Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

PR World

01 Apr 2022 16:37 - 07 Apr 2023 11:36 #262743 by Μάνος Γρυπάρης


Όπως θα είδατε στο βίντεο νέων κυκλοφοριών Απριλίου, στο GameWorld είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε το PR World.Πρόκειται για την τρίτη θυγατρική του ομίλου GameWorld που ακολουθεί μετά την δημιουργία της εταιρείας ανάπτυξης Loresoft (δημιουργό του Katyusha ) και του GWShop, του online shop, το οποίο λανσάραμε πέρυσι το καλοκαίρι, σημειώνοντας πάνω από 500 πωλήσεις μέσα στο πρώτο εξάμηνο. Το PR World είναι αυτή τη φορά κάτι το διαφορετικό καθώς απευθύνεται σε όσους έχουν ή θέλουν να ανοίξουν επιχείρηση, αλλά και προς όσους είναι YouTubers.

Το PR World δεν είναι απλώς ένα PR Agency αλλά ένα All-in-one agency, με το οποίο θα προσφέρουμε τα εξής:
✓ PR: Χτίσιμο, ανάπτυξη και βελτίωση του branding της επιχείρησής σας.
✓ Media Relations: Σύνταξη προσεγμένων δελτίων τύπου και αποστολή σε ΜΜΕ και social media channels.
✓ Social Media Management: Διαχείριση περιεχομένου, αύξηση του engagement και Community Management.
✓ Copywriting: Αν έχετε ενημερωτικό site και θέλετε κάλυψη αναγκών σε συντάκτες, παρέχουμε άμεση διάθεση δημοσιογράφου (εντός 24ωρου) για την συντακτική σας ομάδα, σε προσωρινή ή μόνιμη βάση. Το ενημερωτικό site δεν θα πρέπει να είναι gaming θεματολογίας, λόγω του conflict που υπάρχει με το GameWorld.
✓ Δημιουργία ή βελτίωση του λογότυπου της επιχείρησή σας.
✓ Marketing Management: Αναλαμβάνουμε να τρέξουμε διαφημιστικές καμπάνιες για την επιχείρησή σας.
✓ YouTube - Your Network: Ξεχάστε τα YouTube Networks. Το PRWorld δεν θα σας δεσμεύσει με κάποιο συμβόλαιο όπως κάνουν όλα τα YouTube Networks, αποκτώντας μερίδιο από τα κέρδη σας. Με την υπηρεσία Your Network παρέχουμε απευθείας χτίσιμο, βελτίωση της εικόνας του YouTube channel σας, optimization και παράλληλα σας βρίσκουμε χορηγούς. Να σημειώσουμε ότι αναλαμβάνουμε και Gaming YouTube channels, καθώς δεν θεωρούμε ότι υπάρχει conflict με το GameWorld.

Το background μας
Ας δούμε τι έχουμε καταφέρει έως τώρα, μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να ανακοινώσουμε το PR World.
VintageToys : Από το 2016 μέχρι και σήμερα έχουμε αναλάβει τα Media Relations και μέρος του εμπορικού και του Marketing για την έκθεση Vintage Toys. Συνεργαζόμενοι με το VintageToys.gr καταφέραμε να φτάσουμε την έκθεση σταθερά στους 8.500 επισκέπτες, αριθμός που την ανεβάζει στη μεγαλύτερη Retro Gaming έκθεση που υπάρχει στα Βαλκάνια.

Aventurine : Από το 2009 έως το 2014 είχαμε τα Media Relations και το Community Management της εταιρείας Aventurine, δημιουργό του συνδρομητικού MMORPG Darkfall Online, το οποίο πούλησε 150.000 αντίτυπα παγκοσμίως, έχοντας τον μεγαλύτερο τζίρο στην ελληνική gaming βιομηχανία. LazyLand : Έχουμε πραγματοποιήσει συνεργασίες στο Community Management του Zoo.gr και στο Game Design ορισμένων games του, ενώ αναλάβαμε και το localization του 3D World στην ελληνική γλώσσα.

SkillGaming : Αναλάβαμε το χτίσιμο του YouTube channel και το management όλων των Social Media του  SkillGaming , που αποτελεί την πρώτη πλατφόρμα με pay-to-win games. Κοινώς, ποντάρετε χρήματα και κερδίζετε παίζοντας ενάντια στη CPU ή κόντρα σε άλλους παίκτες.

TopEleven : Από το 2013 έως το 2017 είχαμε το Community Management του Top Eleven για την Ελλάδα, για λογαριασμό της Nordeus. Το Top Eleven δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς αποτελεί το Νο.1 Facebook Manager game.

Sporty Junior : Παροχή gaming άρθρων για το περιοδικό, από το 2013 έως το 2017.Content: Στην πορεία του GameWorld στο χώρο της δημοσιογραφίας, από το 2005 μέχρι και σήμερα έχουμε δώσει επίσης περιεχόμενο gaming άρθρων και στα μέσα: Contra.gr, Zougla.gr, Gazzetta.gr, Sportdog.gr, την εφημερίδα Sportime και πολλά ακόμη γνωστά media. Marketing campaigns: Παράλληλα, μέσω του GameWorld, έχουμε συμμετάσχει είτε ως μέσο, είτε ως ambassadors σε διαφημιστικές καμπάνιες των Sony, Microsoft, Electronic Arts, Razer, Vodafone, Bandai Namco, E-Shop.gr, Samsung, LG, Γερμανός, Msystems, Trust Gaming, MediaMarkt, IEK ΑΚΜΗ, Bionic και πολλών ακόμη γνωστών εταιρειών.

More than PR
Στο PR World συνδυάζουμε την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει μέχρι σήμερα και σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες και προσιτές λύσεις σε ότι αφορά το PR και την προώθηση των προϊόντων σας. Αν θέλετε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας, σκοπεύετε να την ξεκινήσετε από το μηδέν ή αν είστε απλά YouTubers, μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το PRWorld.gr  μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ελάτε απευθείας σε επικοινωνία μαζί μας στο info [ατ] prworld.gr.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification