Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

League of Legends MMO

13 Jan 2021 20:42 - 13 Jan 2021 20:59 #244580 by Ερμής Δερβίσης
Η Riot Games δουλεύει επάνω σε ένα League of Legends MMO
Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο των IPs της.Η Riot Games προσλαμβάνει προσωπικό για ένα μεγάλο επερχόμενο τίτλο της, ο οποίος από ότι φαίνεται θα διαδραματίζεται στο σύμπαν του League of Legends Runeterra.
 
Ο αντιπρόεδρος των IPs της εταιρείας Greg Street το επιβεβαίωσε με μία δημοσίευσή του στο Twitter: "Η δουλειά μου τον τελευταίο καιρό είναι να βοηθήσω στο να διευρυνθεί το σύμπαν του League of Legends επειδή έχει έρθει η ώρα. Η νέα μου δουλειά είναι να κυκλοφορήσω ένα μεγάλο, ίσως τεράστιο παιχνίδι, το οποίο πολλοί από εσάς τους Rioters ζητάτε εδώ και καιρό". Ο Street επιβεβαίωσε επίσης όταν του έγινε η ερώτηση, ότι πρόκειται για MMO.
 
Δείτε το σχετικό Tweet
 
Εκπρόσωπος των PR της Riot, μιλώντας με το PC Gamer, επιβεβαίωσε την επιβεβαίωσε την δήλωση του Steet, ότι η εταιρεία δουλεύει πάνω σε ένα MMORPG. Το κοινό του League of Legends ζητάει εδώ και αρκετά χρόνια ένα MMO, όμως αντί για κάτι τέτοιο η Riot κυκλοφόρησε τα Legends of Runeterra, League of Legends: Wild Rift,  LoL Esports Manager και το FPS Valorant.
 
O διευθύνων σύμβουλος της Riot Games, Marc Merril, μιλώντας στο Dot Esports, είχε δηλώσει πέρυσι: "Θα ήθελα πολύ να φτιάξουμε ένα MMO, αλλά για να μην δημιουργήσω μεγάλη αναμονή, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει σύντομα. Το να κυκλοφορήσεις ένα MMO είναι σας να κυκλοφορείς έναν πύραυλο. Χρειάζεται πολύ δουλειά, είναι δύσκολο και θέλουμε να αξίζει".
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Mar 2021 23:17 #248416 by Γιώργος Τσάκωνας
Η Riot Games ανέβασε σε ένα καινούριο site της μία φόρμα για να συμπληρώσει όποιος θα ήθελε να εργαστεί στο επερχόμενο project της.
 
Το όνομα τομέα είναι worldofruneterra.com, άρα το παιχνίδι ενδέχεται να ονομάζεται World of Runeterra χωρίς όμως αυτό να έχει επιβεβαιωθεί. Το site επιβεβαιώνει πως η ανάπτυξη του League of Legends MMO μόλις ξεκίνησε καθώς αναγράφεται ότι “Όχι, δεν ονειρεύεσαι, δουλεύουμε όντως σε ένα MMORPG βασισμένο στο σύμπαν του League! Γνωρίζουμε πως τα MMO χρειάζονται πολλά άτομα για την δημιουργία τους και θα χρειαστούμε μια αρκετά μεγάλη ομάδα αν θέλουμε να φέρουμε το Runeterra στην ζωή. Εδώ είναι που έρχεσαι εσύ. Θα αναρτούμε περιοδικά νέους ρόλους, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε να καλύψουμε κάποια θέση στην ομάδα - απλά προετοιμαζόμαστε για το ταξίδι”.
 
Η Riot Games αναζητά υποψηφίους με εμπειρία στο gameplay engineering, game και UX design, game art και game production και ενώ η “άμεση εμπειρία” στην ανάπτυξη MMO είναι μεγάλο πλεονέκτημα δεν αποτελεί προϋπόθεση. Ένα League of Legends MMO είναι κάτι που οι fans ζητάνε εδώ και χρόνια και συνεπώς είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι, ειδικά τώρα που έχει επιβεβαιωθεί περαιτέρω πως ένα τέτοιο project βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Το MMO αυτό αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για την Riot Games, η οποία για το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας της είχε κυκλοφορήσει μονάχα ένα παιχνίδι, αλλά φυσικά δεν αποτελεί τον μόνο της τίτλο πέρα από το League of Legends. Η Αμερικάνικη εταιρεία έχει το Valorant στον χώρο των FPS, το Legends of Runeterra στον χώρο τον card games και το Teamfight Tactics στον χώρο των Strategy games. Η Riot Games έχει επίσης ένα Fighting παιχνίδι με όνομα Project L υπό ανάπτυξη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 May 2021 11:51 #251709 by Giorgos Tsolaridis
League of Legends MMO  Riot Games: "Δεν θα σας ικανοποιήσει όλους"

Η Riot Games  δήλωσε μέσω του Greg Street , που είναι ο επικεφαλής παραγωγής του επερχόμενου League of Legends MMO, ότι το παιχνίδι "δεν θα τους ικανοποιήσει όλους". Το  development  βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο. Αιτιολόγησε την δήλωσή του λέγοντας ότι "Οι παίκτες θέλουν διαφορετικά πράγματα στα games τους. Αυτό είναι δεκτό. Κάποιοι πάντως μπορεί να μην αγαπήσετε το παιχνίδι καθόλου".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Apr 2022 23:30 #263080 by Nikos Georgopoulos
Riot Games: "Δεν εγγυώμαστε ότι το League of Legends MMO θα κυκλοφορήσει"
Πάντως το development πάει καλά.

Ο Greg Street, Executive Producer στο League of Legends MMO που ετοιμάζει η Riot Games, δήλωσε ότι η ανάπτυξη του παιχνιδιού τα πηγαίνει "εξαιρετικά καλά", αλλά πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί "ότι το project θα κυκλοφορήσει"!

Ο Street μπήκε στο Twitter πριν από λίγες μέρες για να σχολιάσει πώς το σε εξέλιξη MMO θα είναι το τέταρτο μεγαλύτερο project στο οποίο έχει δουλέψει και πιθανότατα θα είναι το τελευταίο. Ο Street είχε εργαστεί στο παρελθόν στο Age of Empires III και στο World of Warcraft πριν ενταχθεί στην Riot ως επικεφαλής σχεδιαστής στο League of Legends. Το MMO της Riot θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα, πάντοτε...υπό την προϋπόθεση ότι θα κυκλοφορήσει. Παρότι οι developers είναι αισιόδοξοι, τίποτα δεν είναι απόλυτα σίγουρο.


There is no guarantee this game will ship. We are optimistic, but you just never know until it does. However assuming it does, this will be the fourth major franchise I have worked on (AoE, WoW, LoL), and likely the last. And I am very okay with that. It will be a good final act.

— Greg Street (@Ghostcrawler) April 8, 2022

Ο Street συνεχίζει να διευκρινίζει το σχόλιό του στις απαντήσεις, δηλώνοντας ότι η ανάπτυξη στο MMO πηγαίνει καλά, αλλά ότι τόσο τα πρότυπα όσο και οι προσδοκίες των παικτών της Riot Games είναι υψηλές. Ως αποτέλεσμα αυτού, η Riot δεν θέλει να κυκλοφορήσει ένα απογοητευτικό παιχνίδι που δεν ανταποκρίνεται σε αυτά τα υψηλά στάνταρ των παικτών.

Θυμίζουμε ότι παλιότερα ο Greg Street είχε δηλώσει στο Twitter ότι το League of Legends MMO "δεν θα τους ευχαριστήσει όλους" και ότι, ως λάτρης των raids και των dungeons σε άλλα MMO, θα στεναχωρηθεί εάν το MMO της Riot δεν προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία σε αυτούς τους τομείς. Η Riot ανακοίνωσε επίσημα ότι εργαζόταν στο MMO τον Δεκέμβριο του 2020, απευθύνοντας πρόσκληση σε ενδιαφερόμενους developers να ενταχθούν στην ομάδα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 May 2022 20:50 #263927 by Nikos Georgopoulos
Η Riot Games θέλει να μειώσει την ταχύτητα στη μάχη του League of Legends
H εταιρεία θα αποκαλύψει περισσότερα μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Το League of Legends είναι ένα video game με πολύ γρήγορη ταχύτητα, αλλά η Riot μπορεί να θέλει να βάλει λίγο φρένο.

O Riot Axes, κατά κόσμον επικεφαλής σχεδιαστής gameplay Bryan Salvatore, δήλωσε σε ένα πρόσφατο thread στο Reddit, ότι η Riot εξετάζει τώρα το ενδεχόμενο να κάνει αλλαγές "με σκοπό να επιβραδύνει την ταχύτητα της μάχης". Το League of Legendsυπάρχει εδώ και 13 χρόνια και όπως είναι λογικό έχει εξελιχθεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. H Dot Esports αναφέρει ότι τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μια πραγματική στροφή προς τις μάχες υψηλής ταχύτητας.

Ο μέσος όρος των ομαδικών μαχών διαρκεί πλέον περίπου 14 δευτερόλεπτα, σε σύγκριση με τις ενέργειες των προηγούμενων ετών που μπορούσαν να διαρκέσουν μέχρι και ένα ολόκληρο λεπτό. Ο Salvatore δεν είπε τι έχει κατά νου η Riot όσον αφορά τους πιθανούς μηχανισμούς επιβράδυνσης, αλλά σίγουρα ακούγεται ότι έρχονται ευρείες μειώσεις ζημιών.Ο Salvatore δήλωσε "Πιστεύουμε ότι το League of Legends είναι καλύτερο όταν είναι κατά μέσο όρο γρήγορο και συναρπαστικό. Αλλά ναι, νομίζω ότι θα ήταν δίκαιο να πούμε ότι έχει υπερδιορθωθεί προς τη ζημιά, η οποία χτυπάει μακριά τη σαφήνεια ("Μπορώ να πω τι μόλις με σκότωσε" / "Μπορώ να πω τι θα έπρεπε να είχα κάνει διαφορετικά") και την έκφραση δεξιοτήτων ("Αυτός ο δολοφόνος/μάγος χτύπησε όλο το κιτ του, οπότε κέρδισε το kill"). Το να επιτρέπουμε στους παίκτες να επιλέγουν support με προσανατολισμό στο damage και να παίρνουν αρκετό χρυσό ήταν ένα σημαντικό μέρος των αλλαγών που τελικά έλυσαν τα προβλήματα αυτόματης συμπλήρωσης support και θα διστάζαμε να επιστρέψουμε σε αυτά. Θα προτιμούσαμε να ρυθμίσουμε την ανθεκτικότητα γύρω από την πραγματικότητα ότι πολλές ομάδες ανταλλάσσουν έναν αμυντικό χαρακτήρα (support ή tank) με έναν που προκαλεί ζημιά και να εξισορροπήσουμε τις δύο προσεγγίσεις μεταξύ τους".

Ο Salvatore δήλωσε ότι τα mage supports δεν είναι η "πρωταρχική εστίαση" της Riot αυτή τη στιγμή, επειδή, παρόλο που το damage output τους μπορεί να είναι τεράστιο, δεν είναι κάτι καινούργιο και η ύπαρξη support με επίκεντρο τo damage είναι ένα καθαρό καλό για το video game. Xρονοδιάγραμμα δεν υπάρχει χ για να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά ο Salvatore δήλωσε ότι η Riot θα αποκαλύψει περισσότερα "μέσα στις επόμενες εβδομάδες".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 May 2022 20:13 #263945 by Nikos Georgopoulos
Θα σέβεται τον χρόνο των παικτώνΗ Riot Games δήλωσε ότι το League of Legends MMO θα σέβεται τον χρόνο των παικτών. Την δήλωση αυτή έκανε ο executive producer Greg Street. Μάλιστα τόνισε ότι η Riot Games δεν θα αναπτύξει ένα μικρού μεγέθους παιχνίδι, αλλά αντιθέτως ένα μεγάλο, γι' αυτό και θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά μέχρι την κυκλοφορία του.


The TLDR of all this is we want to respect player time. Now please don't misread that to imagine we are making a small game. We are not. It is a very large game. The reason you are going to have to wait so long is because it is a large game. But we can still respect your time.

— Greg Street (@Ghostcrawler) May 3, 2022

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Mar 2023 11:06 #270132 by Nikos Georgopoulos
League of Legends MMOO Greg Street, παραγωγός του League of Legends MMO, ανακοίνωσε τα σχέδια αποχώρησής του από την Riot Games. Ο Greg Street ήταν lead gameplay designer του League of Legends.
Ο Street δήλωσε  στο Twitter: "Ένας συνδυασμός προσωπικών και επαγγελματικών λόγων με οδήγησε σε αυτό το μονοπάτι. Είχαμε κάποιες καταστροφικές προσωπικές απώλειες πέρυσι και θέλω να είμαι πιο κοντά στην οικογένειά μου που επέζησε. Όσο είχα άδεια, έπρεπε να σκεφτώ πολύ την καριέρα μου. Η θλίψη έχει έναν τρόπο να εστιάζει πραγματικά σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για σένα. Και μετά από εννέα χρόνια στη Riot it νιώθω ότι ήρθε η ώρα για κάτι νέο! Το MMO είναι σε καλά χέρια και είναι η κατάλληλη στιγμή να παραδώσουμε τα ηνία για την επόμενη φάση".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification