Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Cycle

22 Aug 2019 20:51 #226334 by Μάνος Γρυπάρης
Το The Cycle είναι ένα νέο First-Person Shooter, του οποίου η alpha έκδοση είναι ήδη playable στο Epic Games Store και δωρεάν. Περιλαμβάνει PvE και PvP.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.
Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε, οι developers πλέον προτιμούν το Epic Games Store αντί του Steam, ακόμα και για early access. Το παιχνίδι διαθέτει Solo, Duo και Squad mode με τέσσερις παίκτες. Υπάρχει επίσης ένα σύστημα Bounty Hunter με σκοπό να γίνει καλύτερο balancing στο PvE και το PvP. Οι παίκτες που σκοτώνουν συχνά άλλους prospectors θα μαρκάρονται στο χάρτη ως "ruthless" (αδίστακτοι) και η τοποθεσία τους θα αποκαλύπτεται σε όλους.



Θα μπορείτε επίσης να κάνετε level up το armor σας ανεβάζοντας τα στατιστικά σας κι αυτό συλλέγοντας xp. Θα έχουμε επίσης διάφορα αρχέτυπα για να επιλέξετε να παίξετε, ανάλογα με το στυλ παιχνιδιού σας, ενώ υποστηρίζεται και in-game voice chat.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 May 2022 19:58 #264494 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic The Cycle
The Cycle: Frontier: Ημερομηνία κυκλοφορίας




Έρχεται στο Steam και θα είναι free-to-play.

Η εταιρεία ανάπτυξης Yager ανακοίνωσε ότι το The Cycle: Frontier θα κυκλοφορήσει στο Steam δωρεάν στις 8 Ιουνίου.

Το εν λόγω online FPS θα είναι free-to-play και έχει επιρροές από το Escape from Tarkov. Μέχρι τώρα έχουν διεξαχθεί δύο closed beta, ενώ πλέον οι developers ετοιμάζονται για την επίσημη κυκλοφορία. Δύο εβδομάδες μετά, στις 22 Ιουνίου, θα έρθει η Season 1 και το Battle Pass, από το οποίο η Yager θα έχει έσοδα (συν τις μικροσυναλλαγές ).



Το The Cycle έχει διαδοθεί πολύ μέσω του Twitch και του Steam και είναι από τα πρώτα επερχόμενα games στην Steam Wishlist. 900.000 άτομα το έχουν βάλει στη λίστα τους . Θα διαθέτει PvEvP, δηλαδή PvE και ταυτόχρονα PvP, σε αντίθεση με το παραδοσιακό Battle Royale. Το ενδιαφέρον είναι ότι η ομάδα που θα κρατιέται ζωντανή σε κάθε Battle Royale match θα παίρνει μαζί της και το loot . Ότι κερδίσει θα μπορεί να το επενδύσει σε passive upgrades και σε crafting σε όπλα και tools.

Κατά το matchmaking θα συναντιέστε με ομάδες που έχουν παρόμοιο ποσοστό επιτυχίας, ενώ το σύστημα του ammo και του armor είναι απλοποιημένο, με φιλικό user interface.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Jun 2023 11:06 #271847 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic The Cycle
Τέλος το PvP Shooter The Cycle: Frontier




Οι developers λένε ότι φταίνε οι cheaters.

Η εταιρεία ανάπτυξης Yager ανακοίνωσε το επερχόμενο κλείσιμο του The Cycle: Frontier.

O βασικός λόγος σύμφωνα με την ίδια είναι ο μεγάλος αριθμός cheaters που έδιωξαν αρκετούς παίκτες και αφού τελικά πάρθηκαν μέτρα, το παιχνίδι δεν κατάφερε να ανακάμψει. Το The Cycle: Frontier κυκλοφόρησε αρχικά στις 8 Ιουνίου 2022.

Η Yager δήλωσε μεταξύ άλλων ότι παρόλο στην Season 3 το The Cycle: Frontier έγινε πιο προσιτό, πάλι δεν ήταν αρκετό για να παραμείνει οικονομικά βιώσιμο. Λίγο μετά την κυκλοφορία του ήταν γεμάτο cheaters και η αντιμετώπισή τους ήταν αρκετά δύσκολη: "Παρόλο που είχαμε διαθέσιμα tools και μέτρα, σύντομα καταλάβαμε ότι έπρεπε να βελτιώσουμε τις προσπάθειές μας κατά των cheaters για να παρέχουμε μία δίκαιη εμπειρία για όλους τους παίκτες μας./; Παρά τις προσπάθειες, η Yager παραδέχθηκε ότι για αρκετούς χρήστες η ζημιά είχε ήδη γίνει με αποτέλεσμα μεγάλη μείωση στη βάση χρηστών.


Prospectors,

Today’s news we share with a heavy heart.

The Cycle: Frontier will shut down on September 27, 2023.

Making this decision was very difficult for us, but ultimately was a necessary one.

More information about this, as well as refunds, our final patch , and more ? pic.twitter.com/w1Nji3Lxp4

— The Cycle: Frontier (@TheCycleGame) June 28, 2023

Πλέον οι in-game αγορές δεν θα είναι διαθέσιμες και οι χρήστες του Epic Games Store δεν μπορούν πλέον να εγκαταστήσουν το The Cycle: Frontier. Επιπλέον όσοι έκαναν αγορές από τις 14 Ιουνίου ως τις 28 θα λάβουν επιστροφές χρημάτων.

Το The Cycle: Frontier θα κλείσει οριστικά στις 27 Σεπτεμβρίου 2023.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification