H Epic Games ανακοίνωσε 8 νέα exclusives 5 years ago

Στα πλαίσια της PAX West 2019.

H Epic Games ανακοίνωσε 8 νέα αποκλειστικά παιχνίδια για το Epic Games Store μέσω τρέιλερ για την PAX West 2019.

Την λίστα αποτελούν τα Ooblets, No Straight Roads, Manifold Garden, Superliminal, Wattam, The Alto Collection, Airborne Kingdom και The Eternal Cylinder. Δείτε το τρέιλερ.

http://www.youtube.com/watch?v=PPpAg6IePGU

Η εταιρία ανάπτυξης του Ooblets, Glumberland, είχε ήδη ανακοινώσει την υπογραφή συμφωνίας με την Epic Games για αποκλειστικότητα του παιχνιδιού της στο Epic Games Store. To The Alto Collection θα αποτελούν 2 snowboarding games που κυκλοφορούν για πρώτη φορά στα PC, τα Alto's Adventure και Alto's Odyssey. To Wattam είναι ένα νέο game από τον designer του Katamari Damacy, Keita Takahashi. To No Straight Roads έχει στην θέση του director τον Wan Hazmer o οποίος και ήταν ο lead designer του Final Fantasy 15. To Manifold Garden πρόκειται για first-person puzzle και έχει αναπτυχθεί από τον William Chyr, ο οποίος και σχολίασε την απόφασή του να υπογράψει με την Epic Games μέσω Twitter.


To Superliminal έχει αναπτυχθεί από την Pillow Castle, το Airbone Kingdom πρόκειται για ένα city building Simulation και το Eternal Cylinder πρόκειται για Survival από την εταιρία ανάπτυξης του Zeno Clash, ACE Team. Κάποια από τα παραπάνω 8 games θα κυκλοφορήσουν και για κονσόλες, οπότε οι αποκλειστικότητα τους στο Epic Games Store δεν θα ισχύει για πάντα.

Δείτε επίσης τα δωρεάν παιχνίδια που δίνει το Epic Games Store.

Notification