Forza Horizon 4

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
2
Forza Horizon 4

Forza Horizon 4

Στη δημοσιότητα το launch trailer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/6/18] Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα το Forza Horizon 4 κατά την διάρκεια της E3 2018.

Το νέο μέρος της σειράς θα έχουμε dynamic seasons, όπου οι εποχές θα αλλάζουν συνεχώς όσο περνάει ο καιρός, επηρεάζοντας το gameplay. Θα περιλαμβάνει πάνω από 450 οχήματα και το gameplay θα λαμβάνει χώρα στην Μεγάλη Βρετανία. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Forza Horizon 4 θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του στην υπηρεσία Xbox Game Pass.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ παρακάτω:

[UPDATE: 12/8/18 - Formula Drift car pack] Δείτε το Formula Drift Car Pack στο νέο βίντεο.

Παρέχεται δωρεάν από την Microsoft αν προπαραγγείλετε το Forza Horizon 4.

[UPDATE 2: 13/8/18 - Gameplay trailer με όλα τα νέα στοιχεία] Το νέο gameplay trailer του Forza Horizon 4 που έχει την μορφή του developer diary παρουσιάζει τα νέα χαρακτηριστικά του.

Σας δείχνει πως ξοδεύετε τους πόντους σας, πως συναντάτε χρήστες, τα challenges, το νέο μενού το οποίο έχει αλλάξει ριζικά και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία. Υπάρχουν επίσης και πολλά modes που έχουν επιστρέψει. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

[UPDATE 3: 26/9/18 - Launch trailer] Η Playground Games έδωσε στη δημοσιότητα το launch trailer του Forza Horizon 4. Θυμίζουμε ότι διατίθεται ήδη το demo του.

Δείτε το παρακάτω:

 

Το Forza Horizon 4 θα κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου για PC και Xbox One.

Δείτε το gameplay video μας από την Gamescom και διαβάστε το preview του Forza Horizon 4. Δείτε επίσης την λίστα με όλα τα αυτοκίνητα και συζητήστε για το νεότερο μέρος της σειράς στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification