Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Postal 4: No Regrets

More
21 Oct 2019 12:18 #227887 by Revelation
Revelation created the topic: Postal 4: No Regrets
Το πρώτο κομμάτι του νέου game της Running With Scissors μόλις κυκλοφόρησε στο Early Access στο Steam (ενώ ανακοινώθηκε ταυτόχρονα) και περιλαμβάνει ένα draft τριών αποστολών της ημέρας Δευτέρας. Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Oct 2019 20:14 - 22 Oct 2019 19:25 #227897 by KingLoi
KingLoi replied the topic: Postal 4: No Regrets
Postal 4: No Regrets.

Η Running With Scissors προετοιμάζει την κυκλοφορία του.

Το Postal 4: No Regrets ανακοινώθηκε και κυκλοφόρησε παράλληλα σήμερα, με ένα συναρπαστικό trailer, στην Early Access εφαρμογή του Steam, σύμφωνα με την Running With Scissors.

Πανικός επικρατεί στην νέα πόλη του Edensin, εξαιτίας της φωτιάς αλλά και του κατουρήματος, από τον πρωταγωνιστή της σειράς Postal Dude και τον φίλο του Champ.Το sandbox FPS θα λάβει χώρα στην open-world πόλη του Edensin όπου ο Postal Dude θα διαμείνει πέντε μέρες (όπως και σε προηγούμενα Postal games) ώστε να φέρει εις πέρας ένα σύνολο ενοχλητικών “υποχρεώσεων”. Επί του παρόντος το “Janky Alpha State” του Postal 4: No Regrets περιέχει το πρώτο draft τριών αποστολών της Δευτέρας. Επίσης, εξαιτίας του χαμού που δημιουργείται από τα πουλερικά στο Goose Game, το οργανωμένο και προμελετημένο χάος φαντάζει αναπόφευκτο στο τέλος αυτού του χρόνου.

Στο Postal 4: No Regrets έχετε την ελευθερία να κάνετε τα πάντα άνω-κάτω με ή χωρίς βία, παρέχοντάς σας μια ποικιλία θανατηφόρων και όχι όπλων. Φυσικά λιγότερο επικίνδυνο δεν συνεπάγεται και λιγότερο ενοχλητικό αφού το νεροπίστολο Spurt'n'Squirt μπορεί να οπλιστεί με νερό, βενζίνη ακόμα και με κάτουρο προκειμένου να δημιουργήσει πανικό. Θα δείτε επίσης πολλά αγαπημένα όπλα της σειράς, όπως το φτυάρι και η ματσέτα-μπούμερανγκ, να κάνουν την επιστροφή τους στο Postal 4.

Η Early Access έκδοση του Postal 4 μέχρι τώρα σας αφήνει να ολοκληρώσετε μόνο τις αποστολές της Δευτέρας. Η πρώτη μέρα χρησιμοποιείται συνήθως ως tutorial για να σας κάνει μία εισαγωγή στα όπλα και στον τρόπο παιχνιδιού. Το “Early Access” στο Steam page του Postal 4: No Regrets παρουσιάζει με λεπτομέρειες πολλά από τα μελλοντικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι προσθήκες από την Running With Scissors,όπως οι side αποστολές,το co-op και οι αντιδράσεις των NPC περαστικών ή αστυνομικών. Αν ενδιαφέρεστε να δείτε σε τι φάση βρίσκεται το Postal 4 μπορείτε να μπείτε στην σελίδα που έχει φτιάξει η Running With Scissors για αυτόν ακριβώς το λόγο. Τέλος μπορείτε να βρείτε το Postal 4: No Regrets στο Steam Early Access.
Last Edit: 22 Oct 2019 19:25 by BigGreekGamer.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.577 seconds
Notification