Streamer πέθανε κατά την διάρκεια 24ωρου Twitch stream

Hot
Μάνος Μαρίνος
Μάνος Μαρίνος

Μάνος Μαρίνος  

Νow playing: Super Mario Odyssey (Switch), Assassin's Creed Unity (PS4)
 
0.0 ()
1
Streamer πέθανε κατά την διάρκεια 24ωρου Twitch stream

Streamer πέθανε κατά την διάρκεια 24ωρου Twitch stream

Το streaming αφορούσε το World of Tanks.

Ένας streamer άφησε την τελευταία του πνοή κατά την διάρκεια ενός φιλανθρωπικού μαραθώνιου streaming.

Ο Brian "Poshybrid" Vigneault ξεκίνησε ένα 24ωρο μαραθώνιο streaming με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για τον φιλανθρωπικό οργανισμό Make-A-Wish. Ο 35χρονος, πατέρας τριών παιδιών άφησε την τελευταία του πνοή στις 19 Φεβρουαρίου και μετά από περίπου 22 ώρες παιχνιδιού στην Virginia των ΗΠΑ. Ο Vigneault σηκώθηκε για να κάνει ένα τσιγάρο στις 03:30 τα ξημερώματα και δεν επέστρεψε ποτέ. Οι viewers υπέθεσαν ότι ο Vigneault πιθανότητα αποκοιμήθηκε. Την επόμενη μέρα, ένας φίλος του Vigneault του έστειλε μήνυμα στην εφαρμογή chatting Discord, μόνο για να λάβει απάντηση από ερευνητή του αστυνομικού τμήματος της Virginia Beach λέγοντας του ότι διερευνάται ο θάνατος του φίλου του.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι διερευνά τα αίτια θανάτου του streamer, τα οποία παραμένουν άγνωστα. Ο Vigneault είχε μεγάλο κοινό στον κόσμο του World of Tanks κι έκανε συχνά streaming μεγάλης διάρκειας. Το κανάλι του Poshybrid πλέον συγκεντρώνει ευχές από τους fans του προς την οικογένεια του αποθανόντα. Ας ελπίσουμε το παραπάνω να είναι το τελευταίο πλήγμα που προκαλείται λόγω της μαραθώνιας ακινησίας από τέτοιου είδους απόπειρες.

Διαβάστε για τις απαγορεύσεις του Twitch και συζητήστε για τα streaming σε αυτό το subforum.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 23/02/2017 08:49
Πολύ μεγάλο κρίμα και ήταν μόνο 35 ετών.Αφήνει πίσω του μια οικογένεια με 3 παιδιά και ένα πολύ μεγάλο κοινό.
Notification