Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Garry's Mod

18 Dec 2019 14:01 - 18 Dec 2019 14:40 #229678 by Βασίλης Κτενίδης
Το Garry’s Mod γιορτάζει την 15η επέτειο του και είναι free to try για 6 ακόμη ώρες περίπου. Αρχικά είχε κυκλοφορήσει ως mod για το Half-Life 2 το 2004, όμως αργότερα το 2006 κυκλοφόρησε ως ανεξάρτητο. Από την κυκλοφορία του έχουν γίνει πάνω από 15 εκατομμύρια πωλήσεις και για να το γιορτάσει η εταιρεία διαθέτει δωρεάν δοκιμή για κάποιες ώρες.

Επίσης υπάρχει έκπτωση στο Steam για όσους θέλουν να το προμηθευτούν.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Sep 2021 14:55 #255328 by Ερμής Δερβίσης

Τo Gary’s Mod έφτασε τις 20 εκατομμύρια πωλήσεις
Μέσα στα 15 χρόνια κυκλοφορίας του.


Το Gary’s Mod, το οποίο ξεκίνησε ως mod για την Source Engine, το 2004 και κυκλοφόρησε ως πλήρες προϊόν στο Steam το 2006, έφτασε τις 20 εκατομμύρια πωλήσεις.

Η ανακοίνωσε έγινε από τον επίσημο λογαριασμό του Gary’s Mod στο Twitter όπου ευχαρίστησε τους fans που το έχουν παίξει. Η εταιρεία ανάπτυξής του είναι η Facepunch Studios, της οποίας ηγείται ο Garry Newman και αργότερα κυκλοφόρησε το Rust. 

Το Gary’s Mod είναι διαθέσιμο για PC και το sequel του, Sandbox, βρίσκεται υπό ανάπτυξη.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Oct 2022 21:01 #267310 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Garry's Mod
Ο προκάτοχος του Garry’s Mod επιστρέφει στο Steam μετά από 18 χρόνια




Ο λόγος για το JBMod.

Πριν κυκλοφορήσει το Garry’s Mod υπήρχε το JBMod, ένα Mod όπου μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το physics gun, παρόμοιο με το gravity gun του Half-Life 2, για να αλληλεπιδράτε με αντικείμενα.

Ο δημιουργός του, JB55 έδωσε το mod σε άλλον modder, όμως π Garry Newman χρησιμοποίησε το JBMod ως έμπνευση για το Garry’s Mod, στο οποίο πρόσθεσε και περισσότερο περιεχόμενο. Παρά τις αρχικά αρνητικές κριτικές περί ομοιότητας του Garry’s Mod με το JBMod, οι παίκτες μεταφέρθηκαν εκεί, αναγκάζοντας τους developers του JBMod να σταματήσουν τη δουλειά σε αυτό.

18 χρόνια μετά, το JBMod εμφανίστηκε ξανά στο Steam και η περιγραφή του είναι η εξής: "Η κυκλοφορία του Steam, επαναφέρει το αρχικό mod από το 2004 με μία πιο σύγχρονη μηχανή γραφικών . Μείνετε συντονισμένοι για νέες πληροφορίες. Το JBMod 0.6 έρχεται σύντομα"

Ο Garry Newman δήλωσε ότι το JBMod δεν αποτέλεσε απλώς έμπνευση για το Garry’s Mod, αλλά του έδωσε και πολλά κίνητρα για να συνεχίσει να το δουλεύει: "Φοβόμουν πολύ το JBMod όταν έφτιαχνα στο gmod. Πάντα έλεγαν ότι θα κάνουν μία μεγάλη κυκλοφορία που θα μας εξαφάνιζε. Αυτός είναι και ο λόγος δούλευα τόσο σκληρά για να το προχωρήσω ώστε να μην "με πιάσουν"."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Apr 2024 11:08 #275746 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Garry's Mod
Οι developers του Garry’s Mod πρέπει να καταργήσουν το Nintendo content από το Steam Workshop




Εξώδικο από την Nintendo μετά από 20 χρόνια!

Η εταιρεία ανάπτυξης του Garry’s Mod, η Facepunch Studios πρέπει να καταργήσει κάθε πράγμα σχετικό με Nintendo από το Steam Workshop. Σε μια δήλωση στο Steam , η Facepunch Studios επιβεβαίωσε ότι το takedown notice «δεν ήταν λάθος» και ήρθε από τη Nintendo, αναφερόμενη σε ισχυρισμούς από τον Φεβρουάριο .

Η δήλωση λέει: «Ειλικρινά, είναι αρκετά δίκαιο. Αυτό είναι content της Nintendo και εκείνοι αποφασίζουν τι επιτρέπεται και τι όχι. Δεν θέλουν να παίζετε με αυτά τα πράγματα στο Garry’s Mod - αυτή είναι η απόφασή τους, πρέπει να το σεβαστούμε αυτό και να τα καταργήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε». Αυτό δείχνει φυσικά ότι η Nintendo κλασικά "έπαθε τρικυμία" και έστειλε ένα ωραιότατο εξώδικο στους developers του παιχνιδιού, όπως συνηθίζει άλλωστε σχεδόν κάθε μήνα.

Η κατάργηση όλου αυτού του content θα είναι μια μεγάλη διαδικασία, διότι τέτοιο content ανέβαινε για 20 χρόνια. Οι developers ζητούν βοήθεια από modders για να καταργήσουν οτιδήποτε σχετικό με Nintendo. Το Garry’s Mod είναι ένα physics-based sandbox που επιτρέπει τα mods και το user-generated content.

Στο Garry’s Mod Steam Workshop υπάρχουν 1.262 αποτελέσματα για «Nintendo», 5.532 για «Mario» και 18.254 για «Animal Crossing».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification