Press Start: Ποια games που είδατε στην Gamescom θέλετε οπωσδήποτε να παίξετε;

Hot
 Press Start: Ποια games που είδατε στην Gamescom θέλετε οπωσδήποτε να παίξετε;

Press Start: Ποια games που είδατε στην Gamescom θέλετε οπωσδήποτε να παίξετε;

Είδαμε πολλά τρέιλερ αλλά και ανακοινώσεις.

Άλλη μια έκθεση Gamescom έφτασε στο τέλος της και το GameWorld.gr ήταν εκεί για να παρακολουθήσει και να σας ενημερώσει με όλες τις εξελίξεις.

Το περισσότερο ενδιαφέρον τράβηξε η συνέντευξη τύπου της Microsoft αλλά και το Opening Night Show της έκθεσης. Όσο αφορά τις υπόλοιπες εταιρίες που συμμετείχαν στην έκθεση, είδατε παρά πολλές ανακοινώσεις από την Nintendo για αρκετά indie games. Ανάμεσα σε αυτά είδαμε και το επερχόμενο Zelda, το Ori and the Blind Forest, το Superhot και το Risk of Rain 2. Επίσης στην έκθεση βρισκόταν και η Google με την μια παρουσίαση που αφορούσε την περαιτέρω ενημέρωση του κοινού για το Google Stadia, μέσω του οποίου θα κυκλοφορήσουν και αποκλειστικά games όπως το Orcs Must Die! 2. Ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι το συγκεκριμένο project δεν μπορεί ακόμα να τραβήξει τόσο το κοινό καθώς ότι απατήσεις του φαίνονται αρκετά υψηλές για τα σημερινά δεδομένα.

Το κυριότερο ενδιαφέρον ήταν στην συνέντευξη του Hideo Kojima κατά την διάρκεια του Opening Night Show, στο οποίο αποκάλυψε νέες πληροφορίες για το Death Stranding, μέσω ενός νέου gameplay video αλλά και του πρώτου demo που έθεσε διαθέσιμο προς το κοινό της έκθεσης. Εν συνεχεία η Microsoft προχώρησε σε σημαντικές ανακοινώσεις για τα Gears 5, NBA 2K20,το πολυαναμενόμενο Need For Speed με τίτλο Need For Speed Heat, το Minecraft Dungeons, το Blair Witch, όπως επίσης ανακοίνωσε και την cross – platform δυνατότητα που θα υποστηρίζει το PUBG το επόμενο διάστημα. Ας μην ξεχνάμε και τις δυο πολύ σημαντικές συνεντεύξεις που παραχώρησαν στο GameWolrd.gr οι developers του Little Nightmares 2 και ο Brand Manager του eFootball PES 2020, Lennart Bobzien. H κόντρα μεταξύ FIFA 20 και PES 2020 αναμένεται να είναι μεγάλη για την νέα σεζόν, αφού σύμφωνα με όσα έχουμε δει και μας είπε ο Lennart Bobzien, το "Pro" επιστρέφει για τα καλά στο προσκήνιο. Επιπροσθέτως αποκαλύφθηκαν νέα screenshot από το Cyberpunk 2077 που μας ξεναγούν στην πόλη που θα συμβούν όλα.

Παρακολουθήσαμε εντυπωσιακές κόντρες, αεροπλανικά καρφώματα, ντρίπλες και σκληρά φάουλ και ας μην ξεχνάμε τα "μωρά" του Hideo Kojima αλλά και πολλά άλλα στην έκθεση της Κολωνίας. Εσείς ποιο παιχνίδι θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε δικό σας μόλις κυκλοφορήσει από αυτά που ανακοινώθηκαν στην φετινή Gamescom; Πείτε μας την άποψη σας για τις ανακοινώσεις και τα νέα τρέιλερ. Απαντήστε μας εντός του άρθρου.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να είχε η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας
Press Start : Ποια συνέντευξη τύπου της Gamescom σας έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση;

Press Start: Ποια games θα θέλατε να δείτε στην Gamescom 2019;

Καλημέρα  και καλή εβδομάδα σε όλους!

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification