Hades 2 gameplay video

Hades 2 gameplay video

Hades 2 gameplay video

Από livestream της Supergiant Games.

Ενόψει του επερχόμενου technical test, ο creative director της Supergiant Games, Greg Kasavin και Studio Director, Amir Rao, έκαναν ένα livestream δείχνοντας το πρώτο gameplay του Hades 2.

Στο livestream παρουσιάστηκε μόνο η πρώτη περιοχή του Hades 2. Θυμίζουμε ότι πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά θα είναι η Melinoë (Μηλινόη), κόρη του Άδη αδερφή του Zagreus από το πρώτο Hades και σκοπός της είναι να αντιμετωπίσει τις δυνάμεις του Κρόνου, ο οποίος έχει αναστηθεί. Το επερχόμενο technical test στο οποίο θα συμμετέχουν ορισμένα μέσα, καθώς και το εν λόγω livestream διαδραματίζονται στην περιοχή Erebus.

Όπως και στο πρώτο Hades, η πρωταγωνίστρια θα μπορεί να βρίσκει ικανότητες από διάφορους θεούς του Ολύμπου με παράδειγμα τις νέες δυνάμεις του Απόλλωνα. Η Melinoë είναι μάγισσα οπότε θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τις κινήσεις Omega για να κάνει παραπάνω damage, ενώ θα μπορεί να κάνει sprint, κάτι που έλλειπε από το πρώτο Hades.

Το Hades 2 θα κυκλοφορήσει σε early access μέσα στο 2024.

Διαβάστε περισσότερα για το Hades 2 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification