Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Super Mario Party

25 Aug 2018 14:57 - 25 Aug 2018 15:02 #218604 by Γιώργος Λόλας

Super Mario Party

Το Super Mario Party είναι το νεότερο μέρος της σειράς, το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Switch. Περιλαμβάνει 80 minigames και δυνατότητα να παίξετε online στο Online Mario-thon mode όπου υποστηρίζονται high scores και Leaderboards.

Κάθε παίκτης θα μπορεί να παίξει με ένα Joy-Con, ενώ πέρα από το κλασικό Party mode, περιλαμβάνει το Partner Party όπου χωρίζεστε σε δύο ομάδες των δύο παικτών, καθώς και το River Survival όπου προσπαθείτε να κάνετε κουπί με την φουσκωτή σας βάρκα για να φτάσετε στο τέλος ενός ποταμιού. Κατά την διάρκεια αυτού του co-op mode, θα παίρνετε μέρος σε minigames που θα σας δίνουν επιπλέον χρόνο.

Στους νέους playable χαρακτήρες συναντάμε τους Bowser Jr, Diddy Kong, Pom Pom, Goomba και Monty Mole.

Το Super Mario Party θα κυκλοφορήσει για Switch στις 5 Οκτωβρίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Sep 2022 22:14 - 23 Sep 2022 22:20 #266798 by Frazzle
Replied by Frazzle on topic Super Mario Party
Διαβάστε το reviewΕν κατακλείδι, το Super Mario Party είναι τέλειο για κάθε παρέα που θέλει να παίξει ένα ευχάριστο παιχνίδι στο οποίο η εμπειρία δεν προσθέτει ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε κανέναν. Με την κυκλοφορία του έφερε νέες ιδέες και τεχνικές δημιουργώντας μια φανταστική εμπειρία. Τα μικρά προβλήματα και οι ατέλειες που υπάρχουν σε κάποιους θα φανούν σημαντικά σε άλλους όμως όχι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Jul 2023 23:59 #272099 by Νικόλας Χρυσοστόμου
Το super Μario party εξακολουθεί να είναι ένα από τα παιχνίδια που με την παρέα μου συνεχίζουμε να παίζουμε. Αυτό που παρατήρησα είναι πως ενώ μπορεί να παίζουμε τα ίδια minigame τα αποτελέσματα είναι πάντα διαφορετικά λόγω της τύχης. Επίσης τον τελευταίο καιρό διασκεδάζουμε πιο πολύ στα ομαδικά παιχνίδια παρά στα ατομικά. Δεν ξέρω για εσάς αλλά δεν το βλέπω να το αφήνουμε σύντομα για κάποιο άλλο party style game καθώς δοκιμάσαμε μερικά και δεν μας άρεσαν.

Εσάς πιο είναι το party game της παρέας σας;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jun 2024 09:54 #276319 by Nikos Georgopoulos
Super Mario Party Jamboree
Με online mode 20 παικτών.

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Nintendo Direct, ανακοινώθηκε το Super Mario Party Jamboree, το οποίο θα φέρει νέα minigames, πίστες και online mode 20 παικτών.

Το Super Mario Party Jamboree διαδραματίζεται σε ένα παραθεριστικό νησί, το οποίο είναι χωρισμένο σε 5 πίστες, εκ των οποίων 3 είναι καινούργιες και 2 επιστρέφουν από προηγούμενα Mario Party games: Rainbow Galleria, Roll 'em Raceway, Goomba Lagoon, Mario's Rainbow Castle (από το πρώτο Mario Party) και Western Land (από το Mario Party 2).Συνολικά θα υπάρχουν περισσότερα από 110 minigames, τα περισσότερα ως τώρα σε έκδοση της σειράς Mario Party. Το Jamboree θα περιλαμβάνει και το online mode Koopathlon, στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν 20 παίκτες

Το Super Mario Party Jamboree θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου για το Switch.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification