.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification