The Witcher 3: Επίσημος mod editor από την CD Projekt Red

The Witcher 3: Επίσημος mod editor από την CD Projekt Red

The Witcher 3: Επίσημος mod editor από την CD Projekt Red

Ονομάζεται The Witcher REDkit και βρίσκεται σε μορφή beta.

Η CD Projekt Red έκανε διαθέσιμο τον επίσημο mod editor του The Witcher 3 για playtesting στο Steam και αναμένεται να κυκλοφορήσει πλήρως μέσα στο 2024.

Σύμφωνα με την Πολωνική εταιρία, ο editor, ο οποίος ονομάζεται The Witcher REDkit, είναι βασισμένος στα ίδια tools που χρησιμοποίησε στην ανάπτυξη του The Witcher 3 και "θα επιτρέψει για απεριόριστη ελευθερία στα mods. Από την δημιουργία νέων quests, items, όπλων και χαρακτήρων, μέχρι animations, storylines, νέα minigames, όπως https://onlinecasinosgr.com/online-baccarat/ και νέες περιοχές. Αυτό το tool θα σας δίνει την δυνατότητα να φέρετε την περιπέτειά σας ακριβώς στην μορφή που έχετε φανταστεί".

Εφόσον αυτή τη στιγμή το REDkit βρίσκεται σε beta, η CD Projekt Red προειδοποιεί ότι ίσως υπάρξουν κάποια τεχνικά θέματα. Όσοι θέλουν αν το δοκιμάσουν θα πρέπει να πατήσουν το κουμπί Request Access και θα αποκτούν πρόσβαση σταδιακά. Βασική προϋπόθεση για να δουλέψει το REDkit σωστά είναι να έχετε εγκατεστημένο το The Witcher 3.

Δείτε τις συνολικές πωλήσεις του The Witcher 3 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification