Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Wild West Online

12 May 2017 14:04 - 12 May 2017 14:07 #198337 by Νικηφόρος Μητράκος


Πρόκειται για ένα νέο MMO που θα κυκλοφορήσει για PC. Αναπτύσσεται από την 612 Games, η οποία έχει στο δυναμικό της βετεράνους των Crysis και League of Legends, ενώ εκδότρια εταιρεία θα είναι η DJ2. Το Wild West Online στοχεύει να φέρει την εμπειρία της άγριας Δύσης για PC και να γεμίσει το κενό που άφησε το Red Dead Redemption. Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση .
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 May 2017 17:33 #198635 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δεν θα χρειαστεί καμπάνια στο Kickstarter


Μετά το hype που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες, τελικά το Wild West Online δεν θα χρειαστεί να περάσει από το Kickstarter και το Early Access.

Αυτό διότι οι αρχικοί επενδυτές του παιχνιδιού, αποφάσισαν να χρηματοδοτήσουν εξ ολοκλήρου την ανάπτυξή του. Ως αποτέλεσμα, τα επιπλέον στοιχεία που είχαν ανακοινωθεί ως stretch goals για το Kickstarter, θα ενσωματωθούν στο Wild West Online κατά το launch του. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα tavern games, οι female χαρακτήρες, οι ληστείες αμαξοστοιχιών και άλλα role-playing και social στοιχεία.

Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jul 2017 21:33 - 12 Jul 2017 00:42 #201573 by Angel
Replied by Angel on topic Wild West Online
Πρώτο Επίσημο Gameplay Video


Η αναμονή για να δούμε το gameplay του Wild West Online τελείωσε. Οι developers ετοίμασαν gameplay βίντεο πέντε λεπτών όπου βλέπουμε τα βασικά interactions, καβάλημα αλόγου, αλλά και μηχανισμούς shooting.

Παρακολουθήστε το παρακάτω:


Τα γραφικά για αρχή δεν καταφέρνουν να εντυπωσιάσουν αλλά ούτε και τα animations. Φυσικά μιλάμε για τίτλο που βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και αυτό είναι μόλις το πρώτο gameplay βίντεο. Αναμένουμε να δούμε περισσότερο interaction με τους συμμάχους αλλά και με τους εχθρούς που θα αντιμετωπίσουμε στον κόσμο του WWO.

Το Wild West Online αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο για PC. Οι alpha και closed beta θα διεξαχθούν το καλοκαίρι.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Aug 2017 18:11 - 31 Aug 2017 18:46 #204688 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Wild West Online alpha


Η 612 Games ανακοίνωσε την ημερομηνία έναρξης της alpha του Wild West Online.

Η alpha θα ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου και για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν, θα χρειαστεί να προβείτε σε προπαραγγελία του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, για να παίξετε στην alpha μπορείτε να κάνετε pre-order την Pioneer έκδοση, η οποία πωλείται με έκπτωση στα 40 ευρώ (από τα 60 που κοστίζει κανονικά). Μέσω αυτής, θα αποκτήσετε ένα Steam key του Wild West Online όταν αυτό κυκλοφορήσει και θα έχετε πρόσβαση στην alpha και στην closed beta.

Με 50 ευρώ θα αποκτήσετε επιπλέον early access πρόσβαση τόσο στην alpha, όσο και στην τελική έκδοση, καθώς και άλλα in-game καλούδια όπως παραπάνω storage slots. Αν θέλετε να έχετε σίγουρη πρόσβαση μόνο για την closed beta, μπορείτε να κάνετε προπαραγγελία την Townie έκδοση που πωλείται προς 20 ευρώ. Μπορείτε να κάνετε pre-order το Wild West Online μέσω του επίσημου site του.


Το Wild West Online αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC σε άγνωστη ημερομηνία. Οι έως τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για διάθεση μέσα στο 2017.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Sep 2017 14:41 #205653 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Closed alpha και η επόμενη φάση


Ξεκίνησε η closed alpha του επερχόμενου Wild West Online, η οποία είναι διαθέσιμη για όσους αγόρασαν τις Pioneer ή Collector's editions.

Σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης 612 Games ο χρυσός θα είναι η κινητήρια δύναμη της alpha. Θα μπορείτε να εξορύξετε χρυσό και να δημιουργήσετε κατασκηνώσεις με άλλους παίκτες για να δουλέψετε μαζί. Τα πολύτιμα φορτία που θα εξορύξετε θα πρέπει να μεταφερθούν στις πόλεις για να τα πουλήσετε αλλά θα υπάρχουν αρκετοί παίκτες-ληστές που θα στοχεύουν στο να κλέψουν τα φορτία σας και να τα πουλήσουν οι ίδιοι.

Ο executive producer, Stephan Bugaj δήλωσε: "Αυτό είναι ένα δείγμα του πως θα είναι το τελικό game, αλλά ακόμα λείπουν πολλά πράγματα. Θα δώσουμε στους gamers την ευκαιρία να επηρεάσουν άμεσα την διαδικασία ανάπτυξης με την παροχή feedback. Θέλουμε να ακούσουμε εποικοδομητικά σχόλια και να δουλέψουμε με την κοινότητα για να δημιουργήσουμε έναν τίτλο που θα τον απολαύσει ο κόσμος για πολλά χρόνια στο μέλλον".

Αν και το πρώτο σαββατοκύριακο της closed alpha τελειώνει σήμερα, θα ακολουθήσουν δύο ακόμα. Πιο συγκεκριμένα, η closed alpha θα είναι διαθέσιμη τις ημερομηνίες 22-25 Σεπτεμβρίου και 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου. Στο διάστημα μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μια δεύτερη alpha με ανοικτούς servers 21 ώρες τη μέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα στην οποία θα δείτε και έναν νέο χάρτη. Η συγκεκριμένη alpha αναμένεται να διεξαχθεί στο διάστημα 10 Οκτωβρίου έως 15 Νοεμβρίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Apr 2018 14:39 #214787 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Wild West Online: Ημερομηνία κυκλοφορίας
Η 612 Games ανακοίνωσε πως το Wild West Online θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 10 Μαΐου.

Σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξής του, το παιχνίδι που βρισκόταν σε Early Access αναμένεται να κυκλοφορήσει και επίσημα τον ερχόμενο Μάιο για PC μέσω Steam. Όσο βρισκόταν σε Early Access, η 612 Games φρόντισε να δεχθεί το feedback των fans ώστε να προβεί σε αλλαγές όσον αφορά τα χαρακτηριστικά αλλά και το gameplay του παιχνιδιού ώστε να σιγουρευτεί πως το Wild West Online θα είναι όσον το δυνατό πιο αρεστό στο κοινό της όταν έρθει η ώρα της επίσημης κυκλοφορίας του.
Η ώρα αυτή έφτασε και η 612 Games πέραν από την επίσημη ημερομηνία ανακοίνωσε και τα νέα χαρακτηριστικά που προστέθηκαν στο παιχνίδι. Πρόκειται για PvP events που θα συμβαίνουν τυχαία στον κόσμο του παιχνιδιού, νέα activities όπως mining και farming, καθώς και πολλά PvE quests και missions. Όσοι αγοράσουν το Wild West Online από τώρα θα λάβουν και ένα Steam Key για την κανονική του έκδοση όταν αυτό κυκλοφορήσει στο Steam, μαζί με ορισμένα bonus υπό την μορφή κοσμητικών αντικειμένων.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification