6χρονος ξόδεψε 16.000 δολάρια στο Sonic Forces

Hot
Ερμής Δερβίσης
6χρονος ξόδεψε 16.000 δολάρια στο Sonic Forces

6χρονος ξόδεψε 16.000 δολάρια στο Sonic Forces

Χωρίς να γνωρίζει ότι είναι πραγματικά λεφτά.

Ο εξάχρονος George Johnson πρόσφατα ξόδεψε περισσότερα από 16.000 δολάρια στο App Store για το αγαπημένο του game, Sonic Forces, αφήνοντας την μητέρα του σε κατάσταση σοκ.
 
Η μεσίτρια Jessica Johnson δούλευε από το σπίτι λόγω της πανδημίας και δεν είχε καταλάβει ότι ο μικρότερος από τους δύο γιους της είχε κάνει τόσες πολλές αγορές από το iPad της. Στην διάρκεια του περασμένου Ιουλίου, ο George αγόραζε boosters ξεκινώντας με red rings αξίας 1.99 δολαρίων, ενώ έφτασε και στα gold rings που κοστίζουν 99.99 και έτσι ξεκλείδωνε νέους χαρακτήρες γρηγορότερα, ξοδεύοντας εκατοντάδες δολάρια κάθε φορά.
 
Στις 9 Ιουλίου ενώ δούλευε στο διπλανό δωμάτιο, είδε 25 χρεώσεις που έφταναν συνολικά τα 2.500 δολάρια:" Ήταν λες και ο εξάχρονος γιος μου έκανε ναρκωτικά, όλο και περισσότερο κάθε φορά".
 
Όταν η Jessica ανακάλυψε ότι η Apple και η Paypal έπαιρναν μεγάλα ποσά από τον Chase λογαριασμό της, όπως 562 δολάρια την μία φορά ή 601 την άλλη, υπέθεσε ότι είχε γίνει κάποιο λάθος ή κάποιος την έκλεβε και κάλεσε την τράπεζα μπερδεμένη. Όταν τον Οκτώβριο το συνολικό ποσό έφτασε τα 16.293,10 δολάρια, έκανε μήνυση για απάτη, χωρίς να γνωρίζει ότι έφταιγε ο George. 

 
Η Jessica κατάλαβε ότι τα είχε κάνει όλα ο George, όταν μίλησε με την Apple και απέκτησε πρόσβαση σε κρυμμένη λίστα με όλες τις αγορές της και όταν είδε το εικονίδιο του Sonic κατάλαβε ότι ήταν ο γιος της. Η ίδια δήλωσε ότι "από την Apple μου είπαν ότι δεν τους κάλεσα μέσα στις πρώτες 60 μέρες μετά τις αγορές, οπότε δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Ο μόνος λόγος που δεν τους κάλεσα ήταν γιατί από την Chase μου είπαν ότι πρόκειται για απάτη." Η Jessica δεν έλαβε καμία βοήθεια από την εξυπηρέτηση πελατών, παρόλο που τους εξομολογήθηκε ότι δεν θα μπορέσει να ξεπληρώσει το δάνειό της λέγοντάς της ότι υπάρχει η σχετική ρύθμιση και ότι έπρεπε να το ξέρει.
 
Η ίδια παραδέχτηκε ότι δεν είχε βάλει κάποιο όριο στο λογαριασμό της καθώς δεν γνώριζε για αυτά: Προφανώς, αν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο όριο δεν θα άφηνα ένα εξάχρονο να αγοράσει ψηφιακά δακτυλίδια αξίας σχεδόν 20.000 δολαρίων. Αυτά τα παιχνίδια είναι σχεδιασμένα στο να κάνουν τα παιδιά να αγοράζουν πράγματα. Ποιος ενήλικας θα πλήρωνε 100 δολάρια για ψηφιακά δακτυλίδια; Όταν είπα στον George τι έκανε είπε ότι θα με ξεπληρώσει. Αλλά πως; Εδώ του δίνω 4 δολάρια για να καθαρίσει το δωμάτιό του.
 
Η Jessica θεωρεί ότι ο κύριος υπεύθυνος είναι η Apple: "Ο γιος μου δεν ήξερε ότι τα λεφτά ήταν αληθινά. Έπαιζε ένα παιχνίδι με cartoons σε έναν κόσμο που ξέρει ότι δεν είναι αληθινός οπότε γιατί να πιστέψει ότι τα λεφτά ήταν πραγματικά"; Τώρα η μητέρα δυσκολεύεται να πληρώσει αυτό το χρέος λέγοντας ότι το συνολικό εισόδημά της έπεσε κατά 80% φέτος.
 

Διαβάστε επίσης για τον παίκτη που ξόδεψε 56.000 δολάρια στο Runescape.

Διαβάστε επίσης για την σειρά Sonic the Hedgehog και συζητηστε για το Sonic Forces στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Nemesis11 (Level 9) 14/12/2020 19:46
Ναι γιατί τώρα που ο μπόμπιρας ας πούμε έμαθε το ποσό (16.000 δολάρια) κατάλαβε 100% τη σημασία τους ε?? :-*
Ότι να ναι έτσι........... ............... ..........η αδιάφορη μάνα φταίει 100%, όχι το νιάνιαρο!!
#2 +1 ashbringer (Level 25) 15/12/2020 16:37
Συμφωνώ απόλυτα με Nemesis .Η μητέρα του τι έκανε τόσο καιρό;
#3 +1 ashbringer (Level 25) 15/12/2020 16:37
Συμφωνώ απόλυτα με Nemesis .Η μητέρα του τι έκανε τόσο καιρό;
Notification