Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Phasmophobia

07 Oct 2020 17:52 #239850 by Ερμής Δερβίσης


Online co-op κυνήγι φαντασμάτων

Το Phasmophobia το νέο online co op τεσσάρων παιχτών, όπου κυνηγάτε φαντάσματα και δαιμονικά πνεύματα είναι αυτή τη στιγμή στην κορυφή των προβολών στο Twitch.

Το Phasmophobia, το οποίο αναπτύχτηκε από την εταιρεία Kinetic Games έχει περισσότερες προβολές από τα Call of Duty Warzone, Genshin Impact και Among Us με μέσο όρο τις 80.000 και έτσι φτάνει στο επίπεδο του FIFA 21. Το Phasmophobia τα έχει καταφέρει όλα αυτά γιατί έχει πετύχει τον σκοπό του, δηλαδή είναι πολύ τρομακτικό. Σας ταξιδεύει σε πολλές τοποθεσίες όπως στοιχειωμένα σπίτια και σχολεία και παρέχει μεγάλη ποικιλία από αντικείμενα που είναι χρήσιμα στο κυνήγι των φαντασμάτων. Θα έχετε επίσης spirit boxes, φακούς black light και άλλα για να σας βοηθήσουν στο να βρείτε στοιχεία για τα πνεύματα που ζουν στους τοίχους.

Οι τοποθεσίες αλλάζουν συνέχεια όπως και τα φαντάσματα ή οι δαίμονες που έχουν ως μοναδικό σκοπό να σας κάνουν κακό. Η δική σας δουλειά είναι να ανακαλύψετε την ταυτότητα του πνεύματος που σας στοιχειώνει, χρησιμοποιώντας όλες σας τις αισθήσεις, και να χρησιμοποιήσετε τον απαραίτητο εξοπλισμό μέσα από το φορτηγό σας.

Το πιο πρωτοποριακό χαρακτηριστικό του Phasmophobia είναι ίσως η αναγνώριση φωνής. Τα πνεύματα όχι μονό ξέρουν ποτέ μιλάτε με τους συμπαίχτες σας άλλα καταλαβαίνουν συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις. Έτσι θα μπορείτε να ζητήσετε κάποιο σημάδι η καθοδήγηση από τα πνεύματα καθώς και να εκνευρίσετε κάποια αν πείτε το όνομά τους. Να σημειώσουμε εδώ το Phasmophobia είναι απόλυτα συμβατό με VR.

Το Phasmophobia είναι διαθέσιμο σε PC.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Oct 2020 15:10 #240279 by Φίλιππος Κανελλόπουλος
Hackers στο Phasmophobia τρομοκρατούν τους παίκτες με jump scares
Εμφανίζονται απροειδοποίητα ως φαντάσματα.Το Phasmophobia της Kinetic Games είναι σε Early Access και έχει γίνει πολύ δημοφιλές κυρίως στους Twitch streamers και όπως και άλλα γνωστά games της εποχής μας, έχει δεχθεί την επίθεση των hackers.

To Survival Horror δεν έχει κάποιο anti-cheat αφού μιλάμε για PvE και πολλοί gamers έχουν αναφέρει περιστατικά hacking το οποίο εφαρμόζεται είτε μέσω της αύξησης των παικτών που μπορούν να μπουν στο lobby, είτε με πιο τρομακτικούς τρόπους όπως φαίνεται και στα πολλά forums που έχουν οδηγούς για το hacking στο Phasmophobia.

Πολλοί streamers στο Twitch δέχθηκαν , οι οποίοι επίθεση στο private lobby από hackers εμφανίζονται ως φαντάσματα στο μενού του lobby και τρομάζουν τους ανυποψίαστους παίκτες και παρόλο που το είδος του παιχνιδιού είναι Survival Horror, τα jump scares από hackers είναι πάντα πιο τρομακτικά από αυτά του τίτλου της Kinetic Games.

Σύμφωνα με τον server της Kinetic Games στο Discord, η εταιρεία γνωρίζει το πρόβλημα και προσπαθεί για την επίλυσή του. Η εταιρεία αναφέρει: "Γνωρίζουμε ότι σε πολλά games, χρησιμοποιούνται tools τρίτων εταιρειών (cheats) για να πειράξουν το παιχνίδι. Αυτό εκτείνεται από την αύξηση των παικτών στο lobby μέχρι και την αλλαγή του AI. Όλο αυτό δημιουργεί προβλήματα και στα saves αλλά και στους servers.

Οι developers πάντως συνιστούν στους παίκτες να μην μπαίνουν σε lobbies με mods και εφιστούν την προσοχή ότι αν σε αυτά υπάρχουν παραπάνω των τεσσάρων παικτών, τότε θεωρείται modded το συγκεκριμένο lobby όπως και αν αντιμετωπίσουν περίεργη συμπεριφορά από το AI, τηλεματαφορά και πολλαπλά φαντάσματα. Ο Twitch streamer 8Bit Dylan ανέφερε πάντως ότι το πρόβλημα με τα hacks εξαλείφεται αν μπείτε στην beta του Phasmophobia.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Oct 2022 11:14 #266940 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Phasmophobia
Discord Admin της εταιρείας ανάπτυξης του Phasmophobia έστελνε γυμνές φωτογραφίες και έγραφε ρατσιστικά σχόλια
Για Ασιάτες.

Η εταιρεία ανάπτυξης Kinetic Games είχε έναν Admin στο Discord, ο οποίος έστελνε γυμνές φωτογραφίες και έκανε ρατσιστικά αστεία. Μετά από πολύ καιρό όταν το θέμα πήρε έκταση στα social media, ο admin καθαιρέθηκε από το αξίωμά του.


All right i am back. CJ has me unblocked and is saying the screenshots i posted about "2 lads having a normal convo" were taken out of context. heres a full video of the entire exchange. i will have more to post also, later on if any of them want to claim that they werent aware. pic.twitter.com/ZH7KKIAdTm

— Dandy @ 6.2 (@CrownedCoIIider) October 1, 2022

Ο χρήστης είχε το username Charcoal Salamander. Στις 25 Ιανουαρίου 2022 κατηγορήθηκε ότι παρενόχλησε σεξουαλικά ένα άλλο άτομο στον Discord server . Στις 15 Αυγούστου, ο Charcoal Salamander κατηγορήθηκε ξανά, για αποστολή γυμνών φωτογραφιών και ρατσιστικά σχόλια ενάντια σε Κινέζους και Ιάπωνες χρήστες. Ως εκ τούτου, πριν από μερικές ημέρες, του αφαιρέθηκε η πρόσβαση του Admin από τον server οριστικά.


Our response to recent events. pic.twitter.com/3nihbzau4b

— Phasmophobia (@KineticGame) October 1, 2022

Η εταιρεία ανάπτυξης Kinetic Games έβγαλε δημόσια ανακοίνωση στα social media ζητώντας συγγνώμη για το περιστατικό και διευκρίνισε ότι έδιωξε τον συγκεκριμένο χρήστη.


We wanted to clarify our version of events and the reason we took the actions we did and to further apologise for how we handled the situation. pic.twitter.com/RTr37DJq10

— Phasmophobia (@KineticGame) October 2, 2022

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification