Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

League of Legends MMO

13 Jan 2021 20:42 - 13 Jan 2021 20:59 #244580 by Hermez
League of Legends MMO was created by Hermez
Η Riot Games δουλεύει επάνω σε ένα League of Legends MMO
Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο των IPs της.Η Riot Games προσλαμβάνει προσωπικό για ένα μεγάλο επερχόμενο τίτλο της, ο οποίος από ότι φαίνεται θα διαδραματίζεται στο σύμπαν του League of Legends Runeterra.
 
Ο αντιπρόεδρος των IPs της εταιρείας Greg Street το επιβεβαίωσε με μία δημοσίευσή του στο Twitter: "Η δουλειά μου τον τελευταίο καιρό είναι να βοηθήσω στο να διευρυνθεί το σύμπαν του League of Legends επειδή έχει έρθει η ώρα. Η νέα μου δουλειά είναι να κυκλοφορήσω ένα μεγάλο, ίσως τεράστιο παιχνίδι, το οποίο πολλοί από εσάς τους Rioters ζητάτε εδώ και καιρό". Ο Street επιβεβαίωσε επίσης όταν του έγινε η ερώτηση, ότι πρόκειται για MMO.
 
Δείτε το σχετικό Tweet
 
Εκπρόσωπος των PR της Riot, μιλώντας με το PC Gamer, επιβεβαίωσε την επιβεβαίωσε την δήλωση του Steet, ότι η εταιρεία δουλεύει πάνω σε ένα MMORPG. Το κοινό του League of Legends ζητάει εδώ και αρκετά χρόνια ένα MMO, όμως αντί για κάτι τέτοιο η Riot κυκλοφόρησε τα Legends of Runeterra, League of Legends: Wild Rift,  LoL Esports Manager και το FPS Valorant.
 
O διευθύνων σύμβουλος της Riot Games, Marc Merril, μιλώντας στο Dot Esports, είχε δηλώσει πέρυσι: "Θα ήθελα πολύ να φτιάξουμε ένα MMO, αλλά για να μην δημιουργήσω μεγάλη αναμονή, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει σύντομα. Το να κυκλοφορήσεις ένα MMO είναι σας να κυκλοφορείς έναν πύραυλο. Χρειάζεται πολύ δουλειά, είναι δύσκολο και θέλουμε να αξίζει".
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Mar 2021 23:17 #248416 by Geotsak
Replied by Geotsak on topic League of Legends MMO
Η Riot Games ανέβασε σε ένα καινούριο site της μία φόρμα για να συμπληρώσει όποιος θα ήθελε να εργαστεί στο επερχόμενο project της.
 
Το όνομα τομέα είναι worldofruneterra.com, άρα το παιχνίδι ενδέχεται να ονομάζεται World of Runeterra χωρίς όμως αυτό να έχει επιβεβαιωθεί. Το site επιβεβαιώνει πως η ανάπτυξη του League of Legends MMO μόλις ξεκίνησε καθώς αναγράφεται ότι “Όχι, δεν ονειρεύεσαι, δουλεύουμε όντως σε ένα MMORPG βασισμένο στο σύμπαν του League! Γνωρίζουμε πως τα MMO χρειάζονται πολλά άτομα για την δημιουργία τους και θα χρειαστούμε μια αρκετά μεγάλη ομάδα αν θέλουμε να φέρουμε το Runeterra στην ζωή. Εδώ είναι που έρχεσαι εσύ. Θα αναρτούμε περιοδικά νέους ρόλους, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε να καλύψουμε κάποια θέση στην ομάδα - απλά προετοιμαζόμαστε για το ταξίδι”.
 
Η Riot Games αναζητά υποψηφίους με εμπειρία στο gameplay engineering, game και UX design, game art και game production και ενώ η “άμεση εμπειρία” στην ανάπτυξη MMO είναι μεγάλο πλεονέκτημα δεν αποτελεί προϋπόθεση. Ένα League of Legends MMO είναι κάτι που οι fans ζητάνε εδώ και χρόνια και συνεπώς είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι, ειδικά τώρα που έχει επιβεβαιωθεί περαιτέρω πως ένα τέτοιο project βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Το MMO αυτό αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για την Riot Games, η οποία για το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας της είχε κυκλοφορήσει μονάχα ένα παιχνίδι, αλλά φυσικά δεν αποτελεί τον μόνο της τίτλο πέρα από το League of Legends. Η Αμερικάνικη εταιρεία έχει το Valorant στον χώρο των FPS, το Legends of Runeterra στον χώρο τον card games και το Teamfight Tactics στον χώρο των Strategy games. Η Riot Games έχει επίσης ένα Fighting παιχνίδι με όνομα Project L υπό ανάπτυξη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 May 2021 11:51 #251709 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic League of Legends MMO
League of Legends MMO  Riot Games: "Δεν θα σας ικανοποιήσει όλους"

Η Riot Games  δήλωσε μέσω του Greg Street , που είναι ο επικεφαλής παραγωγής του επερχόμενου League of Legends MMO, ότι το παιχνίδι "δεν θα τους ικανοποιήσει όλους". Το  development  βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο. Αιτιολόγησε την δήλωσή του λέγοντας ότι "Οι παίκτες θέλουν διαφορετικά πράγματα στα games τους. Αυτό είναι δεκτό. Κάποιοι πάντως μπορεί να μην αγαπήσετε το παιχνίδι καθόλου".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification