Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Πανιώνιος 2017-2018

28 Jan 2018 20:54 - 28 Jan 2018 20:55 #211906 by Lyricaldemon
Πανιώνιος 0-1 ΠΑΣ Γιάννενα

O Πανιώνιος υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη, σε μία αναμέτρηση που και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Οι "κυανέρυθροι" ήθελαν να παραμείνουν σε τροχιά πεντάδας, ενώ οι Ηπειρώτες να "ξεκολλήσουν" απ' τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.



Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, αλλά βρήκαν απέναντί τους έναν εξαιρετικό Μάρκο Βελλίδη, ο οποίος με σημαντικές επεμβάσεις κράτησε όρθια την ομάδα του, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Θέμης Τζημόπουλος με κεφαλιά νίκησε τον Μάτιτς Κότνικ και χάρισε το "τρίποντο" στον ΠΑΣ που αγνοούσε τη χαρά της νίκης απ' την 9η αγωνιστική.

ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΑΝ
Ο Μιχάλης Γρηγορίου προχώρησε σε δύο αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό, καθώς άφησε στον πάγκο τους Γκιοατά και Σπιριντόνοβιτς, δίνοντας φανέλα βασικού στον νεαρό Δημήτρη Σταυρόπουλο και τον Λάζαρο Λάμπρου.


Απ' την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Πετράκης, επανέφερε κάτω απ' τα γκολπόστ τον Μάρκο Βελλίδη αντί του Μάκη Γιαννίκογλου, ενώ στη μεσαία γραμμή ο Βιντάλ πήρε τη θέση του τραυματία Άντι Λίλα, με τον Μπετρά να αποτελεί τον παρτενέρ του Πέδρο Κόντε στην κορυφή της επίθεσης.


Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και θέλησε να επιβάλλει το ρυθμό του στον αγώνα. Ωστόσο, η πρώτη καλή ευκαιρία προήλθε απ' τα πόδια παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα. Συγκεκριμένα, στο 7ο λεπτό ο Πέδρο Κόντε βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Πανιωνίου, αλλά το σουτ που επιχείρησε απ' το ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής πέρασε πάνω απ' την εστία του Μάτιτς Κότνικ. Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από δυνατές μονομαχίες μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα οι ευκαιρίες να έρχονται με το... σταγονόμετρο και κυρίως μέσω ατομικών ενεργειών.

Όπως, για παράδειγμα, αυτή του 34ου λεπτού, όταν ο Λάζαρος Λάμπρου απέφυγε όμορφα τους αντιπάλους του, έκανε τη σέντρα-σουτ από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του -ανήμπορου να αντιδράσει- Μάρκου Βελλίδη. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στις ευκαιρίες στο 43', όταν ύστερα από υπέροχη συνεργασία των Κόντε-Μπετρά, η μπάλα έφτασε στον Ευρυπίδη Γιάκου, αλλά το συρτό σουτ του Έλληνα μεσοεπιθετικού κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Κότνικ.


Όπως και στο πρώτο μέρος, έτσι και στο δεύτερο, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, ο Μιχάλης Γρηγορίου, προκειμένου να δώσει επιθετική ώθηση στην ομάδα του, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Μεργκίμ Μπραχίμι αντί του Κυριάκου Σαββίδη. Οι "κυανέρυθροι" πίεσαν για ένα γρήγορο γκολ, αλλά πέρα από δύο σουτ του Λάμπρου σε διάστημα ενός λεπτού (56', 57'), δεν φάνηκαν απειλητικοί μπροστά απ' τα καρέ του Βελλίδη.

Όσο περνούσε η ώρα, οι παίκτες του Πανιωνίου ανέβαζαν την απόδοσή τους και έψαχναν το πολυπόθητο γκολ, αλλά σε τρεις περιπτώσεις ο Βελλίδης αρνήθηκε την παραβίαση της εστίας του με εξαιρετικές επεμβάσεις σε σουτ των Λάμπρου (70') και Γεσίλ (74'). Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να φέρει στα μέτρα του το παιχνίδι μετά το 75ο λεπτό, με αποτέλεσμα ο Πανιώνιος να δυσκολεύεται να βρει χώρους προς την αντίπαλη περιοχή. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Θέμης Τζημόπουλος με όμορφη κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μανθάτη, νίκησε τον Κότνικ και χάρισε μία σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Feb 2018 17:53 #212155 by Lyricaldemon
Η εντεκάδα του Πανιωνίου ενάντια στην ΑΕΛ για την 20η αγωνιστική της Superleague!

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Γκιοτά, Μπανανά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σαββίδης, Λάμπρου, Μπραχίμι, Μασούρας, Γεσίλ

Στον πάγκο για τον Πανιώνιο βρίσκονται οι Μπαντής, Σταυρόπουλος, Σπιριντόνοβιτς, Ουάσινγκτον, Νίλσεν, Μακρύλλος, Βλάχος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Feb 2018 22:16 #212157 by Lyricaldemon
ΑΕΛ - Πανιώνιος 0-0
ΑΕΛ και Πανιώνιος έμειναν στο 0-0 στη Λάρισα, με τους γηπεδούχους να μένουν για πέμπτο σερί ματς χωρίς «τρίποντο» και τους φιλοξενούμενους για τέταρτο. Καλύτεροι οι «βυσσινί» στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.



Στα παιχνίδια του πρώτου γύρου η ΑΕΛ δεν έπαιζε στο μεγαλύτερο μέρος των αγώνων καλό ποδόσφαιρο, αλλά στο τέλος κατάφερνε και έπαιρνε τις νίκες. Σήμερα κόντρα στον κακό Πανιώνιο οι... βυσσινί από το πρώτο λεπτό πίεζαν τους αντιπάλους τους., στο δεύτερο ημίχρονο ήταν συνεχώς μπροστά, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν μένοντας στο μηδέν. Ένα 0-0 που έφερε την ΑΕΛ στους 22 βαθμούς και τον Πανιώνιο στους 28 και πάλι μαζί με τους Αστέρα και Ξάνθη στην 5η θέση.

Όπως αναφέραμε και στο ξεκίνημα οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, με τους φιλοξενούμενους που παρότι έκαναν μια από τις χειρότερες φετινές τους εμφανίσεις να χάνουν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Η ΑΕΛ την κατοχή, ο Πανιώνιος τις φάσεις

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα πρώτο ημίχρονο που ανήκε στους... βυσσινί, με τους «κυανέρυθρους» όμως να χάνουν τις ευκαιρίες. Οι παπίκτες του Ηλία Φυντάνη είχαν την κατοχή της μπάλας, όμως είχαν πρόβλημα όχι στην τελική προσπάθεια, αλλά στην τελική πάσα, με συνέπεια να μην μπορούν να απειλήσουν την εστία του Κότνικ. Από την άλλη οπι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Γρηγορίου έχασαν με τον Μπανανά δύο σημαντικές ευκαιρίες για το 0-1 με τις ισάριθμες κεφαλιές του κεντρικού αμυντιού να βγαίνουν για λίγο άουτ.

Την έκρυβαν την μπάλα, αλλά δεν την έβαζαν στα δίχτυα

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ ανέβασε την απόδοσή της και παρά τον τραγικό αγωνιστικό χώρο, προσπάθησε να ανοίξει το σκορ. Υπήρξαν στιγμές που οι «βυσσινί» έκρυβαν την μπάλα, αλλά οι τελικές επιλογές ήταν κακές, όπως αυτή του Κριζμάν στο 53' που αστόχησε ανενόχλητος από το ύψος του πέναλτι.

Όσο περνούσαν τα λεπτά ο Πανιώνιος ανέβαζε την απόδοσή του, βλέποντας πως οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν και στο 82' έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Λάμπρου να κάνει το σουτ στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ, ενώ ο Νίλσεν δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή προ κενής εστίας.

Το τέλος βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με την ΑΕΛ να είναι καλύτερη αλλά να μην μπορεί να απειλήσει και τον Πανιώνιο σε μια από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις να παίρνει με άνεση τον βαθμό της ισοπαλίας, χάνοντας και ευκαιρίες για τη νίκη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Feb 2018 21:49 #212293 by Lyricaldemon
Η εντεκάδα του Πανιωνίου ενάντια στην Λαμια για την ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος!

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Σαντάνα, Σταυρόπουλος, Βλάχος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σαββίδης, Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι.

Στον πάγκο του Πανιώνιου: Μπαντής, Παπαγεωργίου, Γκιοατά, Νίλσεν, Λάμπρου, Βουκελάτος, Οικονομίδης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Feb 2018 00:36 - 08 Feb 2018 13:44 #212300 by Lyricaldemon
Λαμία - Πανιώνιος 1-4
Με 2 γκολ του Ντουρμισάι κι από ένα των Μασούρα και Λάμπρου, ο Πανιώνιος έκανε υγιεινό περίπατο στη ρεβάνς της Λαμίας (1-4) και περιμένει την κλήρωση της Δευτέρας για να μάθει τον αντίπαλό του στα ημιτελικά του Κυπέλλου!



ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΑΝ

Οι γηπεδούχοι παρέταξαν όλα τα διαθέσιμα επιθετικά «όπλα» για την ανατροπή. Σε σχηματισμό 4-2-3-1, ο Μελίσσας υπερασπίστηκε την εστία, ο Ασίγκμπα και ο Παντελιάδης βρέθηκαν στα άκρα της άμυνας και ο Πριντέτα με τον Αναστασιάδη στο κέντρο της. Ομο και Μπλάζιτς αποτέλεσαν για άλλη μια φορά το δίδυμο στα χαφ, με τον Βάντερσον αριστερά, τον Βασιλαντωνόπουλο δεξιά και τον Πίτι πίσω από τον προωθημένο Τσούκαλο.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με 4-5-1. Ο Κότνικ κάτω από τα δοκάρια, ο Βλάχος στα δεξιά της άμυνας, ο Σαραμαντάς αριστερά και ο Μπανανά με τον Σταυρόπουλο στα στόπερ. Ο Ουάσιγκτον έπαιξε λίγο πιο μπροστά από τον Κόρμπο, ο Σαββίδης μπροστά τους και ο Μασούρας (δεξιά) και ο Σπιριντόνοβιτς (αριστερά) στήριζαν τον Ντουρμισάι.

«ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Αφού η Λαμία μπήκε δυνατά και διεκδίκησε τις πιθανότητές της, πιέζοντας για κάποιο γρήγορο γκολ, ο Πανιώνιος βγήκε μπροστά μετά το πρώτο δεκάλεπτο δίχως να κινδυνεύσει. Στην πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή του αγώνα μάλιστα (17’), είχε την τύχη να βρει και δίχτυα για το 0-1! Ο Βλάχος γύρισε στην περιοχή από δεξιά, ο Ντουρμισάι κοντρόλαρε μεταξύ Αναστασιάδη και Όμο, γύρισε και «εκτέλεσε» τον Μελίσσα στη γωνία του! Έκτοτε απέκτησε «αέρα» στο παιχνίδι του, ενώ η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δίχως ουσία.

Φυσική εξέλιξη της ψυχολογικής κατάστασης των δυο ομάδων ήταν και το επόμενο σημείο-ορόσημο στο παιχνίδι, όταν ο Ιστορικός σκόραρε ξανά και ουσιαστικά… σχόλασε τον γάμο! Ο Ουάσιγκτον έβγαλε τον Σπιριντόνοβιτς στην περιοχή, ο Μελίσσας βγήκε με τα χέρια, αλλά τελείως αναποτελεσματικά, «στρώνοντας» στον Μασούρα που πλάσαρε σε κενή εστία για προβάδισμα πρόκρισης για τους «κυανέρυθρους!

ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Η ΛΑΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ

Οι Φθιωτοί έπρεπε πλέον να ανέβουν «Γολγοθά», αλλά τουλάχιστον προσπάθησαν. Ο θετικός Βάντερσον «ζωντάνεψε» το παιχνίδι της ομάδας του Τεννέ, σκοράροντας ένα υπέροχο γκολ στο 40’, γυρίζοντας το σώμα του από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, σουτάροντας στη δεξιά γωνία του Κότνικ και στέλνοντας την στο δοκάρι και στα δίχτυα.

Από μόνο του το γκολ ήταν το λεγόμενο… της παρηγοριάς, αλλά αν ευστοχούσε ο Αναστασιάδης στο 44’, ίσως τα δεδομένα να ήταν διαφορετικά! Στο φάουλ του Πίτι, ο αμυντικός των γηπεδούχων βρέθηκε αμαρκάριστος και σε εξαιρετικό σημείο στη μεγάλη περιοχή, αλλά η κεφαλιά του έφυγε άουτ, σε μια από τις πιο καθοριστικές στιγμές του αγώνα, αφού αν ισοφάριζε η Λαμία, θα μπορούσε να πιστέψει στο «θαύμα» με περισσότερες ελπίδες.

«ΝΤΟΥΡΜΙΓΚΟΛ» ΚΑΙ… ΤΕΛΟΣ

Το β’ μέρος ξεκίνησε με αλλαγή από πλευράς Τεννέ, που έβαλε στο παιχνίδι τον Καραγιάννη αντί του κακού Τσούκαλου, όμως η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Ο Πανιώνιος έχασε μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 49’ με τον Ντουρμισάι να κλέβει τη μπάλα μετά την κάκιστη πάσα του Πριντέτα στον Αναστασιάδη και βρέθηκε απέναντι στον Μελίσσα, όμως ο Ουκρανός τον έκοψε με καθαρό τάκλιν από πίσω.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Σπιριντόνοβιτς ανάγκασε τον Ελληνα κίπερ της Λαμίας να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση σε κόρνερ, όταν σούταρε από πλάγια αριστερά χαμηλά στη γωνία του. Τότε όμως είχε έρθει το «πλήρωμα» για το τρίτο γκολ των «κυανέρυθρων» και δεύτερο προσωπικό του Ντουρμισάι, που σκόραρε μετά το κόρνερ, πηδώντας ψηλά και νικώντας με δυνατή κεφαλιά τον Μελίσσα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 21χρονος φορ δεν πανηγύρισε κανένα από τα δυο γκολ, σεβόμενος την πρώην του ομάδα, με την οποία πανηγύρισε και την άνοδο στη Superleague την περσινή χρονιά και χειροκροτήθηκε από το κοινό της στο 65’, όταν έδωσε τη θέση του στον αγώνα στον Νίλσεν.

Έκτοτε, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε τελείως, με τους Λαμιώτες να… αποδέχονται τη μοίρα τους και τους φιλοξενούμενους να έχουν εδραιώσει την κυριαρχία τους στο γήπεδο. Κάπως έτσι ήρθε στο 92’ ο Λάμπρου να πλασάρει υποδειγματικά τον Μελίσσα, ολοκληρώνοντας μια πολύ όμορφη προσπάθεια κι δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ιστορικού!

Το τελευταίο σφύριγμα του Σιδηρόπουλου βρήκε την ομάδα του Τεννέ να χειροκροτείται για την υπέρβασή της να φτάσει ως τα προημιτελικά, έχοντας μάλιστα αποκλείσει και τον Παναθηναϊκό, αλλά τον Ιστορικό να πανηγυρίζει μια… ιστορική πρόκριση και να περιμένει με αγωνία την κλήρωση της Δευτέρας (12/2)!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Feb 2018 17:10 - 10 Feb 2018 19:45 #212407 by Lyricaldemon
Η εντεκάδα του Πανιωνίου απέναντι στην Λαμία για την 21η αγωνιστική της Superleague!

Η ενδεκάδα του Πανιωνίου:
Κότνικ, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ουάσινγκτον, Μασούρας, Λάμπρου, Μπραχίμι, Γεσίλ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Feb 2018 19:45 - 10 Feb 2018 21:28 #212409 by Lyricaldemon
Λαμία 0-1 Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος επέμεινε, ο Γρηγορίου το πάλεψε πολύ από τον πάγκο και εν τέλει ο Ιστορικός δικαιώθηκε με το γκολ-πέναλτι στο 80' από τον Λάζαρο Λάμπρου. Κινδυνεύει πλέον η Λαμία.



Mεγάλη ομάδα δεν είσαι όταν παίζεις συνέχεια καλά και "γεμίζεις" τον κόσμο σου. Αλλωστε κανένα σύνολο στον κόσμο δεν μπορεί να έχει συνέχεια τον ίδιο ρυθμό. Μεγάλη ομάδα είσαι όταν νικάς ακόμα και στη μέτρια ημέρα σου.

Ως προς αυτό, ο Πανιώνιος έχει "μεγαλώσει" πολύ τελευταία. Γι' αυτό και η νίκη του κόντρα στη Λαμία (διόλου εύκολη όπως άλλωστε φανερώνει και το 1-0) είναι παράσημο και γαλόνι στις στολές των παικτών και του προπονητή.

Κόντρα στην πιο αμυντικογενή ομάδα του πρωταθλήματος με το γήπεδο βαρύ λόγω της βροχής και παρά τα προβλήματα (έξω Βλάχος, Σιώπης, Ντουρμισάι, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του ματς ο Γεσίλ) ο Ιστορικός έδειξε ότι θέλει τη νίκη, κόπιασε να την κατακτήσει και στο τέλος τα κατάφερε.

Χρειάστηκε βέβαια η αγωνία να φτάσει στο κατακόρυφο καθώς μέχρι το 80' οι γηπεδούχοι δεν είχαν ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα ενώ είχαν κινδυνεύσει σοβαρά δύο φορές στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Ομως η επιμονή τους τους αντάμειψε. Ο Γρηγορίου ρίσκαρε και άλλαξε σχήματα, η ομάδα του πίεσε και το πέναλτι-γκολ του Λάμπρου (το κέρδισε ο ίδιος) λύτρωσε άπαντες στη Νέα Σμύρνη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Feb 2018 14:52 #212442 by Lyricaldemon
Με ΠΑΟΚ ο Πανιώνιος για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας!

Tα πρώτα παιχνίδια των ημιτελικών θα γίνουν εντός του τριημέρου 27/2-1/3 και οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν στο διάστημα 17-19 Απριλίου.

Ο τελικός φέτος θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις 12 Μαϊου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Feb 2018 19:17 #212646 by Lyricaldemon
Η εντεκάδα του Ολυμππιακού με αντίπαλο τον Πανιώνιο για την 22η αγωνιστική της Superleague!

Οι 11 του Πανιωνίου: Κότνικ, Σταυρόπουλος, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Βλάχος, Γουάσινγκτον, Πινιώτης, Λάμπρου, Μασούρας (αρχηγός), Μπραχίμι και Νίλσεν.

Πάγκος Πανιωνίου: Μπαντής, Βουκελάτος, Οικονομίδης, Τασουλής, Μακρύλλος, Παπαγεωργίου και Σπιριντόνοβιτς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Feb 2018 23:12 #212648 by Lyricaldemon
Ολυμπιακός 1-0 Πανιώνιος

Με το γκολ του Οφόε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση του Πανιωνίου με 1-0 στο κεκλεισμένων των θυρών "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και επανήλθε στις επιτυχίες μετά από ένα σχεδόν μήνα. Τόνωση για την ψυχολογία των "ερυθρόλευκων" ενόψει της μάχης της Τούμπας.



Ο Ολυμπιακός κατέβηκε στο άδειο (λόγω τιμωρίας) "Καραϊσκάκης" με πολύ άσχημη ψυχολογία για να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο, κουβαλώντας αρνητικό σερί τριών αγώνων στο πρωτάθλημα και πέντε συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις για πρώτη φορά μετά από 13 ολόκληρα χρόνια.

Ενενήντα αγωνιστικά λεπτά αργότερα πάντως, τα πράγματα έγιναν πολύ καλύτερα για τους Πειραιώτες. Όχι, δεν έπαιξαν κάποιο διαστημικό ποδόσφαιρο που να ενθουσίασε τρομερά τον κόσμο τους ώστε να σβήσει αυτόματα όλες τις άσχημες παραστάσεις που έχει παρακολουθήσει από την αγαπημένη του ομάδα από τις 21 Ιανουαρίου και μετά...

Σίγουρα όμως έδειξαν πως είναι ακόμα "ζωντανοί" και ότι έχουν σφυγμό και διάθεση να μην πετάξουν λευκή πετσέτα στη μάχη του τίτλου, στέλνοντας μήνυμα στον Γκαρθία και στους οπαδούς τους πως στους επόμενους οκτώ τελικούς θα τα δώσουν όλα και... ό,τι βγει.

Οι "ερυθρόλευκοι" έβγαλαν το 90λεπτο με 26 τελικές προσπάθειες (14 εντός εστίας) που είναι ρεκόρ για αυτούς τη φετινή σεζόν, με τους Οτζίτζα, Ταχτσίδη και Μάριν να είναι "όλα τα λεφτά". Εκείνοι επέβαλαν πλήρως το τέμπο, εκείνοι φρόντισαν να "γλυκάνουν" το παιχνίδι της ομάδας τους, εκείνοι δημιουργούσαν και απειλούσαν.



Ο Πανιώνιος κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στο πρώτο μέρος με τη μαζική άμυνα που έπαιξε (άτολμος επιθετικά) όμως στο 48' η υπομονή των γηπεδούχων δικαιώθηκε, με τον Ταχτσίδη να τροφοδοτεί με μπαλιά-τρύπα τον Οτζίτζα και εκείνον να νικάει με δεξί πλασέ τον Κότνικ για το 1-0.

Το γκολ αυτό ήταν αρκετό για να ανοίξει ακόμα περισσότερους διαδρόμους προς την κυανέρυθρη εστία και η συνέχεια βρήκε τους παίκτες του Γκαρθία να δημιουργούν αρκετές "καθαρές" φάσεις για περισσότερα τέρματα, ωστόσο στην τελική προσπάθεια υστέρησαν και έτσι χρειάστηκε το τελικό σφύριγμα για να έρθει η ανακούφιση για ένα τρίποντο που άργησε πολύ.

Πλέον, όλοι στο μεγάλο λιμάνι σκέφτονται το ντέρμπι με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σε ένα ματς όπου θα παίξουν τα ρέστα τους για τις (όποιες) πιθανότητες τους έχουν απομείνει στην κούρσα του τίτλου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification