The Quiet Man: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hot
The Quiet Man: Ημερομηνία κυκλοφορίας

The Quiet Man: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Έρχεται για να ακουστεί.

Η Square Enix ανακοίνωσε ότι το The Quiet Man θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου και θα συνδυάζει gameplay με cutscenes. Η εταιρεία ανάπτυξης είναι η Human Head Studios, γνωστή για το Prey.

Το The Quiet Man επικεντρώνεται γύρω από την ιστορία του κωφού Dane που τείνει στο να μοιράζει μπουνιές καθώς αναζητά μια απαχθείσα τραγουδίστρια εν oνόματι Lala. Στο τρέιλερ φαίνονται αποσπάσματα από το gameplay αλλά και από τα live-action γυρίσματα. Οι σκηνές δείχνουν να είναι αρκετά καλογυρισμένες αλλά οι εναλλαγές τους σε gameplay είναι δύο κάπως ασύνδετα στοιχεία. Το πώς θα αλληλοεπιδράει ο παίχτης στο παιχνίδι δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα από το τρέιλερ. Υπεύθυνος για τις χωρογραφίες είναι ο Tatsuro Koike ο οποίος είχε σκηνοθετήσει τις μάχες στα games Yakuza.

Η The Square Enix ξεκαθαρίζει πως ο παίχτης θα βρίσκεται σε έναν κόσμο χωρίς ήχους. Όπως αναφέρετε στη σελίδα του game στο Steam, ο παίχτης θα βιώνει πολύ λίγος ήχους και δεν θα υπάρχουν διαθέσιμοι υπότιτλοι για τον χρήστη. Προφανώς τα στοιχειά αυτά θα λείπουν μόνο στο gameplay κομμάτι. Το Quiet Man πηγαίνει αντίθετα στο ρέμα από τις προηγούμενες έκδοσης της Square Enix καθώς θα διαδραματίζεται σε ένα μόνο σκηνικό και όχι στα γεμάτο τέρατα open world games, που μας έχει συνηθίσει η εταιρεία. Αναμένουμε για το πώς θα εξελιχθεί η ιστορία του Dane για την Human Head μετά την απρόσμενη ακύρωση του Prey 2 όπου είχε συζητηθεί έντονα.

Το Quiet Man θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One έναντι 15 ευρώ. Διαβάστε περισσότερα για το The Quite Man, δείτε τα gameplay videos του και συζητήστε για το παιχνίδι στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification