Teenage Mutant Ninja Turtles Splintered Fate

Hot
Κωνσταντίνος Λάζος

Κωνσταντίνος Λάζος  

Now Playing: Real life (First-Pesron Shooter όσο υπάρχουν Τούρκοι και woke, μετά θα γίνει Action-Adventure)
 
0.0 ()
1
Teenage Mutant Ninja Turtles Splintered Fate

Teenage Mutant Ninja Turtles Splintered Fate

Roguelike Multiplayer με abilities...ανά χελώνα.

Το Teenage Mutant Ninja Turtles Splintered Fate είχε κυκλοφορήσει ως exclusive στο Apple Arcade τον Μάιο του 2023. Πρόσφατα στο Nintendo Indie World stream αποκαλύφθηκε ότι το TMNT Splintered Fate θα γίνει και Nintendo Switch exclusive φέτος.

Το TMNT Splintered Fate είναι ένα multiplayer game και το πρώτο βήμα της σειράς στα Roguelike. Οι πρωταγωνιστές (και playable characters) είναι ο Leonardo, o Raphael, o Donatello και o Michaelangelo (σ.σ. οι τέσσερεις γνωστές χελώνες). Η αποστολή σας είναι να σώσετε τον Master Splinter από τον Shredder. Κάθε run θα είναι διαφορετικό και θα πρέπει να αναβαθμίσετε συγκεκριμένα abilities κάθε χελώνας σε κάθε playthrough. Κάθε χελώνα θα έχει διαφορετικές κινήσεις και θα βοηθήσουν στο rift-hopping ταξίδι σας.

Οι δυνάμεις κάθε χελώνας θα επιτρέπουν τις επιλογές στο customization, όπως αυξημένο maximum health όταν επιλέγετε κουτί πίτσας για ένα run. Οι δυνάμεις κάνουν reset αφού τελειώσει το run. Τα artifacts θα σας δώσουν μόνιμα upgrades για πιο δυνατό αποτέλεσμα.

Το Splintered Fate φέρνει multiplayer με έως και τρεις άλλους παίκτες. Το TMNT Splintered Fate θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch αυτόν τον Ιούλιο.

Διαβάστε για το Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed video game και συζητήστε για το νέο επερχόμενο online game στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification