Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Τhe Persistence

13 Mar 2017 13:52 - 13 Mar 2017 14:46 #195126 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


To Τhe Persistence είναι ένα first-person stealth/horror που λαμβάνει χώρα στο έτος 2521 σε ένα διαστημόπλοιο που φέρει το όνομα Τhe Persistence. Για κάποιον άγνωστο αυτή τη στιγμή λόγο, τα μέλη του πληρώματος μεταλάσονται και εσείς πρέπει να αποδράσετε χρησιμοποιώντας stealth αλλά και διάφορα όπλα. Τα δωμάτια στο Τhe Persistence είναι procedurally generated πράγμα που σημαίνει ότι κάθε φορά που θα πεθάνετε, ένας νέο χαρακτήρας θα ξυπνήσει από την ΙRIS -το computer του πλοίου- και μπροστά σας θα βρείτε διαφορετικά δωμάτια με άλλους εχθρούς, power ups κλπ. To παιχνίδι θα περιέχει και VR υποστήριξη με co-op. Στο co-op, o φίλος/συμπαίχτης σας θα μπορεί με τη χρήση ενός κινητού ή τάμπλετ να χακάρει τον υπολογιστή του πλοίου και να απενεργοποιεί παγίδες, να αποσπάει εχθρούς και να ελέγχει τις πόρτες.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Mar 2020 21:24 #232293 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Τhe Persistence
To The Persistence έρχεται σε PC και κονσόλες
Δεν θα απαιτεί VR.


Το The Persistence, που μέχρι πρότινος ήταν αποκλειστικό στο PSVR, έρχεται σε κονσόλες και PC χωρίς την απαίτηση VR.

Το Sci-fi Horror, το οποίο έχει αναπτυχθεί από την Firesprite Games, θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One, Switch και PC μέσα στο καλοκαίρι. Η επίσημη περιγραφή γράφει: “Στο Persistence, οι παίκτες πρέπει να επιβιώσουν σε ένα καταραμένο διαστημόπλοιο το οποίο βρίσκεται στο βαθύ διάστημα το έτος 2521. Στο διαστημόπλοιο αυτό περιπλανώνται διάφορα αιμοβόρα και θανατηφόρα τέρατα, τα οποία αποκαλύπτονται στον παίκτη καθώς εξερευνάει. Θα πρέπει να αποφύγετε, να παλέψετε και να καταφέρετε να επιστρέψετε με το διαστημόπλοιο στην Γη.”

Η Firesprite δήλωσε ότι αυτή η καινούργια έκδοση θα περιλαμβάνει “καλύτερα περιβάλλοντα και post-processing effects, τα οποία θα δουλεύουν ομαλά με το UI και τα controls”.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 May 2020 15:50 #234646 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Τhe Persistence
Firesprite: "Οι γρήγορες ταχύτητες των SSD των next-gen κονσολών θα απογειώσουν τα games"
Νέα χαρακτηριστικά και καινοτόμες ιδέες θα μπορούν να προστεθούν πιο εύκολα.

Ο game director της Firesprite, Stuart Tilley, σε συνέντευξη του στο Wccftech ανέφερε ότι οι γρήγορες ταχύτητες των SSD θα απογειώσουν τα games και ότι θα μπορούν να προσθέτουν οι εταιρείες ανάπτυξης νέα χαρακτηριστικά στα games τους πιο έυκολα.

Ο Stuart Tilley δήλωσε: "Οι γρήγορες ταχύτητες των SSD των next-gen κονσόλων θα μας επιτρέψουν να δημιουργήσουμε μεγαλύτερους κόσμους που φορτώνουν γρήγορα και μας επιτρέπουν να κινηθούμε γρηγορότερα μέσα σε αυτούς. Είναι εξαιρετικά συναρπαστικό για εμάς να μπορούμε να κάνουμε τις φιλοδοξίες μας μεγαλύτερες, καθώς στο παρελθόν κάποιο χαρακτηριστικό έπρεπε να απορριφθεί λόγω της μη δυνατότητας των συστημάτων. Τώρα στο μέλλον αυτό μπορεί να μην είναι πρόβλημα".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification