Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Invincible από πρώην developers της CD Projekt Red

16 Sep 2020 12:02 #238873 by Φίλιππος Κανελλόπουλος
Νέο sci-fi FPS για PC, PS5 και Xbox Series X.
Πρώην developers της CD Projekt Red δημιούργησαν την Starward Industries και το The Invincible είναι το πρώτο παιχνίδι που αναπτύσσουν.


Το The Invincible πρόκειται για ένα sci-fi FPS θρίλερ το οποίο εκτυλίσσεται σε ένα φουτουριστικό, με ρετρό αισθητική, πλανήτη. Λαμβάνετε τον ρόλο ενός διαστημικού επιστήμονα ο οποίος όντας μόνος του σε ένα εχθρικό πλανήτη, προσπαθεί να εντοπίσει τα ίχνη των χαμένων συντρόφων του. Το παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από την νουβέλα του 1964 με τον ίδιο τίτλο, του Πολωνού συγγραφέα Stanisław Lem.

Η επίσημη περιγραφή του παιχνιδιού είναι οι εξής: ''Είστε ένας επιστήμονας σε μια διαπλανητική, διερευνητική αποστολή που γρήγορα μετατρέπεται σε αποστολή επιβίωσης. Αφού προσεδαφίζεστε στον πλανήτη Regis III, θα πρέπει να βρείτε το πλήρωμά σας το οποίο έχει χαθεί χρησιμοποιώντας εξελιγμένο διαστημικό εξοπλισμό ενώ θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μυαλό και το ένστικτο επιβίωσης για να τα καταφέρετε, σε έναν πλανήτη που γρήγορα μετατρέπεται σε αφιλόξενο μέρος. Πολύ γρήγορα θα ανακαλύψετε ότι ο Regis III κρύβει τρομακτικά μυστικά τα οποία σας αποκαλύπτονται σιγά σιγά στην προσπάθεια να βρείτε τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματός σας. Όσο περισσότερο φωτίζεται το μυστήριο του πλανήτη τόσο περισσότερο συνειδητοποιείται την ενδεχόμενη ύπαρξη και άλλων όντων και ίσως καλύτερα να μην προσεγγίσετε κάποιες από τις περιοχές του Regis III. Αλλά πλέον είναι πολύ αργά για να γυρίσετε πίσω''.


Το The Invincible υπόσχεται συναρπαστικό gameplay, ενώ θα μπορείτε να παίξετε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του tory με τις πράξεις και τις αποφάσεις σας. Το παιχνίδι χρησιμοποιεί την Unreal Engine.

Το The Invincible θα κυκλοφορήσει για PC, PS5 και Xbox Series X το 2021. Ακούγεται ενδιαφέρον σαν project, αλλά το μόνο υλικό που έχει αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής είναι μερικές φωτογραφίες και η μουσική του παιχνιδιού.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Oct 2021 14:05 #256616 by Stathis Moose Stathopoulos
Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer

Η Starward Industries κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer του The Invincible.
Στο βίντεο, το οποίο είναι διάρκειας περίπου 2 λεπτών, αφηγητής είναι ο Dr Yansa, ο οποίος αψηφά τις εντολές του Astrogater Novik και βρίσκεται σε μπελάδες. Το τρέιλερ μας παρουσιάζει τον ρετροφουτουριστικό κόσμο του The Invincible, ενώ υπονοεί ότι υπάρχει μία εξωγήινη απειλή, που μπορεί να εξοντώσει τους βασικούς χαρακτήρες αλλά και όλη την ανθρωπότητα. Τέλος ανακοινώνεται ότι το The Invincible θα κυκλοφορήσει τελικά το 2022 και όχι φέτος, όπως είχε ανακοινωθεί πέρυσι.





Το The Invincible θα κυκλοφορήσει για PC, PS5 και Xbox Series X το 2022.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2022 16:59 #264971 by Nikos Georgopoulos
The Invincible gameplay video




Παρουσιάστηκε στο PC Gaming Show 2022.

Η εταιρεία ανάπτυξης Starward Industries παρουσίασε στο PC Gaming Show 2022 ένα νέο gameplay video του The Invincible, διάρκειας πέντε λεπτών.

Το The Invincible είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Stanislaw Lem και διαδραματίζεται στον πλανήτη Regis III. Πρωταγωνίστρια είναι η αστροβιολόγος Yasna. Το πλήρωμα μίας αποστολής έχει εξαφανιστεί στο συγκεκριμένο πλανήτη και ο σκοπός της Yasna είναι να ανακαλύψει τι τους συνέβη και αν είναι ακόμα ζωντανοί.



Το The Invincible θα κυκλοφορήσει το 2023 για PC, PS5 και Xbox Series X.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification