Get Connected!

Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Assassin's Creed Shadows

assassins-creed-shadows-3-1715799662.jpg


Αφρικανός Σαμουράι και γυναίκα shinobi.

Σήμερα το μεσημέρι το εξώφυλλο για το Assassin's Creed Shadows διέρρευσε και εκεί είδαμε ότι θα έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε δύο ήρωες.

Τελικά η Ubisoft παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ πριν από λίγο. Πρωταγωνιστές θα είναι ένας έγχρωμος σαμουράι, ο Yasuke, αλλά και μία γυναίκα shinobi, η Naoe. Ο Yasuke βρισκόταν σε ένα πλοίο με σκλάβους, όταν δέχθηκε επίθεση και όλοι οι άλλοι που βρίσκονταν σε αυτό σκοτώθηκαν. Ήταν ο μόνος επιζών, που διασώθηκε και μεταφέρθηκε στην Ιαπωνία. Εκεί, άρχισε να μαθαίνει την τέχνη των σαμουράι Nobunga.

www.youtube.com/watch?v=vovkzbtYBC8

Το Shadows θα διαθέτει έναν μεγαλύτερο χάρτη παρόμοιο με το Assassin's Creed Origins και θα ενσωματώνει ένα σύστημα συμμάχων παρόμοιο με το Assassin's Creed III. Ως σαμουράι, ο Yasuke είναι ένας μαχητής που διαπρέπει σε ανοιχτές μάχες, ενώ η Naoe, ως shinobi, είναι οπλισμένη με την χαρακτηριστική hidden blade και λειτουργεί καλύτερα όταν κρύβεται.

Αρχικά το νέο AC είχε την κωδική ονομασία Project Red. Θα διαδραματίζεται στη φεουδαρχική Ιαπωνία. Η Ubisoft Quebec ανέφερε ότι το Shadows θα ενσωματώσει ένα σύστημα στρατολόγησης συμμάχων που θα θυμίζει πώς ο Connor μπορούσε να συναντήσει ανθρώπους και να χτίσει μια ακμάζουσα κατοικία στο Assassin's Creed III. Επίσης, θα έχετε και επιπλέον συμμάχους σε όλο τον κόσμο, ενώ θα χτίζετε και κρησφύγετο.

Το Assassin's Creed Shadows θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S και Mac.

Read More...

Ημερομηνία προβολής

carl-urban-100-1683363951.jpg

Η Warner Bros. ανακοίνωσε ότι η νέα ταινία Mortal Kombat 2 θα προβληθεί στις 24 Οκτωβρίου 2025.

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'Baldur's Gate 3' in the forum. 1 minute ago

YouTuber έφτιαξε χειριστήριο στο σχήμα του Mysterious Artefact από το Baldur’s Gate 3

baldurs-gate-3-controller-mysterious-artefact-80-1715762527.jpg


Χρειάστηκε 5 μήνες για να το ολοκληρώσει.

Ο YouTuber Rudeism έφτιαξε χειριστήριο στο σχήμα του Mysterious Artefact της Shadowheart από το Baldur’s Gate 3.

Αρχικά ο Rudeism σκόπευε να αφιερώσει μία εβδομάδα για να το ολοκληρώσει πριν από τα The Game Awards του 2023, αλλά τελικά χρειάστηκε 5 μήνες για να το σχεδιάσει να υλοποιήσει και να βάψει την συσκευή. Πέρα από 20 κουμπιά, το χειριστήριο έχει και ανιχνευτές κίνησης, με τους οποίους κινείται ο χαρακτήρας.

@rudeism I turned the Baldur's Gate 3 artifact into a controller! #baldursgate3 #controller #twitch #rudeism #gaming ♬ original sound - Rudeism

Ο ίδιος έχει παίξει διάφορα games με αντίστοιχα ανορθόδοξα controllers.

Read More...

zrzutka.pl/profile/buy-xanax-online-get-in-just-fe…

Buy XANAX Online Get in Just Few Clicks - profil użytkownika

Ty też, tak jak Buy XANAX Online Get in Just Few Clicks, możesz zorganizować zrzutkę na dowolny cel! Zobacz profil użytkownika.

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'Return to Monkey Island' in the forum. 1 minute ago

Νέο RPG από τον δημιουργό του Monkey Island

ron-gilbert-new-rpg-88-1715761141.jpg


Ελπίζει να κυκλοφορήσει φέτος ή το 2025.

Ο δημιουργός του Monkey Island, Ron Gilbert ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει νέο RPG, το οποίο θα αποτελεί συνδυασμό των παλιών Zelda, του Diablo και του Thimbleweed Park.

Πρόσφατα ο Gilbert δήλωσε ότι στην ανάπτυξη του εν λόγω project θα συμμετέχει και η Elissa Black, δημιουργός του Objects in Space, ως quest designer. Ο Gilbert δήλωσε ότι η προσθήκη στην ομάδα του αυξάνει κατά 37% την πιθανότητα να ολοκληρώσει το παιχνίδι πριν βαρεθεί ή απογοητευτεί.

Στην ανάρτηση εμφανίζεται και ένα screenshot, όπου παρουσιάζεται και το γνώριμο pixel-art εικαστικό στυλ. Ο Gilbert αφού έφυγε από την LucasArts δούλεψε στην Double Fine για την κυκλοφορία του The Cave το 2010, λίγο καιρό μετά ίδρυσε την Terrible Toybox, όπου κυκλοφόρησε το Thimbleweed Park, το 2017. Το 2022 κυκλοφόρησε το Return to Monkey Island, το αποτέλεσε την επιστροφή του στη σειρά από το 1991.

Το νέο RPG του Gilbert αναμένεται να κυκλοφορήσει, σύμφωνα με τον ίδιο, μέσα στο 2024 ή στο 2025.

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'Helldivers' in the forum. 2 minutes ago

12 εκατομμύρια πωλήσεις

helldivers-2-39-1710768069.jpg

Το Helldivers 2 έφτασε τις 12 εκατομμύρια πωλήσεις, μέσα σε 3 μήνες από την κυκλοφορία του και έγινε το γρηγορότερο σε πωλήσεις video game του PlayStation.
Ο CEO της Arrowhead, Johan Pilestedt δήλωσε: "Όπως ανακοινώθηκε στην συνάντηση της Sony με τους επενδυτές της, έχουμε περισσότερες από 12 εκατομμύρια πωλήσεις. Είναι τρελό το ότι υπάρχουν περισσότεροι Helldivers από Σουηδούς."


As announced in the Sony earnings call, we have sold over 12M units!

It's crazy to think that there are more Helldivers than there are Swedes ?

What a massive achievement from everyone involved in realizing @Helldivers2 . A massive thank you to the community for your support,…

— Pilestedt (@Pilestedt) May 14, 2024

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η Sony σε αναφορά προς τους επενδυτές της, όπου ανακοινώθηκε συγκεκριμένα ότι το συγκεκριμένο ρεκόρ κατείχε ως τώρα το God of War Ragnarök με 11 εκατομμύρια πωλήσεις σε 3 μήνες. Φυσικά το συγκεκριμένο δεν είχε κυκλοφορήσει σε PC και η τιμή του ήταν διπλάσια από του Helldivers 2.

Το Helldivers 2 είναι διαθέσιμο για PC και PS5. 

Read More...

forum.enscape3d.com/index.php

www.alltrails.com/explore/list/treats-anxiety-diso…

Notification