Phil Spencer: "Θα ήθελα να δω περισσότερα single-player games από τις εταιρείες ανάπτυξής μας

Hot
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
 
0.0 ()
1
Phil Spencer: "Θα ήθελα να δω περισσότερα single-player games από τις εταιρείες ανάπτυξής μας

Phil Spencer: "Θα ήθελα να δω περισσότερα single-player games από τις εταιρείες ανάπτυξής μας

Έως τώρα η Microsoft ασχολούνταν περισσότερο με multiplayer games.

Ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, ανέφερε ότι οι first-party εταιρείες ανάπτυξης της Microsoft έχουν επικεντρωθεί κυρίως στην ανάπτυξη multiplayer games τα τελευταία χρόνια.

Ο Phil Spencer, επικεφαλής του Xbox, έχει μια πολύ λογική προσέγγιση για την υπηρεσία Xbox Game Pass. Δεν είναι μυστικό ότι τα παιχνίδια που έχουν αναπτυχθεί από τις εταιρείες ανάπτυξης της Microsoft είτε ήταν εντελώς multiplayer είτε είχαν αρκετά στοιχεία από multiplayer games.

Ορισμένοι βλέπουν το Xbox Game Pass ως μια τέτοια υπηρεσία, ουσιαστικά δηλαδή μια συνδρομή για μια σειρά παιχνιδιών ζωντανής υπηρεσίας και multiplayer. Ο Phil Spencer ανέφερε όμως ότι αυτό δεν είναι το σχέδιο της Microsoft για την υπηρεσία ή τα δικά της franchise.

O Phil Spencer σε μια συνέντευξη του στο Game Reactor ανέφερε: "Η Microsoft δεν υπαγορεύει το επιχειρηματικό μοντέλο ή τη στρατηγική δημιουργίας εσόδων για τις ομάδες της. Εξαρτάται απόλυτα στο κάθε στούντιο ξεχωριστά και γνωρίζω μερικούς ανθρώπους που θεωρούν ότι το Xbox Game Pass είναι στην πραγματικότητα ένα καλύτερο μοντέλο, ώστε να υπάρχουν περισσότερα games στην συνδρομητική υπηρεσία. Το τελευταίο πράγμα που θέλω να δω στο Xbox Game Pass είναι να υπάρχει μια συνδρομή για ένα game που το παίζουν όλοι. Θέλω η υπηρεσία Xbox Game Pass να προσφέρει gaming περιεχόμενο και όχι συνδρομητική υπηρεσία για το παίξιμο ενός μόνου παιχνιδιού που θα είναι multiplayer. Για αυτό το λόγο εμείς θέλουμε να έχουμε στην συνδρομητική μας υπηρεσία games που έχουν αρχή, μέση και τέλος όπως είναι τα αφηγηματικά singe-player. Μόλις τερμάτισα το Tell Me Why το οποίο είναι ένα καταπληκτικό game από την DontNod. Αυτά τα games είναι πραγματικά ισχυρά για εμάς στην υπηρεσία και θα ήθελα να δω περισσότερα τέτοια single-player games από τις first-party εταιρείες μας".

Δείτε τα games του Xbox Game Pass για τον Νοέμβριο του 2020 συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 28/10/2020 09:15
Το single player ποτέ δεν πεθαίνει και υπάρχουν ένα σωρό τίτλοι στην αγορά που το αποδεικνύουν. Το Cyberpunk θα κάνει τη διαφορά .
Notification