Skyrim Mod βγάζει 33.000 δολάρια τον μήνα

Hot
Skyrim Mod βγάζει 33.000 δολάρια τον μήνα

Skyrim Mod βγάζει 33.000 δολάρια τον μήνα

Η εταιρεία ανάπτυξης κατηγορείται ότι έκλεψε κομμάτια κώδικα.

 

Μία νέα game development ομάδα πρόσφατα είπε ότι θα κυκλοφορήσει ένα mod ονόματι Skyrim Together, το οποίο θα επιτρέπει στους παίκτες να παίζουν online co-op. 

Η συγκεκριμένη ομάδα κατηγορείται ότι έκλεψε κώδικα από άλλη ομάδα που αναπτύσσει  games. Οι άνθρωποι πίσω από την SKSE ( Skyrim Script Extender) έχουν διαφωνίες εδώ και χρόνια με την ομάδα του Skyrim Together, σε σημέιο που δημιούργησαν μία άδεια για τον κώδικα τους. Μάλιστα στην άδεια τους αναφέρεται ότι η ομάδα Skyrim Online δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί κομμάτια του κώδικα τους. Αυτό όμως δεν σταμάτησε την Skyrim Online από το να συνεχίσει το project της το οποίο της επιφέρει 33.000 δολάρια μηνιαίος μέσω Patreon.

Σε σχετική δήλωση επί του θέματος η ομάδα Skyrim Together είπε ότι ίσως να υπάρχουν κομμάτια του κώδικα που έχουν μείνει από παλιά και τα οποία θα διαγραφούν στο μέλλον, αν και αυτή η διαδικασία δεν είναι καθόλου εύκολη. Όπως και να έχει η ομάδα Skyrim Together αναφέρει στο Patreon ότι η πρώτη έκδοση του mod θα είναι διαθέσιμη το 2019.

Διαβάστε το review του The Elder Scrolls V: Skyrim και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification