Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

GeForce Now

07 Mar 2020 14:25 - 08 Mar 2020 18:21 #232163 by argand97
GeForce Now was created by argand97
Εκτός από το GeForce Now οι τίτλοι των 2Κ Games
Μετά απο εντολή της 2Κ.


Η Nvidia δημοσίευσε στα forum της την Παρασκευή ότι "απο αίτηση του εκδότη, σας ενημερώνουμε ότι οι τίτλοι 2K Games θα αφαιρεθούν από το GeForce Now σήμερα", το τελευταίο σε μια σειρά απωλειών για την πολλά υποσχόμενη πλατφόρμα streaming cloud. Το GeForce ξεκίνησε σε beta έκδοση το Φεβρουάριο, προσφέροντας στους λάτρεις των PC games έναν τρόπο να παίζουν τα games που ήδη κατέχουν σε Steam και σε άλλες πλατφόρμες από έναν δυνατό υπολογιστή cloud.

Οι εταιρίες Bethesda και Activision ζήτησαν πρόσφατα από την Nvidia να αφαιρέσει τα παιχνίδια τους από τη λίστα συμβατότητας του GeForce Now. Πριν το GeForce βγει από την beta μορφή του, η Capcom και η Square Enix αφαίρεσαν επίσης κάποια από τα παιχνίδια τους από την υπηρεσία. Σειρές της 2Κ όπως το Bioshock, Civilization, Borderlands, Mafia, και πολλά άλλα έχουν αφαιρεθεί.

Η μετάβαση από την beta σε μια υπηρεσία επι πληρωμή φαίνεται να αποτελεί μέρος του θέματος για τους εκδότες των games που υποστήριζαν στο παρελθόν το GeForce Now. Μερικοί indie προγραμματιστές εξέφρασαν επίσης την έκπληξή τους γιατι βρήκαν τα παιχνίδια τους να υποστηρίζονται από το GeForce Now χωρίς τη γνώση τους, αν και σύμφωνα με τις συζητήσεις της Nvidia με άλλους προγραμματιστές, η GeForce Now προτίθεται να υποστηρίξει τελικά το μεγαλύτερο μέρος της βιβλιοθήκης του Steam.

‘’Είμαστε σε επαφές με την 2Κ για να επαναφέρουμε τα games στο μέλλον’’, έγραψε η Nvidia στα forum της.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Mar 2020 18:33 #232214 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic GeForce Now
O CEO της Epic Games υποστηρίζει το Nvidia GeForce Now
"Είναι η πιο publisher και developer friendly streaming υπηρεσία".


Ο Tim Sweeney της Epic Games υποστήριξε το Nvidia GeForce Now μετά την μαζική αφαίρεση games από την υπηρεσία.

Με δημοσιεύσεις του στο Twitter, o Sweeney υποστηρίζει ότι το GeForce Now είναι η πιο “developer-friendly” και “publisher-friendly” από τις υπόλοιπες game streaming υπηρεσίας και ότι περισσότερες εταιρίες ανάπτυξης και publishers θα έπρεπε να την υποστηρίζουν.Αργότερα πέταξε σπόντες για το μονοπώλιο των Apple και Google, αφού επιβάλλουν “30% taxes” στα games που βρίσκονται στις streaming υπηρεσίες τους.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Mar 2020 16:06 #232533 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic GeForce Now
H Epic Games αγόρασε την εταιρεία animation του God of War
"Aκόμα και οι πιο μικρές εκφράσεις είναι ζωτικής σημασίας."

H Epic Games, ιδιοκτήτρια του Unreal Engine που χρησιμοποιείται ευρέως από την βιομηχανία γενικότερα, αγόρασε την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από τον σχεδιασμό των προσώπων και των εκφράσεων σε τίτλους όπως το God of War και το Hellblade: Senua’s Sacrifice.

Η Cubic Motion είναι η δημιουργός της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται για την δημιουργία animation προσώπου μαζί με άλλους μηχανισμούς που χρησιμοποιούνται για τoν σχηματισμό των εκφράσεων με φυσικότερο τρόπο. Αυτός είναι και ο λόγος που η Epic Games θέλει η συγκεκριμένη τεχνολογία να συμπεριληφθεί στην εργαλειοθήκη όσων αναπτύσσουν με Unreal Engine.

H Epic Games δηλώνει: “Τα animations ακόμα και στις πιο μικρές εκφράσεις προσώπου είναι ζωτικής συμασίας αν θέλουμε να ‘διαβούμε την κοιλάδα του αφύσικου’. Πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός Unreal Engine, με τις τεχνολογίες εκφράσεων της 3Lateral και τις τεχνολογίες λύσεων της Cubic Motion είναι η μόνη λύση σε αυτή την πρόκληση και ο μόνος τρόπος να φτάσουμε ολοκληρωτικά το απόγειο της σχεδίασης ψηφιακών ανθρώπων χρησιμοποιώντας Unreal Engine."Όλοι οι υπάλληλοι της Cubic Motion θα διατηρήσουν τις θέσεις τους κατά την μετάβαση, καθώς η Epic Games υποσχέθηκε επίσης να συνεχίσει να εργάζεται με τους συνεργάτες της για τα τρέχοντα projects. Αυτό σημαίνει λογικά ότι η Epic Games δεν θα κάνει την νέα τεχνολογία ιδιοταγή στο Unreal Engine προς το παρόν. Το sequel του Hellblade έχει αποκαλυφθεί στα The Game Awards όπου και παρουσιάστηκαν τα πρωτοπόρα animations στις εκφράσεις του προσώπου μαζί με την παρουσίαση του Xbox Series X. Δεν ανακοινώθηκε όμως κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Sep 2021 13:15 #255461 by Sigg
Replied by Sigg on topic GeForce Now
Ένας developerανάγκασε το  Geforce Now να αποκαλύψει έναν αριθμό παιχνιδιών που δεν είναι διαθέσιμα στο κοινό, μερικά από τα οποία ενδέχεται να κυκλοφορήσουν επίσημα για PC.Το Geforce Now είναι η υπηρεσία streaming παιχνιδιών της Nvidia και σε αντίθεση με τις Stadia, Luna και άλλες, βασίζεται στις βιβλιοθήκες Steam των χρηστών. Οι χρήστες δεν αγοράζεουν απευθείας περιεχόμενο στο Geforce Now, αλλά "νοικιάζουν" ένα εικονικό PC.H ιδέα αυτής της απρόσκοπτης ενσωμάτωσης έγινε πολύ καλά δεκτή από τους παίκτες, δεν ήταν όλοι οι developers σύμφωνοι. Από τότε που ξεκίνησε η λειτουργία του Geforce Now, αρκετοί εκδότες απέσυραν το παιχνίδι τους από την υπηρεσία. Ο Ighor July, ο εν λόγω προγραμματιστής της C++, αποφάσισε να ερευνήσει βαθύτερα τον client του Geforce Now για να πάρει μια λίστα με όλα τα "μπλοκαρισμένα" παιχνίδια, τα οποία θεωρητικά θα έπρεπε να είναι προσβάσιμα στην υπηρεσία, αλλά δεν είναι λόγω απαιτήσεων των εκδοτών.Ο Ighor July κατέγραψε τα ευρήματα και τη διαδικασία σε ένα blog post και ο Pavel Djundik του SteamDB συνέταξε μια λίστα με τις πιο ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις. Ο κατάλογος περιλαμβάνει games που δεν έχουν ανακοινωθεί, καθώς και εκείνα που ήταν ήδη διαθέσιμα στην υπηρεσία. Oρισμένα από αυτά δείχνουν προς την κατεύθυνση της κυκλοφορίας στο Steam. Η Sony έχει αρκετούς τίτλους που αναφέρονται στη βάση δεδομένων του Geforce Now, αλλά εκτός από τα ήδη κυκλοφορημένα παιχνίδια όπως το Horizon Zero Dawn και το Days Gone, τα περισσότερα από αυτά δεν φαίνεται να υποδεικνύουν κυκλοφορία στο Steam.Η μόνη εξαίρεση είναι το God of War, του οποίου η καταχώρηση στο GFN περιλαμβάνει έναν - μη λειτουργικό - σύνδεσμο προς μια σελίδα Steam. Αυτό θα μπορούσε να υποδεικνύει ότι μια μεταφορά του God of War για PC βρίσκεται στον ορίζοντα, κάτι που δεν θα ήταν καθόλου περίεργο, λαμβάνοντας υπόψη την καινούργια αγάπη της Sony για την κυκλοφορία του παλαιού της καταλόγου σε PC.
 

 Τα games της Sony περιλαμβάνουν επίσης τα Gran Turismo 7, Demon's Souls, Ghost of Tsushima, Ratchet & Clank, Sackboy: A Big Adventure και το Uncharted που αποκαλύφθηκε πρόσφατα: Legacy of Thieves Collection. Όλα αυτά τα παιχνίδια δεν είναι σίγουρο ότι βρίσκονται καθ' οδόν προς το PC.Η Sony μπορεί απλώς να βασίστηκε στις υπηρεσίες του Geforce Now για να διευκολύνει την απομακρυσμένη ανάπτυξη και δοκιμή των τίτλων της, γεγονός που θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί υπάρχουν κάποιες από αυτές τις καταχωρήσεις. Μια άλλη περίεργη προσθήκη που προσδίδει κάποια αξιοπιστία σε αυτό το datamine είναι η αναφορά του Helldivers 2, μιας συνέχειας του top-down Shooter από την Arrowhead. Ο deceloper έχει αποκαλύψει ότι ένα sequel βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και καιρό, οπότε θα μπορούσαμε να είμαστε κοντά σε μια επίσημη ανακοίνωση. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Sep 2021 22:42 #255546 by Moose
Replied by Moose on topic GeForce Now
Η απάντηση της Nvidia

Η Nvidia έδωσε την δική της απάντηση στην τεράστια διαρροή που φαίνεται να αποκαλύπτει πολλά games που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα, όπως το God of War για PC, το Gears 6, τα GTA remasters, το remake του Resident Evil 4, το Half-Life 2 Remastered και το Halo 5 για PC, μεταξύ άλλων.
Με δήλωσή της στο wccftech , η Nvidia είπε ότι η λίστα με τα games που διέρρευσε αποτελείται από τίτλους που είναι “υποθετικοί” και πως η λίστα δεν προοριζόταν ποτέ να δημοσιευθεί εξωτερικά. Πιο συγκεκριμένα η εταιρία δήλωσε: "Η Nvidia γνωρίζει για την διαρροή της μη εξουσιοδοτημένης λίστας από games, με games που έχουν κυκλοφορήσει και με άλλα που υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσουν, που δημιουργήθηκε μόνο για εσωτερική παρακολούθηση και δοκιμές. Όλα όσα συμπεριλαμβάνονται στη λίστα δεν είναι ούτε επιβεβαιωμένα ούτε αποτελούν ανακοινώσεις οποιουδήποτε παιχνιδιού. Η Nvidia ανέλαβε άμεση δράση για να καταργήσει την πρόσβαση στη λίστα. Δεν εκτέθηκαν εμπιστευτικά games ή προσωπικές πληροφορίες".

Επομένως, η Nvidia ξεκαθαρίζει ότι αυτή η λίστα προοριζόταν μόνο για εσωτερική χρήση και τα games που αναφέρονται σε αυτήν μπορεί να μην είναι αληθινά. Κάποια όμως μπορεί να είναι, καθώς το VGC ανέφερε ότι ένα remake του Resident Evil 4 είναι στα σκαριά. Ακόμα, είχε ακουστεί και προηγουμένως η ανάπτυξη των remasters του GTA 3, του Vice City και του San Andreas. Όπως και να έχει όταν υπάρχουν διαρροές που αφορούν games που δεν έχουν κυκλοφορήσει, αλλά και για άλλα που θα κυκλοφορήσουν για πρώτη φορά σε κάποια format, τότε σίγουρα δημιουργούνται συζητήσεις σχετικά με το τι είναι πραγματικό και τι όχι.

 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Sep 2021 21:11 #255708 by Moose
Replied by Moose on topic GeForce Now
Το Halo 5 δεν θα κυκλοφορήσει στα PC

Η εταιρεία ανάπτυξης 343 Industries δήλωσε ότι το Halo 5: Guardians δεν θα κυκλοφορήσει στα PC. Αυτό σημαίνει ότι το πιθανότερο είναι πως κάτι ανάλογο θα ισχύσει στο άμεσο μέλλον και για τα υπόλοιπα games. Για να δούμε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification