Gaming καρέκλες Fallout και DOOM αναμένεται να κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι

Hot
Βάσια Κούκια
Gaming καρέκλες Fallout και DOOM αναμένεται να κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι

Gaming καρέκλες Fallout και DOOM αναμένεται να κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι

Η Bethesda συνεργάζεται με την Noblechairs για να μεταφέρει τα games της σε 1337 έπιπλα.

Η Noblechairs που κατασκευάζει μία από τις καλύτερες καρέκλες gaming, συνεργάζεται με την Bethesda για να σας παρουσιάσουν την καρέκλα Fallout Vault-Tec, η οποία θα έχει πάνω της τον Vault Boy που θα σας ενθαρρύνει για πάντα με τον σηκωμένο αντίχειρά του.

Πέρα από το συγκεκριμένο έπιπλο, οι Noblechairs και Bethesda θα δημιουργήσουν και άλλες gaming καρέκλες εμπνευσμένες από διάφορα games, οι οποίες όμως θα κυκλοφορήσουν αργότερα. H καρέκλα Fallout θα είναι διαθέσιμη στο κοινό αυτό το καλοκαίρι. Ταυτόχρονα, έχει επιβεβαιωθεί για την ίδια περίοδο και η κυκλοφορία μίας gaming καρέκλας DOOM. H Noblechairs έχει την έγκριση από την Bethesda να κατασκευάσει επίσημα προϊόντα για το The Elder Scrolls, το DOOM, το RAGE και το Wolfenstein.

fallout chair noblechairs

Κανένα από τα σχέδια για τις καρέκλες δεν έχει τελειοποιηθεί μέχρι τώρα, όμως η ιδέα για το σχέδιο Fallout δημοσιεύτηκε πιο νωρίς. Αν και είναι ακόμα υπό επεξεργασία, η καρέκλα θα είναι μπλε και κίτρινη, θα έχει τον Vault Boy στο εσωτερικό της πλάτης με τον κλασικό σηκωμένο αντίχειρα του, ενώ στο πίσω μέρος θα είναι γραμμένη η φράση "προετοιμαστείτε για το μέλλον".

Η Noblechairs έδωσε επίσης και κάποια στοιχεία για την έκδοση που αφορά το DOOM. Η καρέκλα θα έχει για βάση το στρατιωτικό πράσινο χρώμα με το λογότυπο DOOM σε λευκό να βρίσκεται στην κορυφή και το Slayer Glyph σε κόκκινο του αίματος να βρίσκεται στην πλάτη. Υπάρχει επίσης η επιλογή να βάλετε το λογότυπο του DOOM Slayer Club σας στο πίσω μέρος της καρέκλας.

 

 

Ο Business Developer Manager της Noblechairs Steven Levitt δήλωσε: "Η Bethesda είναι μία από της πιο σεβαστές και πετυχημένες εταιρείες ανάπτυξης της βιομηχανίας στον κόσμο. Μία συνεργασία με μία παγκοσμίου φήμης μάρκα για πολυτελείς gaming καρέκλες είναι ένας τέλειος συνδυασμός για αυτούς που θέλουν να παίζουν παιχνίδια με άνεση. Ανυπομονώ να δω τα τελικά σχέδια να παίρνω σάρκα και οστά, να ξηλώνονται και να ξεσκίζονται!"

Τα τελικά σχέδια και οι καρέκλες θα δημοσιευθούν προφανώς στο website της Noblechairs.

Διαβάστε περισσότερα για το Fallout 76 και συζητήστε για τις gaming καρέκλες στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification