Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Gas Station Simulator

18 Sep 2021 12:28 - 18 Sep 2021 12:29 #255600 by Manos
Gas Station Simulator was created by Manos
Η εταιρεία ανάπτυξης DRAGO entertainment δημιούργησε αυτή την εβδομάδα το Gas Station Simulator, το οποίο κυκλόρησε για PC μέσω του Steam.Το εν λόγω Simulation σας επιτρέπει να χτίσετε το δικό σας βενζινάδικο σε εθνική οδό. Αγοράζετε τον χώρο ενός παλιού βενζινάδικου, βάφετε τους τοίχους, διακοσμείτε το μέρος όπως θέλετε, επισκευάσετε τον εξοπλισμό και πιάνετε δουλειά.Μπορείτε να επεκταθείτε και πέρα από βενζίνη να προσφέρετε επιπλέον υπηρεσίες, όπως τουαλέτες, πλύσιμο αυτοκινήτων, τρόφιμα, ακόμα και επισκευές αυτοκινήτων. Υπάρχει μια ευρεία γκάμα από customizations, ενώ θα πρέπει με τους υπαλλήλους σας να διαχειριστείτε όπως πρέπει τις ώρες αιχμής κατά την διάρκεια της ημέρας. Ταυτόχρονα θα πρέπει να ελέγχετε το stock σας για ννα μην ξεμείνετε από προμήθειες, αλλιώς θα χάνετε πελάτες. Καλά εννοείται ότι θα πρέπει πάντοτε να έχετε βενζίνη αλλιώς θα χάνετε και τα περισσότερα χρήματα.

Το παιχνίδι χρειάζεται PC με μόλις 4GB RAM.

Αποκτήστε Steam key το Gas Station Simulator .
Με εκπτωτικό κωδικό GameWorld στο checkout.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Sep 2021 20:49 #255682 by Moose
Replied by Moose on topic Gas Station Simulator
Gas Station SimulatorΔιαχειριστείτε το δικό σας...βενζινάδικο!

Η εταιρεία ανάπτυξης DRAGO entertainment δημιούργησε αυτή την εβδομάδα το Gas Station Simulator, το οποίο κυκλοφόρησε για PC μέσω του Steam.

Το εν λόγω Simulation σας επιτρέπει να χτίσετε το δικό σας βενζινάδικο σε εθνική οδό. Αγοράζετε τον χώρο ενός παλιού βενζινάδικου, βάφετε τους τοίχους, διακοσμείτε το μέρος όπως θέλετε, επισκευάσετε τον εξοπλισμό και πιάνετε δουλειά.

Μπορείτε να επεκταθείτε και πέρα από βενζίνη να προσφέρετε επιπλέον υπηρεσίες, όπως τουαλέτες, πλύσιμο αυτοκινήτων, τρόφιμα, ακόμα και επισκευές αυτοκινήτων. Υπάρχει μια ευρεία γκάμα από customizations , ενώ θα πρέπει με τους υπαλλήλους σας να διαχειριστείτε όπως πρέπει τις ώρες αιχμής κατά την διάρκεια της ημέρας. Ταυτόχρονα θα πρέπει να ελέγχετε το stock σας για ννα μην ξεμείνετε από προμήθειες, αλλιώς θα χάνετε πελάτες. Καλά εννοείται ότι θα πρέπει πάντοτε να έχετε βενζίνη αλλιώς θα χάνετε και τα περισσότερα χρήματα.

Το παιχνίδι χρειάζεται PC με μόλις 4GB RAM.

Αποκτήστε Steam key το Gas Station Simulator .

Με εκπτωτικό κωδικό GameWorld στο checkout.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification