Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

RetroMania Wrestling

More
18 Nov 2019 19:44 #228558 by Ghost-XIII
Ghost-XIII created the topic: RetroMania Wrestling
Νέο παιχνίδι στα χνάρια του κλασσικού WWF Wrestlefest από την Retrosoft Studios.
Η εταιρεία ανάπτυξης υπολογίζει σε κυκλοφορία για PC, PS4, Xbox One, Switch μέσα στο 2020 και αν κρίνουμε από εικόνες και βίντεο που έχουμε στη διάθεσή μας ως τώρα οι νοσταλγοί των retro παιχνιδιών θα έχουν σύντομα στα χέρια τους έναν άκρως διασκεδαστικό τίτλο.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Nov 2019 14:08 #228652 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: RetroMania Wrestling
RetroMania Wrestling
Το κλασικό Arcade Wrestling WWF WrestleFest θα αποκτήσει sequel.


Αν δεν έχετε ακουστά το RetroMania Wrestling, σας πληροφορούμε πως πλέον είναι το επίσημο sequel του αγαπητού παιχνιδιού arcade του 1991, WWF WrestleFest.

Καταρχάς, να ξεκαθαρίσουμε ότι όσον αφορά τις άδειες δεν σχετίζεται με τα WWE και WWF. Παρόλα αυτά, μετά την απόκτησή του από την Ιαπωνική Technos, το WWF WrestleFest παραμένει πνευματική ιδιοκτησία της Arc System Works. Οι τελευταία παραχώρησε την άδεια στην Retrosoft Studios, η οποία ξεκίνησε την ανάπτυξη του RetroMania Wrestling πέρυσι, αποκαλώντας το πνευματικό διάδοχο στο κλασσικό διαμάντι του 1991.

Το WWF WrestleFest έβαζε τους παίκτες να επιλέξουν ανάμεσα από 12 πραγματικούς παλαιστές. Το sequel θα περιλαμβάνει τους Nick Aldis, Tommy Dreamer, Johnny Retro, Zack Sabre Jr., Colt Cabana, Austin Idol, the Blue Meanie, Stevie Richards και Hollywood Nova, όλοι εκ των οποίων είχαν πάρε-δώσε με τα ECW και WWE μέχρι και πριν από περίπου δέκα χρόνια. Επίσης, το παρόν τους στο παιχνίδι θα δώσουν οι Road Warrior Hawk και Road Warrior Animal, το γνωστό NWA tag team που μετακόμισε στο WWF στις αρχές της δεκαετίας και αποτελούσαν boss fight στο αυθεντικό παιχνίδι.Τέλος, η συμφωνία ανάμεσα στις δύο εταιρίες περιλαμβάνει τα δικαιώματα για το lineup του Mat Mania του 1985, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για το παιχνίδι στους Insane Warrior, Karate Fighter, Coco Savage και The Pirania. Η εταιρεία ανάπτυξης ισχυρίζεται πως το roster του Mat Mania θα κάνει την εμφάνισή του στο story mode του παιχνιδιού ενώ οι μαχητές του θα είναι στη διάθεση των παικτών κάποια στιγμή αργότερα μέσω DLC.

Η Retrosoft Studios ευελπιστεί σε κυκλοφορία του RetroMania Wrestling για PC, PS4, Xbox One και Switch μέσα στο 2020.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.567 seconds
Notification