Red Dead Redemption 2: Όπλα και Dead Eye system

Hot
Red Dead Redemption 2: Όπλα και Dead Eye system

Red Dead Redemption 2: Όπλα και Dead Eye system

Aποκαλύφθηκαν 50 όπλα και το νέο Dead Eye system.

Η Rockstar Games σχολιάζει τα νέα όπλα και τις αλλαγές στο Dead Eye.

Θα υπάρχουν πάνω από 50 μοναδικά όπλα διαθέσιμα στους παίκτες για να τα αξιοποιήσουν στον κόσμο τoυ Western, ως Arthur Morgan. Υπάρχουν όπλα για κάθε είδος σκοπευτή, εμβέλειας, σφαιρών, τύπους και βαθμίδες ακρίβειας που μπορείτε να σκεφτείτε. Ακόμη, είναι διαθέσιμες και οι εξατομικευμένες επιλογές. Ας τα δούμε:

  • Το Cattleman Revolver είναι ιδανικό για τον τύπο παίκτη που έχει στρατιωτική τεχνική. Είναι side-arm και οικείο για όσους γνωρίζουν παρόμοια όπλα. Με την μακριά του κάνη και με την ανθεκτική λαβή, δεν μπορείτε να κάνετε λάθη με το Cattleman.
    "Eίναι το εισιτήριο των πλουσίων της Άγριας δύσης", λέει η Rockstar Games. "Είτε είναι cattleman, lawman, trapper ή tailor, δεν υπάρχει καλύτερο revolver, που να έχετε στο πλευρό σας όταν κατευθύνεστε στη Δύση, στη γη του γάλατος και του μελιού». 
  • Με παρατσούκλι «το πιο εκρηκτικό πιστόλι που φτιάχτηκε ποτέ», το Volcanic Pistol έχει σκοπό να βγάλει αληθινό το όνομά του. Εκείνοι που θα το επιλέξουν ως πυροβόλο, να είναι επιφυλακτικοί με τις σφαίρες. Οι σφαίρες του είναι ύπουλες, όπως τις χαρακτιρίζει η Rockstar: "Όλες οι δαιμόνιες και έξυπνες κυβερνήσεις ξεκίνησαν να μηνύουν τις βιομηχανίες που έφτιαχναν σφαίρες με πλήρη μεταλική επικάλυψη στον πόλεμο, το κέρδος ήταν ότι δεν θρυμάτιζαν ή έκοβαν τα κόκκαλα όσων χτύπαγαν". 
  • Το Lancaster Springfield, είναι τέλειο για κυνήγι τόσο ζώων όσο και ανθρώπων. Όπως τονίζει η Rockstar: "Όταν είσαι αντιμέτωπος με έναν ή δύο εχθρόυς, ίσως να θες να χρησιμοποιήσεις το Springfield Rifle που έχει πιο αργή fire rate αλλά προκαλεί μεγαλύτερο damage."
  • Αντίστοιχα, στη σύγκριση του Revolver με το Sawed- Off Shotgun είπε: "Το υψηλό fire rate ενός Double- Action Revolver είναι καλό για να πυροβολείτε εν κινήση από άλογο. Αν κρατάτε κάτι στο ένα χέρι, όπως ένα φανάρι ή ένα μικρό ζώο, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα Sawed- Off Shotgun που έχει αποτελεσματικότερο χτύπημα σε κοντινή ακτίνα από άλλα one-handed όπλα. Εξάλλου είναι το πρώτο όπλο κάθε νεαρού."
  • Ακόμη, το Lichfield Repeater Rifle δεν είναι ποτέ κακή ίδεα: "Είναι τέλειο για κυνήγι μικρών ζώων επειδή θα προκαλέσει μεγαλύτερο damage στην ποιότητα του δέρματος και του κρέατος από ένα πυροβόλο με μεγαλύτερο κάλυκα."

Αναφέρθηκε και στο Dead Eye system: «Το νέο σύστημα του Dead Eye διευρύνθηκε και έγινε πιο εξεζητημένο όσον αφορά τη πορεία του παιχνιδιού, από την αυτόματη επιλογή στόχων για το στόχαστρο σας, σας επιτρέπει να τοποθετήσετε, χειροκίνητα, τα χτυπήματά σας σε πολλαπλούς στόχους. Μπορείτε να πυροβολείτε σε αργή κίνηση και, ουσιαστικά, να βρίσκετε τα αδύνατα σημεία των εχθρών σας με πιο θανατηφορά ακρίβεια. Το σύστημα εξελίσσετε μαζί σας, όσο κερδίζετε εμπειρία και συχνά μπορεί να κάνει την διαφορά σε κριτικές στιγμές ζωής και θανάτου".

Διαβάστε περισσότερα για το Red Dead Redemption 2 και σχολιάστε το στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification