Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

GRID Legends

23 Jul 2021 12:20 - 23 Jul 2021 12:25 #253891 by Manos
GRID Legends was created by Manos
Η Codemasters ανακοίνωσε το Grid Legends, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε PC και κονσόλες.Στο Grid Legends θα συμμετέχετε σε αγώνες ταχύτητας, σε κλασικές διαδρομές, αλλά και διαδρομές πόλης.

Θα υπάρχει επίσης Race Creator, που θα σας επιτρέπει να επιλέξετε οχήματα mixed-class και να αγωνιστείτε σε διάφορες κούρσες, χτίζοντας ακόμα και νέες τοποθεσίες, όπως το Λονδίνο και η Μόσχα.Η σειρά Grid World επιστρέφει και κατά την διάρκειά της θα αντιμετωπίσετε έντονες προσωπικότητες, αντιπαραθέσεις εντός της ομάδας σας, το περίφημο Ravenwest Motorsport και τον βραβευμένο Βρετανό ηθοποιό Ncuti Gatwa.

Κάθε οδηγός στο παιχνίδι θα έχει δικό του A.I. που θα καθορίζει την προσωπικότητά του, θα υπάρχουν 130 διαδρομές, μεταξύ αυτών και πραγματικές (όπως το Brands Hatch και η πίστα της Indianapolis), πίστες εντός πόλης, όπως αυτές των Σαν Φρανσίσκο και Παρισιού κ.α.Θα μπορείτε να αποκτήσετε πάνω από 100 οχήματα, τα οποία θα αναβαθμίζετε. Θα υπάρχουν αγωνιστικά, φορτηγά, μονοθέσια, αγωνιστικά φορτηγά χωμάτινων διαδρομών κ.α. Επίσης, θα υπάρχει και story mode, ενώ το Drift mode θα επιστρέψει, μετά από απαίτηση του community.Το Grid Legends θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Aug 2021 17:19 #254449 by Moose
Replied by Moose on topic GRID Legends
GRID LegendsΘα έχει και Race Creator.

Η Codemasters ανακοίνωσε το Grid Legends, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε PC και κονσόλες.

[img]images/stories/racing/grid-legends-1.jpg[/img]

Στο Grid Legends θα συμμετέχετε σε αγώνες ταχύτητας, σε κλασικές διαδρομές, αλλά και διαδρομές πόλης. Θα υπάρχει επίσης Race Creator, που θα σας επιτρέπει να επιλέξετε οχήματα mixed- class και να αγωνιστείτε σε διάφορες κούρσες, χτίζοντας ακόμα και νέες τοποθεσίες, όπως το Λονδίνο και η Μόσχα.

[img]images/stories/racing/grid-legends-2.jpg[/img]

Η σειρά Grid World επιστρέφει και κατά την διάρκειά της θα αντιμετωπίσετε έντονες προσωπικότητες, αντιπαραθέσεις εντός της ομάδας σας, το περίφημο Ravenwest Motorsport και τον βραβευμένο Βρετανό ηθοποιό Ncuti Gatwa. Κάθε οδηγός στο παιχνίδι θα έχει δικό του A.I. που θα καθορίζει την προσωπικότητά του, θα υπάρχουν 130 διαδρομές, μεταξύ αυτών και πραγματικές (όπως το Brands Hatch και η πίστα της Indianapolis), πίστες εντός πόλης, όπως αυτές των Σαν Φρανσίσκο και Παρισιού κ.α.

Θα μπορείτε να αποκτήσετε πάνω από 100 οχήματα, τα οποία θα αναβαθμίζετε. Θα υπάρχουν αγωνιστικά, φορτηγά, μονοθέσια, αγωνιστικά φορτηγά χωμάτινων διαδρομών κ.α. Επίσης, θα υπάρχει και story mode, ενώ το Drift mode θα επιστρέψει, μετά από απαίτηση του community.

[img]images/stories/racing/grid-legends-3.jpg[/img]

Όπως βλέπετε και από τα screenshots, θα μπορείτε να ελέγξετε μέχρι και παλιά κλασικά αγωνιστικά οχήματα, προηγούμενων δεκαετιών.

[img]images/stories/racing/grid-legends-4.jpg[/img]

Το Grid Legends θα κυκλοφορήσει το 2022 για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification