Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Blood Shore

17 Sep 2021 20:21 #255593 by Manos
Blood Shore was created by Manos


Η Wales Interactive παρουσίασε τρέιλερ της interactive ταινίας Blood Shore, που θα κυκλοφορήσει για PC, κονσόλες και κινητά.Απ' ότι φαίνεται θα έχουμε έναν συνδυασμό Fortnite με Hunger Games, καθώς ένας από αυτούς τους επιζώντες θα επιβιώσουν. Θα αποτελεί ένα Battle Royale movie game το οποίο βρίσκεται σε ανάπτυξη και μέσω αυτού θα καθορίζεται η μοίρα κάθε χαρακτήρα.Η Wales Interactive συνηθίζει να φτιάχνει games με full motion videos. Αυτή τη φορά, σύμφωνα με το σενάριο, θα δούμε μία τηλεοπτική εκδοχή ενός Battle Royale, "στην...πιο θανατηφόρα εκδοχή της, με πρωταγωνιστές γνωστούς streamers, entertainers και death row inmates". Αναμένονται οκτώ ώρες γεμάτες Full motion videos.Στο παιχνίδι θα ελέγχετε τον Nick, ο οποίος θα λαμβάνει μέρος στο Battle Royale challenge, με στόχο να αποκαλύψει μία "δυσοίωνη αλήθεια".

Το Blood Shore θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, iOS και Android.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Sep 2021 20:47 #255673 by Moose
Replied by Moose on topic Blood Shore
BloodshoreInteractive ταινία, εκεί όπου το Fortnite συναντάει...τα Hunger Games!

Η Wales Interactive παρουσίασε τρέιλερ της interactive ταινίας Blood Shore, που θα κυκλοφορήσει για PC, κονσόλες και κινητά.

Απ' ότι φαίνεται θα έχουμε έναν συνδυασμό Fortnite με Hunger Games, καθώς ένας από αυτούς τους επιζώντες θα επιβιώσουν. Θα αποτελεί ένα Battle Royale movie game το οποίο βρίσκεται σε ανάπτυξη και μέσω αυτού θα καθορίζεται η μοίρα κάθε χαρακτήρα.

Η Wales Interactive συνηθίζει να φτιάχνει games με full motion videos. Αυτή τη φορά, σύμφωνα με το σενάριο, θα δούμε μία τηλεοπτική εκδοχή ενός Battle Royale, "στην...πιο θανατηφόρα εκδοχή της, με πρωταγωνιστές γνωστούς streamers, entertainers και death row inmates". Αναμένονται οκτώ ώρες γεμάτες Full motion videos.

Στο παιχνίδι θα ελέγχετε τον Nick, ο οποίος θα λαμβάνει μέρος στο Battle Royale challenge, με στόχο να αποκαλύψει μία "δυσοίωνη αλήθεια".

Το Blood Shore θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, iOS και Android.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification