Τηλεοπτική σειρά Dune: The Sisterhood

Hot
Τηλεοπτική σειρά Dune: The Sisterhood

Τηλεοπτική σειρά Dune: The Sisterhood

Σκηνοθέτης και πρωταγωνίστρια εκτός. Παύση γυρισμάτων. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/6/19] Μεγάλη έκπληξη αποτέλεσε η έναρξη ενός reboot του επιτυχημένου sci-fi μυθιστορήματος Dune, το οποιο τελικά θα αποκτήσει και μια spin-off τηλεοπτική σειρά με όνομα, Dune: The Sisterhood.

To Dune είμαι μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες που έρχονται μέσα στο 2020, με σκηνοθεσία του Denis Villenauve, ο οποίος είχε αναλάβει το Blade Runner 2049 στο παρελθόν και θα αναλάβει τουλάχιστον το πρώτο επεισόδιο της σειράς. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η σειρά θα αποτελέσει παραγωγή για την νέα streaming πλατφόρμα της Warner. Η σειρά θα επικεντρωθεί στο Bene Gesserit, μια ομάδα γυναικών με απίστευτες υπερφυσικές δυνάμεις. Πρέπει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ομάδα έχει κάνει εμφανίσεις σε όλα τα βιβλία της σειράς Dune.

Ο σκηνοθέτης που θα βοηθήσει και στην παραγωγή της σειράς έκανε μια επίσημη δήλωση λέγοντας: " H Bene Gesserit ήταν πάντα κάτι ενδιαφέρον και συναρπαστικό για εμένα. Μια σειρά βασισμένη σε μια ισχυρή ομάδα γυναικών, όπου δεν είναι απλά σχετική με την ταινία, αλλά αποτελεί και μια δυναμική ιστορία για τηλεοπτική σειρά."

Η streaming πλατφόρμα της Warner δεν έχει ακόμα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, όμως είναι πιθανό να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019. Σύμφωνα με την Wall Street Journal, η υπηρεσία θα αποτελεί έναν συνδυασμό του HBO, του Cinemax και μιας βιβλιοθήκης από ταινίες της Warner.

[UPDATE: 1/3/23 - Σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής εκτός. Παύση γυρισμάτων] Η τηλεοπτική σειρά Dune: The Sisterhood, που αποτελεί prequel, "παγώνει προσωρινά καθώς ο σκηνοθέτης και πρωταγωνίστρια βγαίνουν εκτός. Ο Johan Renck (Chernobyl), ο οποίος θα σκηνοθετούσε τα πρώτα δύο επεισόδια τέθηκε εκτός. To ίδιο και η Shirley Henderson, η οποία θα έπαιζε την Tula Harkonnen. Συνεπώς έχουμε νέο casting και αναμένουμε να δούμε πότε θα συνεχιστούν τα γυρίσματα.

Δείτε το review της ταινίας Dune και συζητήστε για την σειρά Dune: The Sisterhood στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification