H Sony κατοχύρωσε πατέντα για τα loading screens

Hot
H Sony κατοχύρωσε πατέντα για τα loading screens

H Sony κατοχύρωσε πατέντα για τα loading screens

Θα εκμηδενίζονται οι χρόνοι φόρτωσης.

H Sony κατοχύρωσε τεχνολογία, η οποία υπόσχεται ότι μπορεί να εξαφανίσει εντελώς τα loading times.

Έχει τίτλο ''System and method for dynamically loading game software for smooth gameplay'' και με βάση την τοποθεσία σας στο παιχνίδι θα καταλαβαίνει πότε να φορτώσει την επόμενη περιοχή. Όλη αυτή η διαδικασία θα γίνεται στο background, οπότε θεωρητικά τουλάχιστον, δε θα χρειάζεται ποτέ να περιμένετε σε loading screen. Σύμφωνα με την περιγραφή της πατέντας, θα υπάρχουν όρια σε κάθε game environment. Αν ένας παίκτης ετοιμάζεται να μετακινηθεί σε ένα άλλο game environment τότε δίνονται εντολές αυτό να φορτωθεί στη μνήμη και όταν τελικά γίνει η μετάβαση δεν θα υπάρχει χρόνος αναμονής. Πριν από λίγο καιρό η Sony δημοσίευσε ένα demo με το Marvel’s Spiderman στο PS5 να έχει loading screens διάρκειας μικρότερης του ενός δευτερολέπτου κάνοντας τους developers της Microsoft να μιλήσουν και αυτοί για τους μειωμένους χρόνους φόρτωσης που σκοπεύουν να επιτύχουν με το Project Scarlett.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τα PS5 και Project Scarlett. Συζητήστε για τη νέα κονσόλα της Sony και της Microsoft στα αντίστοιχα forum topics.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification