To Complex Control mod κάνει το GTA 5 Battle Royale game

To Complex Control mod κάνει το GTA 5 Battle Royale game

To Complex Control mod κάνει το GTA 5 Battle Royale game

55 διαφορετικά abilities, 100 χαρακτήρες, γρήγορες αναμετρήσεις και χάσκι.

Τι θα γινόταν αν το Grand Theft Auto 5 είχε στοιχεία από Battle Royale και roguelite παιχνίδια, ενώ παράλληλα μπορούσες να αποκτήσεις υπερδυνάμεις, να δεις τα στατιστικά σου και να κάνεις level up ασταμάτητα; Αυτό είναι το Complex Control.

To Complex Control  είναι το αποτέλεσμα 1500 ατομικών ωρών δουλειάς και μεταμορφώνει την single-player εμπειρία του GTA 5 σε κάτι μοναδικό. Ο δημιουργός του, Theaetik, αναφέρει ότι ξεκίνησαν να το δημιουργούν το 2016, με σκοπό να μάθουν την γλώσσα προγραμματισμού C#. Ο ίδιος επισημαίνει ότι αρχικά προοριζόταν για ένα bomb defusal και hostage rescue mode, αλλά πήρε άλλες διαστάσεις κατά την ανάπτυξη του.

Συγκεκριμένα : "Στο mode vanilla, η κινητικότητα του παίκτη περιορίζεται πάντοτε σε ρεαλιστικά πλαίσια", εξηγεί ο Theaetik. "Θα πρέπει να σκαρφαλώσετε σκάλες για να φτάσετε στις στέγες, αν είστε τυχεροί να διαθέτετε μία. Η υιοθέτηση αλλαγών όπως η τηλεμεταφορά και τα οχήματα άμεσης εισόδου/εξόδου επιτρέπουν στον παίκτη να πηγαίνει σε κάθε σημείο χωρίς να τον νοιάζει που προσγειώθηκε ο εχθρός ''.

Επίσης προσθέτει: "Παρέχει επίσης ενδιαφέρουσες στιγμές, όπως το teleport για να αποφύγεις πυρά ή απλά για να κυνηγήσετε εχθρούς. Ή ίσως να βγείτε αμέσως από το όχημά σας προτού να εκραγεί από ένα RPG. Όλοι αυτοί οι παράγοντες με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι ήταν η καλύτερη προσέγγιση για αυτό που ήθελα να επιτύχω''. Όσο για τον φημισμένο κύκλο στα battle royale  συμπληρώνει: "Πάντα πίστευα ότι η πτυχή του συρρικνούμενου κύκλου ήταν ενδιαφέρουσα" λέει ο Theaetik, "αλλά ποτέ δεν ήμουν μεγάλος υποστηρικτής του vanilla Battle Royale για λόγους tempo. Αφού έιδα το πρωτότυπο υβρίδιο Survival/Battle Royale, κατάλαβα ότι ήταν πιο διασκεδαστικό να παίξει κανείς χωρίς κύκλο, το τελικό αποτέλεσμα ήταν πιο πειστικό ".

Σίγουρα θα θέλαμε να δούμε αυτό το mod για PC και στις υπόλοιπες πλατφόρμες ενώ το multiplayer θα φάνταζε εξωπραγματικό. Ο ίδιος δεν έδειξε να θέλει να το κάνει μια co-op ή battle royale εμπειρία καθώς δεν έχει χρονό και ήδη δουλέυει σε άλλο project.

Διαβάστε για τα σχετικά PC mods και συζητήστε για αυτό σε αυτό το forum topic. Ελάτε να παίξουμε Grand Theft Auto Online κάνοντας κλικ εδώ

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification