Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Forza Motorsport (Xbox Series X)

23 Jul 2020 21:22 #236903 by Μάνος Γρυπάρης


Η Microsoft ανακοίνωσε το νέο Forza Motorsport για PC και Xbox Series X.

Η καλύτερη Racing σειρά της αγοράς, θα τρέχει στη νέα της έκδοση σε 4K ανάλυση, στα 60 frames το δευτερόλεπτο και θα αξιοποιεί την τεχνολογία ray-tracing.Ο νέος τίτλος της Turn 10 Studios αποτελεί reimagining της σειράς και κατά πάσα πιθανότητα θα ονομάζεται σκέτο "Forza Motorsport".

Το νέο Forza Motorsport θα κυκλοφορήσει για PC και Xbox Series X και αν είστε συνδρομητής του Xbox Game Pass, τότε θα μπορείτε να το παίξετε από την πρώτη ημέρα, χωρίς κάποιο κόστος.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jun 2022 20:54 #264926 by Nikos Georgopoulos
Gameplay trailerΤο Forza Motorsport (reboot) παρουσιάστηκε μέσω gameplay video για την Άνοιξη του 2023. Τα γραφικά θα είναι άκρως ρεαλιστικά, υποστηρίζοντας ray-tracing (και αντανακλάσεις), ενώ η ζημιά των αυτοκινήτων θα έχει τόση λεπτομέρεια, που θα φτάνει μέχρι και τις γρατζουνιές.
Το Forza Motorsport θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2023 για PC και Xbox.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jun 2023 10:38 #271600 by Nikos Georgopoulos
Το Forza Motorsport θα είναι always online, εκτός από το Free Play
Ακόμα και το Career mode θα χρειάζεται Internet.

Το Forza Motorsport θα είναι always online για να προχωρήσετε στα modes του, με εξαίρεση το Free Play mode.

Ενώ το Free Play θα είναι διαθέσιμο εκτός σύνδεσης, η εξέλιξη σε οποιοδήποτε mode θα πρέπει να αποθηκευτεί στους servers του Forza, αποκάλυψε ο creative director του Forza Motorsport, Chris Esaki.

Δείτε το τρέιλερ που παρουσιάστηκε στο Xbox Showcase."Το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για εύκολη προσαρμογή και να μπορούμε να προσθέτουμε περιεχόμενο με την πάροδο του χρόνου", εξήγησε ο Esaki όταν ρωτήθηκε σχετικά με το always online. "Είναι πραγματικά για να διασφαλίσουμε μια δίκαιη και ασφαλή εμπειρία οπουδήποτε στο παιχνίδι. Έτσι, οποιαδήποτε πρόοδος στο παιχνίδι θα αποθηκεύεται στους serversμας για να υποστηρίξει την ακεραιότητα της συνολικής εμπειρίας παιχνιδιού.. Υπάρχουν επιλογές για παιχνίδι εκτός σύνδεσης", πρόσθεσε ο Esaki. "Έτσι πράγματα όπως το free play είναι πάντα διαθέσιμα, αλλά οποιαδήποτε εξέλιξη απαιτεί σύνδεση στο Internet".

Όπως σωστά σχολιάζουν gamers στο ResetEra , το Career mode είναι always online. Αν στο μέλλον η Microsoft κλείσει τους servers, επειδή το παιχνίδι θα έχει παλιώσει, τότε όσοι το έχετε αγοράσει δεν θα μπορείτε να παίξετε το Career mode!

Το Forza Motorsport θα κυκλοφορήσει στις 10 Οκτωβρίου για PC, Xbox Series X/S και μέσω cloud στο Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Aug 2023 09:02 #272519 by Nikos Georgopoulos
Δεν θα έχει split-screenΟ Chris Esaki, Creative Director της Turn 10 στο Forza Motorsport, δήλωσε οτι η νέα έκδοση δεν θα έχει split-screen. Θα λείπουν όμως...και άλλα χαρακτηριστικά όπως το Spectate mode και οι AI οδηγοί!
Συγκεκριμένα δήλωσε: "Το Spectate mode και οι AI αντίπαλοι οδηγοί δεν θα υπάρχουν σε αυτή την έκδοση καθώς δεν ταιριάζουν στους κανόνες του Featured Multiplayer event. Το να έρχονται παίκτες στο Feature Multiplayer event, να καταλαμβάνουν θέσεις παικτών και μετά να κάνουν spectate, δεν είναι το Racing που είχαμε σκοπό να αναπτύξουμε. Αντίστοιχα, οι αγώνες με AI στο Feature Multiplayer, με όλο το πιθανό αντίκτυπο, επίσης δεν έχουν νόημα. Επίσης ορισμένα Legacy features δεν θα υπάρχουν στο λανσάρισμα. Επενδύσαμε πολύ στα νέα γραφικά και κάναμε ολοκληρωτικές αλλαγές στην rendering engine και δυστυχώς το split-screen ήταν δύσκολο να υλοποιηθεί και δεν θα υπάρχει στο λανσάρισμα".Το Forza Motorsport θα κυκλοφορήσει στις 10 Οκτωβρίου για PC και Xbox Series X/S.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Oct 2023 22:44 #273311 by Σωτήρης Τσόπουλος
Διαβάστε το review

Το Forza Motorsport αποτελεί ουσιαστικά το reboot της δημοφιλούς σειράς racing των Xbox Game Studios και δίνει έναν αέρα ανανέωσης στη σειρά, έχει πολύ καλό τεχνικό τομέα, ο σχεδιασμός των πιστών και των αυτοκινήτων είναι σε ένα πάρα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο με τα γραφικά του να ρίχνουν και αν μη τι άλλο να εντυπωσιάζουν. Όσον αφορά στο gameplay θα έλεγα ότι είναι σίγουρα σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο αλλά βέβαια δεν μπορώ να παραλείψω να αναφέρω και κάποια λάθη που παρατήρησα όπως το μέτριο AI και επίσης τα θέματα που παρατήρησα με το σύστημα των penalties όπου εδώ πολλές φορές έδινε penalty χωρίς να υπάρχει λόγος και άλλες ενώ υπήρξε σύγκρουση με πολλά αυτοκίνητα να μην τα μετράει καθόλου. Κλείνοντας εδώ να αναφέρω ότι πρόκειται για ένα νέο ξεκίνημα στη σειρά με αποτέλεσμα σίγουρα να έχουμε αστοχίες και λάθη αλλά όλα θεωρώ έχουν τεθεί σε σωστές βάσεις και πιστεύω η συνέχεια ότι θα είναι πολύ καλύτερη.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification