Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

XIII

30 Mar 2021 23:07 #248565 by Μάνος Γρυπάρης
Το GOG δίνει δωρεάν το cel-shaded Shooter XIII για 48 ώρες.Αν ενεργοποιήσετε την προσφορά για το FPS στο διάστημα αυτό, τότε θα το κρατήσετε δωρεάν στο λογαριασμό σας για πάντα. Η αρχική αυτή έκδοση που θα κατεβάσετε κυκλοφόρησε το 2003 για PC, PS2, Xbox και Gamecube. Ήταν καλύτερο από το remake του 2019, το οποίο απέτυχε σχεδόν σε όλους τους τομείς. Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε  και μετά κλικ στο "Yes and claim the game".

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Jul 2022 10:23 #265363 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic XIII
Η Microids ετοιμάζει remake του...XIII remake με άλλο developer
Remake-ception.

Το cel-shaded Shooter XIII δεν σημείωσε επιτυχία όταν κυκλοφόρησε το 2003, μα κατάφερε να συγκεντρώσει cult κοινό και έτσι υπήρξε μία συγκρατημένη χαρά όταν η Microids ανακοίνωσε το 2019 πως θα έκανε ένα remake.

Όταν το remake κυκλοφόρησε ήταν απογοητευτικό. Ήταν τέτοιο χάλι που οδήγησε την Microids και τον developer PlayMagic να εκδώσουν επίσημη απολογία. Όπως όλα έδειχναν το θέμα θα έληγε εκεί μα ενάμιση χρόνο μετά την καταστροφική κυκλοφορία, η Microids ξαναπροσπαθεί, με ένα νέο studio να αναλαμβάνει αυτή το φορά ένα...remake του remake. “Για να επιτύχουμε υψηλά standards και να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία, η Microids αποφάσισε να εμπιστευτεί το develpoment του XIII Remake στο Γαλλικό studio Tower Five (Lornsword: Winter Chronicle)” ανακοίνωσε ο publisher στο Steam. “Εργαζόμαστε σκληρά για πάνω από ένα χρόνο για ένα μεγάλο update. Αυτό το update θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτέμβρη.” “Τότε, οι κάτοχοι του παιχνιδιού θα λάβουν ένα δωρεάν update και θα απολαύσουν το παιχνίδι όπως πρέπει. Το studio έφτιαξε από την αρχή ολόκληρο το παιχνίδι, από το Art Direction μέχρι και το AI και πρόσθεσε πολυάριθμες τεχνικές βελτιώσεις.” Το “βελτιωμένο art style” είναι αυτό που προσέχουν περισσότερο οι παίκτες. Το XIII είναι ένα βέλγικο graphic novel από μέσα των 80s και το πρωτότυπο παιχνίδι μιμήθηκε αριστοτεχνικά αυτό το οπτικό ύφος. Το remake υποβάθμισε το ύφος σε μεγάλο βαθμό χάνοντας αυτό που έκανε ξεχωριστό το αρχικό.Η αντίδραση στα νέα του remake... του remake είναι θετική στο μεγαλύτερο μέρος της, μα υπάρχουν και μερικές κατανοητές κριτικές. Έχει περάσει περισσότερος από ένας χρόνος από το τελευταίο update, γεννώντας το ερώτημα στους παίκτες αν έχουν παραμεληθεί. Άλλοι αναρωτιούνται γιατί, από την στιγμή που το update δουλεύεται για πάνω από έναν χρόνο, δεν υπάρχουν τουλάχιστον μερικά screenshots.

Τα ευχάριστα είναι πως η κατάσταση δεν μπορεί να γίνει χειρότερη: το XIII έχει απίστευτες “εξαιρετικά αρνητικές” κριτικές χρηστών, αρκετές ώστε να βρεθεί στα 100 χειρότερα games του Steam, οπότε αν το update είναι μία αποτυχία, το παιχνίδι θα γίνει λίγο χειρότερο.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το XIII – Classic στο Steam .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification